Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(gandrė @ 2010 11 22, 22:56)
Darbastalis svarbu, bet dirbam po viena, tai vietos pakanka. Megstu gaminant viska i vietas susidet  rolleyes.gif . Be to, nenorejau daryt kampo, man svarbiau buvo, kad tilptu didelis stalas. Ilgis 3m., taip, kad nelabai pasirinksi.
Nuo kriaukles nesitasko, nes gili ir labai patogi. Tik su isplautais indais nelabai, dedu slapius ant kriaukles krasto, darbastalio ir stengiuosi kuo greiciau sluostyt  lotuliukas.gif .

gal tada vis patogiau kriaukle su padeklu?nes nera kur isplautu indu deti, nebent ant darbastalio pasideti atskira padekla ir ant jo deti isplautus indus.
Atsakyti
Agnesik,
įkelkit planą smile.gif
[/quote]

Konfetee,
kadangi dar nemoku įkelti failų į forumą, tai įkeliau čia:
http://ifile.it/g8lij4x

Labai ačiū Jums už pagalbą.

O gal patartumėt kokias programėles galima panaudoti planuojant virtuvės baldų išdėstymą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnesik: 23 lapkričio 2010 - 07:54
QUOTE(gandrė @ 2010 11 23, 00:56)

Nuo kriaukles nesitasko, nes gili ir labai patogi. Tik su isplautais indais nelabai, dedu slapius ant kriaukles krasto, darbastalio ir stengiuosi kuo greiciau sluostyt  lotuliukas.gif .

o tai džiovyklos neturit iš vis ar tik laikinai ar čia aš nevala šlapius nešluostytus į džiovyklą kraunu?

šeip simpatiška virtuvė,

aš vakar Milesijoje beicus rinkausi savajai uch derinuką išsirinkau nu blogiausiu atveju sakaiau natūraliai gausis provansas kai perdažinėsiu pati su teptuku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gandrė @ 2010 11 22, 20:34)
Pazadeta mano virtuve  smile.gif . Tik foto kokybe nekokia  ax.gif .

gražu. Tik aš būčiau rankenėlių visai nedėjus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesik @ 2010 11 23, 07:52)
kadangi dar nemoku įkelti failų į forumą, tai įkeliau čia:
http://ifile.it/g8lij4x
O gal patartumėt kokias programėles galima panaudoti planuojant virtuvės baldų išdėstymą?

QUOTE(fukse @ 2010 11 16, 19:18)
Su ALNO Kitchen Planner galima pačiam susiprojektuoti virtuvėlę  4u.gif
Spaudžiat Accept ir siunčiatės  4u.gif
Prieš pradėdama dėliotis spintukes, peržiūrėkit Help--> help -->  Continue to the Tutorial.

Paveikslėlio įkėlimas į žinutę
Atsakyti
Laba diena 4u.gif mane domina tokio tipo gartrauki imanoma paciam apsidirbt nusipirkus iprasta gartrauki, ar jau tik gatava imanoma pikrtis? kaina atbaido, stilius vilioja blush2.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(gandrė @ 2010 11 22, 21:34)
Pazadeta mano virtuve  smile.gif . Tik foto kokybe nekokia  ax.gif

Labai graziai ziurisi wub.gif manau dar neblogai atrodytu ir su juodu stalvirsiu. As vis mastau jeigu naujame buste tai rinkciausi sviesius baldus ir tamsu stalvirsi... Pas Jus man patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 11 23, 13:50)
mane domina tokio tipo gartrauki imanoma paciam apsidirbt nusipirkus iprasta gartrauki, ar jau tik gatava imanoma pikrtis? kaina atbaido, stilius vilioja 

rozine svajone, mes iri tokio norim, bet pas mus būtų kampinis tai jis dar brangesnis. Bet man tai jie nerealiai gražiai atrodo.

Papildyta:
rozine svajone, o Jūs šioje svetainėje žiūrėjote gartraukius?
http://www.denzis.lt...CFUO-zAodJkm-Yw
Atsakyti
QUOTE(gandrė @ 2010 11 22, 20:34)
Pazadeta mano virtuve  smile.gif . Tik foto kokybe nekokia  ax.gif .

gražu thumbup.gif

Nu va, pagaliau ir aš jau gartraukį išsirinkau, norėjau kuo tylesnio ir galingesnio blush2.gif ir plautuvę thumbup.gif Tik dabar reik laukt, kol parveš kitais metais biggrin.gif

Beje, jei kam reikia Blanco plautuvės, tai Isto centre kaikuriems modeliams yra nemažos nuolaidos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo byne: 23 lapkričio 2010 - 14:17
QUOTE(Agnesik @ 2010 11 23, 14:56)
rozine svajone, mes iri tokio norim, bet pas mus būtų kampinis tai jis dar brangesnis. Bet man tai jie nerealiai gražiai atrodo.
Papildyta:
rozine svajone, o Jūs šioje svetainėje žiūrėjote gartraukius?
http://www.denzis.lt...CFUO-zAodJkm-Yw

ziurinejau... bet MB nenori moketi vien uz dizaina, iprastas imotuojamas jeigu vos ne triskart pigiau gaunas.... galvojau gal galima tiesiog nusipirkt iprasta gartrauki neimontuojama ir baldzius uzdetu ta karniziuka medini g.gif
Atsakyti
Sveiki,

permečiau šią trumputę temą, bet lyg ir atsakymo neradau. Jeigu pasikartosiu, kas ankstesnėse temose buvo apkalbėta, labai nepykit. Mane domina salų praktiškumas, t.y. kai salose vyksta visas pagrindinis darbas: kepama, plaunama. Abejoju dėl vieno - ar labai nusitaško vandeniu/riebalais virtuvė, kuomet dirbama saloje? Kažkodėl vaizduotėje sukasi mintis, kad bekepant kokią mėsą, visa virtuvė riebalais apsitaško. Patvirtinkit arba paneikit mano mintis.

Mačiau apie tamsius stalviršius kalbėjot, tai pasisakysiu savo patirtį, kadangi prieš tai turėjau tamsius virtuvės baldus. Antrą kartą to nebedaryčiau. Visų pirma ant tokio tamsaus stalviršio matosi visos dulkės, visi vandens lašeliai, antra- jeigu netyčia kur įbrėži, vėl viskas gražiai matosi. Bet čia mano asmeninė nuomonė ir patirtis. Aš už šviesų ar marmurinį stalviršį.
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 11 23, 15:58)
ziurinejau... bet MB nenori moketi vien uz dizaina, iprastas imotuojamas jeigu vos ne triskart pigiau gaunas.... galvojau gal galima tiesiog nusipirkt iprasta gartrauki neimontuojama ir baldzius uzdetu ta karniziuka medini g.gif

Bet tada reikia gal iš anksto su baldžium susitart...?
O Jūs gal ir virtuvės baldus dabar užsisakinėjate?
Atsakyti