Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Dumblas @ 2010 11 29, 00:03)
Zmones,dingi uzpakali pajudinti,kad menesiais nereiktu plauti ir sveisti.Zmones ir vaiksto pilkai apsirenge ir apatiniai pilki ,kad tik  nereiktu daznai skalbti irgaletu tapati drabuzi nesioti menesi,kol suplysta.
Man visad grozis svarbu.Kitiems svarbu  kad  praktiska,o i grozi jiems nusispjaut.

nu nepersudykit situacijos, nebutina kiekviena diena sveisti namu ,kad juose butu grazu doh.gif zmones patart norejo, as ir galvoju tamsiai rudus baldus o stalvirsi sviesu, kadangi jau turiu daug tamsiu stalvirsiu namie tai kasdien tenka su skudureliu draugauti.
man asmeniskai sita virtuve labai grazi:
virtuve
Atsakyti
Turiu dar viena klausima - rekomenduotumet indukcine kaitlente ar paprasta elektrine?
kuris variantas jums labiau pasiteisino? smile.gif
kiek žinau indukcine greičiau uzvirina puodus, pavirsius saltas, todel nepridega, naudoja maziau elektros, bet jai tinka ne visi puodai ir indukcines gerokai brangesnes.
Atsakyti
QUOTE(warlock @ 2010 12 12, 17:11)
Turiu dar viena klausima - rekomenduotumet indukcine kaitlente ar paprasta elektrine?
kiek žinau indukcine greičiau uzvirina puodus, pavirsius saltas, todel nepridega, naudoja maziau elektros, bet jai tinka ne visi puodai ir indukcines gerokai brangesnes.

Pas mus buvo stiklokeramika,po remonto pakeitem i indukcine,as labai patenkinta,jokio sveitimo,nepridega nesvarumai,prisikankiau su ta stiklokeramika,daugiau prie jos nenoreciau grizt; puodu brangiu neturejom,tai nebuvo gaila.
Atsakyti
interneto parduotuvese galima rasti ir uz prieinama kaina indukciniu kaitlenciu (mes uz 1000 lt pirkom), o dabar dar sventes, tai gal net bus didesnis pasirinkimas. O kas liecia puodus, imanoma nusipirkti ir uz 300lt rinkini. pati tokius pirkau, tikrai geri puodai...Tik vat man minusas tame, kad nesigirdi, kai puodai isbega, kartais pamatau tik tada kai pilna kaitlente apibegus buna doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi777: 13 gruodžio 2010 - 09:37
QUOTE(warlock @ 2010 12 12, 17:11)

mes dabar indukcine turim. man super. greit uzverda, lengva reguliuoti kaitruma. o del puodu, tai senieji buvo nu tikrai atgyvene, tai ir siaip norejos nauju. o dar kaip tik pataikiau Maximoj i nuolaidas, tai su 40 proc. nuolaida susipirkau Elo puodus. man patinka. ir kainavo bendroj sumoj gal kokiu 200 lt visi 4 puodai. Keptuve irgi radau Ermitaze uz priimtina kaina.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2010 12 13, 11:51)
Keptuve irgi radau Ermitaze uz priimtina kaina.

o gal ir lietinių blynų keptuvę kur nors radot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2010 12 08, 14:59)
Na, pagal si projektuka, nuo spinteliu prie lango iki bariuko - net 2m, tai problemos indaplovei atidaryt tikrai nera mirksiukas.gif

o koks turėtų būti minimalus atstumas? kažin 1.1m užtektų g.gif

QUOTE(warlock @ 2010 12 09, 21:48)
O gal kas turit AEG 5941 ar pan?
user posted image
Renkames is AEG norim issiakinti ant kiek reikalingos tokios funkcijos kaip pirolize ir t.t., nes kuo funkciju daugiau, tuo brangiau, o norisi nepermoket..

iš išvaizdos mano orkaitė tokia, ir su pirolize, bet jos per 3 metus dar nepanaudojau, nors orkaitės nešveičiu, tik kartais pavalau, tai gal dar po kelių metų ir įjungsiu biggrin.gif (p.s. orkaitė dirba pas mane vos ne kasdien rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 12 13, 11:56)
o gal ir lietinių blynų keptuvę kur nors radot?  ax.gif

sita nusipirkau su IKi lipdukais. tik arba mano rankos ne tokios, arba kazkas su keptuve ne taip. pridege kapitaliai is pat pirmo karto, vos nugrandziau. bet kadangi man blynai aplamai aukstoji matematika, tai gali but ir ne keptuves kalte lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2010 12 13, 14:19)
sita nusipirkau su IKi lipdukais. tik arba mano rankos ne tokios, arba  kazkas su keptuve ne taip. pridege kapitaliai is pat pirmo karto, vos nugrandziau. bet kadangi man blynai aplamai aukstoji matematika, tai gali but ir ne keptuves kalte  lotuliukas.gif

aš irgi nusižiūrėjau tą su lipdukais, bet kolkas rankos nekyla pirkt biggrin.gif Nes nusipirkom lietiniams ketaus kažkokią iš sanitexo, tai ir paruošėm pagal instrukciją, bet vistiek svyla nors tu ką. Pas mus vyras lietinių specas, bet taaaip prisvilino, kad daugiau joje ir kept nebesinori cool.gif Tai kitąsyk kepiau pati lietinius paprastoj tefalio, kur aukštais kraštais. Gavosi puikiai, bet vistiek noriu tikros lietinių keptuvės blush2.gif

Nukrypom čia nuo virtuvių baldų šiek tiek blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gupija: 13 gruodžio 2010 - 14:31
QUOTE(kristi777 @ 2010 12 13, 10:31)
interneto parduotuvese galima rasti ir uz prieinama kaina indukciniu kaitlenciu (mes uz 1000 lt pirkom), o dabar dar sventes, tai gal net bus didesnis pasirinkimas. O kas liecia puodus, imanoma nusipirkti ir uz 300lt rinkini. pati tokius pirkau, tikrai geri puodai...Tik vat man minusas tame, kad nesigirdi, kai puodai isbega, kartais pamatau tik tada kai pilna kaitlente apibegus buna doh.gif

Kur puodus pirkot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(warlock @ 2010 12 14, 10:11)
Kur puodus pirkot?  smile.gif

Galima toj pacioj Žanoj nupirkt,mes ten komplekta net pigiau nupirkom.
Atsakyti
cia vienas is puslapiu:

http://www.skelbimai...os-1543102.html

tos firmos puslapio kur mes uzsisakinejom nepamenu, bet man atrodo daugiau maziau tie patys pardavineja, tik per visur kur galima skelbiasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi777: 14 gruodžio 2010 - 11:10