Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

gabi,
čia šiaip pabraižiau. Gal dar kokia mintis šaus į galvą smile.gif
be salos
su sala
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2010 12 07, 17:52)
man reikia rekomendaciju del buitines techniko.
Gal kas turit tokia orkaite, kokie atsiliepimai?

user posted image

mes turim tokia orkaite, kol kas esu labai patenktinta viskas reguliuojasi vienu pasukimu smile.gif nereikia ten nieko spaudineti daugiau smile.gif
tik zinoma nepirkit is didziuju centru nes ten ji daug brangesne, jei esate is vilniaus tai pasakysiu kur pirkom mes i a.z jei domina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2010 12 08, 08:17)
gabi, o kurioj pusej ta sienute (70cm plocio, jei teisingai suprantu?) - toj pusej kaip pas mane pabraizyta (kuri uzstoja saldytuva), ar toj, kur pagal jusu pirmini varianta pavaizduotas saldytuvas? Tiesa, kokie pas jus langu ismatavimai? Ir koks atstumas nuo lango iki sienu (is abieju pusiu)?
Sala kazin ar bus patogu...nes aplink ja turetu buti bent 1m atstumai g.gif
Man jusu dydzio virtuveje graziausiai ir praktiskiausiai ziuretusi tiesiog kazkoks nedidelis (galbut pvz. apvalus) stalas su kokiom 4 kedem - siaip seimynai pavalgyt. O didesniam zmoniu buriui ar siaip kokioms progoms - prie valgomojo stalo smile.gif Na, bet lengviau kazka sakyt pamacius jusu namo projekta g.gif

toj pusėj kur šaldytuvas. taip pat dešinėj pusėj apie 65 cm atstumas iki lango, ir po to langas eina per visą sieną.
jau daba pati matau, kad sala netiks smile.gif

QUOTE(konfetee @ 2010 12 08, 09:24)
gabi,
čia šiaip pabraižiau. Gal dar kokia mintis šaus į galvą smile.gif
be salos
su sala

pirmas variantas man labai gražus,

visgi salos nedarysiu,

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabi @ 2010 12 08, 12:35)
toj pusėj kur šaldytuvas. taip pat dešinėj pusėj apie 65 cm atstumas iki lango, ir po to langas eina per visą sieną.
jau daba pati matau, kad sala netiks smile.gif
pirmas variantas man labai gražus,

visgi salos nedarysiu,

ačiū  4u.gif

man sala irgi atrodo ten visai ne vietoj, bet įkėliau bendram įsivaizdavimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, konfetee rodos skaito mano mintis - labai panasiai mastom drinks_cheers.gif Buvau pabraizius labai panasu varianta. Zadejau nebekelt, bet kazkiek skiriasi, tad ikelsiu mirksiukas.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2010 12 08, 14:11)
Na va, konfetee rodos skaito mano mintis - labai panasiai mastom drinks_cheers.gif Buvau pabraizius labai panasu varianta. Zadejau nebekelt, bet kazkiek skiriasi, tad ikelsiu mirksiukas.gif

nu va lygiai mano virtuvės išplanavimas bigsmile.gif klausimas: koks turi būt atstumas iki salos nuo spintelių, kur prie lango? juk turi indaplovė laisvai atsidaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2010 12 08, 12:42)
nu va lygiai mano virtuvės išplanavimas  bigsmile.gif  klausimas: koks turi būt atstumas iki salos nuo spintelių, kur prie lango? juk turi indaplovė laisvai atsidaryt  g.gif

Na, pagal si projektuka, nuo spinteliu prie lango iki bariuko - net 2m, tai problemos indaplovei atidaryt tikrai nera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inčius @ 2010 12 08, 12:34)
mes turim tokia orkaite, kol kas esu labai patenktinta viskas reguliuojasi vienu pasukimu smile.gif  nereikia ten nieko spaudineti daugiau smile.gif
tik zinoma nepirkit is didziuju centru nes ten ji daug brangesne, jei esate is vilniaus tai pasakysiu kur pirkom mes i a.z jei domina smile.gif

jei ne sunku idekite svetaines adresa kur pirkokte orkaite,juk tam ir sukurta svetaine tam ,kad dalintis visokia kokia info... didzialiauisias aciu.
Atsakyti
O gal kas turit AEG 5941 ar pan?
user posted image
Renkames is AEG norim issiakinti ant kiek reikalingos tokios funkcijos kaip pirolize ir t.t., nes kuo funkciju daugiau, tuo brangiau, o norisi nepermoket..
Atsakyti
QUOTE(warlock @ 2010 12 09, 19:48)

Renkames is AEG norim issiakinti ant kiek reikalingos tokios funkcijos kaip pirolize ir t.t., nes kuo funkciju daugiau, tuo brangiau, o norisi nepermoket..

Pirolizė man nepamainomas dalykas 4u.gif Atkrenta pats nemaloniausias darbas - orkaitės valymas. Pati rinkausi su daug funkcijų orkaitę ir labai ja patenkinta. Daugiau nei pusė funkcijų naudoju maisto ruošimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(warlock @ 2010 12 09, 20:48)

Butinai rinkites su pirolize. Ipac jeigu megstate gaminti. Ijungus pirolizes funcija, po geros valandos turesite svaria blizgancia orkaite, net jeigu nevelete jos kiki menesi( kaip as viena karta:)
Atsakyti
QUOTE(warlock @ 2010 12 09, 20:48)

as irgi planuoju sita pirkt drinks_cheers.gif manau pirolize reikalingas dalykas, man orkaites sveitimas slyksciau nebuna doh.gif
Atsakyti