Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(gabi @ 2010 12 07, 12:34)
valgomasis iš tos pusės kur šaldytuvas, durų nebus, bus plati anga (apie 2500) virtuvės išmatavimai - 3200 x 3400. ta siena kur langas ir siena į valgomąjį 3200.

gal galėtumėt pasiūlyti kitokį variantą, nes vis dar blaškausi tarp L formos, U formos ir salos  g.gif

Pas mus labai panaši virtuvė, tik siena palei langą ilgesnė apie 4500 ir kairėj sienoj dar yra durys į sandėliuką, todėl aš galvoju bariuką apie 1500 darytis toje vietoje kur 2500 anga į valgomąjį, vietoj šaldytuvo. Tokiu atveju bariukas atliktų dvi funkcijas - būtų tarsi atskyrimas valgomojo nuo svetainės ir greitų pusryčių stalas. Praėjimui liktų apie 1000, o šaldytuvą statau prie angos iš kitos pusės. Ir iš valgomojo netoli kokio padažo atsinešt, ir prie bariuko arti, ir gaunasi teisingas darbinis trikampis šaldytuvas-kriauklė-viryklė, ir kas svarbiausia iš valgomojo jo bus nematyt, taip sakant akių nebadys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim: 07 gruodžio 2010 - 15:57
Laba visoms, dar karta dėkoju už virtuvės plano kritika, tai pakalbejus su projektuotoja padariau pataisymus
1. idėjau apacioje dar viena spintele su istraukiamais stalciais
2. atsisakiau virsuje spinteliu
3. atsirado auksta spintele, nes kur ji baigėsi yra valgomasis ir senas variantas kazkaip nepripilo g.gif
4. nuo lango panaikinau viena spintele, nes ten labai jau siaura siena tik 30 cm. o virsutines spinteles 40

idedu sena ir nauja .... prasau komentaru 4u.gif

user posted image naujas variantas 1

user posted image
naujas variantas 2

user posted image

senas planiukas,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_zija: 07 gruodžio 2010 - 16:30
Vizija- Naujas variantas 1 man schmoll.gif nesiziuri, labai jau skiriasi virsutiniu ir apatiniu spintuciu plotis, o 2 var. is pirmo zvilgsnio thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Vi_zija,2010 12 07, 17:21]
Laba visoms, dar karta dėkoju už virtuvės plano kritika, tai pakalbejus su projektuotoja padariau pataisymus
1. idėjau apacioje dar viena spintele su istraukiamais stalciais
2. atsisakiau virsuje spinteliu
3. atsirado auksta spintele, nes kur ji baigėsi yra valgomasis ir senas variantas kazkaip nepripilo g.gif
4. nuo lango panaikinau viena spintele, nes ten labai jau siaura siena tik 30 cm. o virsutines spinteles 40

pataisau 3 p. dėl aukstos spintelės, kadangi yra bendra erdve , tai norėjosi kazkokio logisko užbaigimo, tai tiek

[quote=Caca*,2010 12 07, 17:40]
Vizija- Naujas variantas 1 man schmoll.gif nesiziuri, labai jau skiriasi virsutiniu ir apatiniu spintuciu plotis, o 2 var. is pirmo zvilgsnio thumbup.gif
[/quote]
man kaip tik 1 var. prie dusios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2010 11 24, 10:36)
Na pasirodau ir aš su savo virtuve smile.gif

Labai grazi jusu virtuve!
Sudomino orkaite, kokios firmos, koks modelis ir kiek mokejot????
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 12 07, 08:15)
o nenori dažyti, o kur taškosi - plytelėm? Kiek praktikos turėjau, tai man plytelės labiausiai. Dar buvo tokios marmurinės, tai ant jų išvis nieko nesimatė. Tai palei kriauklę, darbastalį ir kaitlentę apsidėjau, o visa kita - dažyta. Ir lubos smile.gif

QUOTE(o-pa-pa @ 2010 12 07, 08:21)
Dorai negaleciau paaiskinti kodel,bet tos plastikines (man asmeniskai) kazkas baisaus unsure.gif Na nebent reikia remonto o kisenes tuscios.

Jau ant sienos keliauja plyteles thumbup.gif Tik dabar neapsisprendziu ar iki lubu jas det g.gif Nes anksciau buvo ne iki lubu.Turbut iki lubu bus graziau.O toj pusej kur komplektas bus gal irgi desim plyteles ir bus ramu thumbup.gif
Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabi @ 2010 12 07, 11:34)
valgomasis iš tos pusės kur šaldytuvas, durų nebus, bus plati anga (apie 2500) virtuvės išmatavimai - 3200 x 3400. ta siena kur langas ir siena į valgomąjį 3200.

gal galėtumėt pasiūlyti kitokį variantą, nes vis dar blaškausi tarp L formos, U formos ir salos  g.gif

gabi, o pas jus jau visa santechnika ir ventiliacija isvedziota ar dar galima keisti vietas? Nezinau, ar taip isivaizduoju Jusu nupasakotos virtuves matmenis, bet pagalvojau, ar ne geriau butu virtuves baldus perkelt ant kitos sienos + siena palei langa? g.gif Taip nesimatytu neimontuojamo saldytuvo, o ir apskritai vaizdas is vagomojo puses butu, mano nuomone, geresnis g.gif Na, pvz. vienas is galimu variantu:
user posted image
Atsakyti
man reikia rekomendaciju del buitines techniko.
Gal kas turit tokia orkaite, kokie atsiliepimai?

user posted image

http://www.preka.lt/...renje-bo-75-syb

Ir kaip valosi grudinto stiklo pavirsiai, kokiu nusiskundymu turit?

user posted image

Gal ka girdejot apie SCHLOSSER? kas per firma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo K_margo: 07 gruodžio 2010 - 17:56
QUOTE(K_margo @ 2010 12 07, 17:52)
man reikia rekomendaciju del buitines techniko.

Ir kaip valosi grudinto stiklo pavirsiai, kokiu nusiskundymu turit?

user posted image

Turiu beveik toki pati stiklo pavirsiu, tik mano ELECTROLUX EHT 6415 K, skiriasi tuo, kad norejau ne ketaus laikikliu, o plieniniu (slidesniu). Valosi gerai, pakolkas tik su kempine ir vandeniu, gal, kad dar nauja ir pablizginu sausa minksta sluoste. Kartais naudoju specialu pieneli, pirkau Droge.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gandrė: 07 gruodžio 2010 - 20:24
Savo namuke esame suplanavę vieną iš langų virtuvėje daryti siaurą ir ilgą (tarp apatinės ir viršutinės spintelių), bet dabar susimąstėme ar tai geras sprendimas. Gal kas turi pasidaręs tokį variantą ir pasidalintų įspūdžiais.
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2010 12 07, 13:53)
Pas mus labai panaši virtuvė, tik siena palei langą ilgesnė apie 4500 ir kairėj sienoj dar yra durys į sandėliuką, todėl aš galvoju bariuką apie 1500 darytis toje vietoje kur 2500 anga į valgomąjį, vietoj šaldytuvo. Tokiu atveju bariukas atliktų dvi funkcijas - būtų tarsi atskyrimas valgomojo nuo svetainės ir greitų pusryčių stalas. Praėjimui liktų apie 1000, o šaldytuvą statau prie angos iš kitos pusės. Ir iš valgomojo netoli kokio padažo atsinešt, ir prie bariuko arti, ir gaunasi teisingas darbinis trikampis šaldytuvas-kriauklė-viryklė, ir kas svarbiausia iš valgomojo jo bus nematyt, taip sakant akių nebadys smile.gif

įdomu būtų vaizdiškai pamatyti bigsmile.gif

QUOTE(Vi_zija @ 2010 12 07, 14:21)
naujas variantas 2

antras variantas gražiausias smile.gif

QUOTE(elva @ 2010 12 07, 15:41)
gabi, o pas jus jau visa santechnika ir ventiliacija isvedziota ar dar galima keisti vietas? Nezinau, ar taip isivaizduoju Jusu nupasakotos virtuves matmenis, bet pagalvojau, ar ne geriau butu virtuves baldus perkelt ant kitos sienos + siena palei langa? g.gif Taip nesimatytu neimontuojamo saldytuvo, o ir apskritai vaizdas is vagomojo puses butu, mano nuomone, geresnis g.gif Na, pvz. vienas is galimu variantu:

deja jau išvedžiotos rozetės. Nubėgimas kriauklei prie lango sienos, ventiliacija numatyta dešinėj sienoj (kur dujinė), nes ten katilinės siena ir kaminas eina.

ačiū už pavaizdavimą, minčių naujų atsirado smile.gif

dar tokį variantą pasidariau, tik šaldytuvo neįdėjau kampe. Man būtų labai patogu, bet vyrui nepatinka doh.gif reiks pabandyti dar su sala pasiprojektuoti

user posted image

ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabi @ 2010 12 08, 09:51)
deja jau išvedžiotos rozetės. Nubėgimas kriauklei prie lango sienos, ventiliacija numatyta dešinėj sienoj (kur dujinė), nes ten katilinės siena ir kaminas eina.

ačiū už pavaizdavimą, minčių naujų atsirado  smile.gif

dar tokį variantą pasidariau, tik šaldytuvo neįdėjau kampe. Man būtų labai patogu, bet vyrui nepatinka  doh.gif  reiks pabandyti dar su sala pasiprojektuoti

gabi, o kurioj pusej ta sienute (70cm plocio, jei teisingai suprantu?) - toj pusej kaip pas mane pabraizyta (kuri uzstoja saldytuva), ar toj, kur pagal jusu pirmini varianta pavaizduotas saldytuvas? Tiesa, kokie pas jus langu ismatavimai? Ir koks atstumas nuo lango iki sienu (is abieju pusiu)?
Sala kazin ar bus patogu...nes aplink ja turetu buti bent 1m atstumai g.gif
Man jusu dydzio virtuveje graziausiai ir praktiskiausiai ziuretusi tiesiog kazkoks nedidelis (galbut pvz. apvalus) stalas su kokiom 4 kedem - siaip seimynai pavalgyt. O didesniam zmoniu buriui ar siaip kokioms progoms - prie valgomojo stalo smile.gif Na, bet lengviau kazka sakyt pamacius jusu namo projekta g.gif
Atsakyti