Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

Su kokiom programelem,braizot projektus? duoduosi per kelias temas ir niekaip nerandu blush2.gif Pagelbekit prasau,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 12 06, 17:31)
Su kokiom programelem,braizot projektus? duoduosi per kelias temas ir niekaip nerandu blush2.gif Pagelbekit prasau,aciu 4u.gif

ALNO Kitchen Planner
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2010 12 06, 18:49)
ALNO Kitchen Planner

aciu 4u.gif jau bandau braizyt doh.gif doh.gif
Atsakyti
Cia mano virtuve. Pakomentuokit kas gerai kas blogai lotuliukas.gif smile.gif 4u.gif verysad.gif [CODE]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Domas/My%20Documents/Picture%20006.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivulle: 06 gruodžio 2010 - 20:42
QUOTE(daivulle @ 2010 12 06, 20:41)
Cia mano virtuve. Pakomentuokit kas gerai kas blogai lotuliukas.gif  smile.gif  4u.gif  verysad.gif [CODE]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Domas/My%20Documents/Picture%20006.jpg

o kaip pažiūrėti?
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2010 12 06, 00:39)
4u.gif Labas visoms
Sugalvojom ir mes savo "100 metu" neremontuota virtuve truputeli atsinaujint.Niekaip nesugalvoju, ka su lubom daryt  g.gif  Virtuve maza.O sienas kas nors dedat plastikinem dailylentem?

o nenori dažyti, o kur taškosi - plytelėm? Kiek praktikos turėjau, tai man plytelės labiausiai. Dar buvo tokios marmurinės, tai ant jų išvis nieko nesimatė. Tai palei kriauklę, darbastalį ir kaitlentę apsidėjau, o visa kita - dažyta. Ir lubos smile.gif
Atsakyti
Dorai negaleciau paaiskinti kodel,bet tos plastikines (man asmeniskai) kazkas baisaus unsure.gif Na nebent reikia remonto o kisenes tuscios.

Sakykit, ALNO programoi kampine pastatoma maziausiu matmenu 80-80 unsure.gif O mazesniu matmenu,tai ka, neimanoma? Nu niekaip niekaip nesutelpu prie vienos sienos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 12 07, 09:21)
Dorai negaleciau paaiskinti kodel,bet tos plastikines (man asmeniskai) kazkas baisaus unsure.gif Na nebent reikia remonto o kisenes tuscios.

Sakykit, ALNO programoi kampine pastatoma maziausiu matmenu 80-80 unsure.gif O mazesniu matmenu,tai ka, neimanoma? Nu niekaip niekaip nesutelpu prie vienos sienos unsure.gif

galima pasirinkti, kad būtų 65x105, 65x115, 65x125. jos yra ten kartu su kampinėm, tik atrodo tokios pailgos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 07 gruodžio 2010 - 09:11
QUOTE(Buttuke @ 2010 12 06, 18:49)
ALNO Kitchen Planner

o lietuvisko variato nera?
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2010 12 06, 13:17)
O kurioje pusėje valgomasis (prie kurios sienos)? ir į jį pro duris bus įeinama ar tiesiog visos sienos nebus toje vietoje?

valgomasis iš tos pusės kur šaldytuvas, durų nebus, bus plati anga (apie 2500) virtuvės išmatavimai - 3200 x 3400. ta siena kur langas ir siena į valgomąjį 3200.

gal galėtumėt pasiūlyti kitokį variantą, nes vis dar blaškausi tarp L formos, U formos ir salos g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabi @ 2010 12 07, 11:34)
valgomasis iš tos pusės kur šaldytuvas, durų nebus, bus plati anga (apie 2500) virtuvės išmatavimai - 3200 x 3400. ta siena kur langas ir siena į valgomąjį 3200.

gal galėtumėt pasiūlyti kitokį variantą, nes vis dar blaškausi tarp L formos, U formos ir salos  g.gif

galit kairėj pusėj daryti barą, esant poreikiu užkąsit vietoj, nereikės bėgioti į valgomąjį.

Pati dariausi virtuve palei sieną ir salą su baru, gaunasi lygiagrečiai "I I" prie sienos plyta, o saloje kriauklė. Darbastalis yra ir ten, ir ten. Dar naudotis nepradėjau, nes tik surinko, bet jau pradedu abejoti ar bus patogu, ar neprisitaškys verysad.gif Jeigu yra galimybė, gal geriau daryk U formos g.gif
Atsakyti
QUOTE(taja:) @ 2010 12 07, 09:43)
galit kairėj pusėj daryti barą, esant poreikiu užkąsit vietoj, nereikės bėgioti į valgomąjį.

Pati dariausi virtuve palei sieną ir salą su baru, gaunasi lygiagrečiai  "I I" prie sienos plyta, o saloje kriauklė. Darbastalis yra ir ten, ir ten. Dar naudotis nepradėjau, nes tik surinko, bet jau pradedu abejoti ar bus patogu, ar neprisitaškys  verysad.gif  Jeigu yra galimybė, gal geriau daryk U formos g.gif

aha, galvojom mes tokį mini bariuką prie kairės sienos. jeigu nieko kito nesugalvosim taip ir darysiu. bet ar nepabos nuo stalų trupinius valyti, užtektų gal ir vieno stalo valgomajame g.gif

bandysiu pasiprojektuoti U formos, po to parodysiu kas gausis.

gal gali parodyt savo projektą? įdomu kaip vaizdiškai atrodo.

jau su virtuve kaip blaškausi, nors pagal zodiaką ne svarstykles esu. noriu pasidaryti kad būtų patogu ir gražu smile.gif
Atsakyti