Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

Laba diena smile.gif

Gal galėtumėte pakomentuoti kas gerai kas blogai. Šalia kriauklės indaplovė.

Valgomasis bus šalia virtuvės.

user posted image

nes jau ilgai kankinuosi su ta virtuve g.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaritka @ 2010 12 04, 17:49)
o gal zinote kur galima nusipirkti kokiu lipduku stiklui?pas mus paprastas tamsintas stiklas idetas,tai noreciau kokio rasto prideti,kad nesimatytu taip daiktai blush2.gif

senukuose mačiau yra tokios raštuotos plėvelės, kažkuri čia formue rašė, kad ant durų stiklo klijavo. Tapetų skyriuje jie stovi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabi @ 2010 12 06, 10:11)
Laba diena  smile.gif

nes jau ilgai kankinuosi su ta virtuve  g.gif

o kodėl numatytas toks mažas šaldytuvas unsure.gif Kaip suprantu, tai toli gražu ne viengungio/ės būstas.
Atsakyti
QUOTE(taja:) @ 2010 12 06, 08:32)
o kodėl numatytas toks mažas šaldytuvas  unsure.gif  Kaip suprantu, tai toli gražu ne viengungio/ės būstas.

šaldytuvas pas mus bus aukštesnis, ir neįmontuotas. tik programoj neradau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2010 12 06, 11:48)
As tom placiom dailylentem galvoju tik sienas.O ka su lubom? Dazyt tada?

aš jums ir sienom nerekomenduočiau tų lentelių schmoll.gif nu negražiai atrodo viskas maždaug kaip 95 metų pigios kavinės kur buvo sienos iškaltos plastikinėmis lentelėmis ant stalų dirbtinės gėlės........ jūs geriau dažykit arba tapetuokit sienas, o jei labai kokios kreivos jos nu tai yra dekoratyvinių tinkų, kurie tuos kreivumus puikiai paslepia
Papildyta:
QUOTE(gabi @ 2010 12 06, 12:11)

aš turbūt būsiu nuobodi, bet gartraukį dėčiau įmontuojamą į spintelę, o viršutinės man kliūna del stiklų ir nenorit jų sulugint su lango aukščiu?
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2010 12 05, 23:39)
4u.gif Labas visoms
Sugalvojom ir mes savo "100 metu" neremontuota virtuve truputeli atsinaujint.Niekaip nesugalvoju, ka su lubom daryt  g.gif  Virtuve maza.O sienas kas nors dedat plastikinem dailylentem?

Aišku, kad viskas priklauso nuo biudžeto ir jūsų virtuvės dydžio, ką planuojate keisti ir pan.
Man virtuvė idealiausia būtų daugiau tradicinė: tarp spintelių plytelės arba medžio plokštė. Brnagesnis ir sudėtingesnis variantas - stiklas. Tapeto (kad ir "plaunamo") nedėčiau toje vietoje, taip pat ir nedažyčiau, nes labai apsitaško, o nuplauti doh.gif Taip pat nedėčiau ir medinių dailylenčių dėl tos pačios priežasties.

Kitas sienas - dažyčiau arba tapetuočiau. Rinkčiausi dažymą, jei yra atliekamų pinigėlių, jei ne - tapetuočiau (sienom paruošimas nebūtinas, nors pageidautinas).

Lūbas - dažykite, nors pas mano mamą jau kokie 10 metų, kaip pūtų polesteroliu išklijuota...Spalva pakitusi, bet baisiai tikrai neatrodo (na, reikėjo pigaus varianto).

Plastinikėm lentelėm pas mus dabartinė vonia ištapetuota...Patogu, tuomet juodai neturėjom pinigų ir reikėjo rasti pigų bei greitą sprendimą. Na, gražu nėra, atrodo - pigiai, bet jokių problemų jas nuvalyti.

QUOTE(gabi @ 2010 12 06, 10:11)
Laba diena  smile.gif

Aš asmeniškai nedėčiau stiklo spintelėse, nors ir matinis, bet kontūrai matosi...Nebent jūs ten išlaikysite idealią tvarką...
Šaldytuvo sprendimą jau paaiškinot...
Galbūt keisčiau šaldytuvo vietą... Dėčiau prie tos sienos, kur langas, nes man šaldytuvas patinktų, kad būtų arti kriauklės...
O šiaip simpatiškas virtuvės projektas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2010 12 06, 10:52)
aš jums ir sienom nerekomenduočiau tų lentelių  schmoll.gif  nu negražiai atrodo viskas maždaug kaip 95 metų pigios kavinės kur buvo sienos iškaltos plastikinėmis lentelėmis ant stalų dirbtinės gėlės........ jūs geriau dažykit arba tapetuokit sienas, o jei labai kokios kreivos jos nu tai yra dekoratyvinių tinkų, kurie tuos kreivumus puikiai paslepia

biggrin.gif gerai cia palyginot. Bet atrodo dabar yra visokiu neblogu tu lentuciu.Nors gal ir jusu tiesa smile.gif Tapetuot butu zymiai pigiau bigsmile.gif Tik man kazkaip i galva neatejo doh.gif Atrodo virtuve maza, pagaruos, gaus dregmes ...

QUOTE(astarte12 @ 2010 12 06, 11:04)
Aišku, kad viskas priklauso nuo biudžeto ir jūsų virtuvės dydžio, ką planuojate keisti ir pan.
Man virtuvė idealiausia būtų daugiau tradicinė: tarp spintelių plytelės arba medžio plokštė. Brnagesnis ir sudėtingesnis variantas - stiklas. Tapeto (kad ir "plaunamo") nedėčiau toje vietoje, taip pat ir nedažyčiau, nes labai apsitaško, o nuplauti  doh.gif Taip pat nedėčiau ir medinių dailylenčių dėl tos pačios priežasties.

Kitas sienas - dažyčiau arba tapetuočiau. Rinkčiausi dažymą, jei yra atliekamų pinigėlių, jei ne - tapetuočiau (sienom paruošimas nebūtinas, nors pageidautinas).

Lūbas - dažykite, nors pas mano mamą jau kokie 10 metų, kaip pūtų polesteroliu išklijuota...Spalva pakitusi, bet baisiai tikrai neatrodo (na, reikėjo pigaus varianto).

Plastinikėm lentelėm pas mus dabartinė vonia ištapetuota...Patogu, tuomet juodai neturėjom pinigų ir reikėjo rasti pigų bei greitą sprendimą. Na, gražu nėra, atrodo - pigiai, bet jokių problemų jas nuvalyti.

Tarp spinteliu irgi mastau apie plokste thumbup.gif O kita siena lieka tuscia.Vat del jos ir abejoju, bet ko gero grazus tapetai man visai patiktu.
O ta putu polesterola ka tik nulupau nuo lubu biggrin.gif Jau pas mane spalva buvo laaabai pakitusi lotuliukas.gif Maciau irgi yra visai neblogu variantu ir gana pigiai gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2010 12 06, 08:52)
aš turbūt būsiu nuobodi, bet gartraukį dėčiau įmontuojamą į spintelę, o viršutinės man kliūna del stiklų ir nenorit jų sulugint su lango aukščiu?

dėl sulyginimo su lango aukščiu gera mintis, reiks pagalvot g.gif Gartraukis man asmaeniškai taip gražiau, jaukiau kažkaip smile.gif stiklus iš tikro galvoju matinius

QUOTE(astarte12 @ 2010 12 06, 09:04)
Aš asmeniškai nedėčiau stiklo spintelėse, nors ir matinis, bet kontūrai matosi...Nebent jūs ten išlaikysite idealią tvarką...
Šaldytuvo sprendimą jau paaiškinot...
Galbūt keisčiau šaldytuvo vietą... Dėčiau prie tos sienos, kur langas, nes man šaldytuvas patinktų, kad būtų arti kriauklės...
O šiaip simpatiškas virtuvės projektas  4u.gif

spintelių stiklai bus matiniai, dėl šaldytuvo reik pabandyti dar pamodeliuoti, tik nesinori kairėje pusėje kad lango neužstotų g.gif

ačiū smile.gif

dar man klausimas kyla, ar būtų galima tokioj virtuvėj salą daryti, ar ji per maža, 11,72 m2 ? (nes valgomasis šalia, galvoju ar nepabos lakstyti iš virtuvės į valgomąjį, tai gal sala priartintų labiau prie valgomojo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabi: 06 gruodžio 2010 - 11:40
Stiklus galima det dazytus,nieko nepersimato,bet islieka stiklo lengvumas.
Atsakyti
QUOTE(gabi @ 2010 12 06, 11:11)
Laba diena  smile.gif

O kurioje pusėje valgomasis (prie kurios sienos)? ir į jį pro duris bus įeinama ar tiesiog visos sienos nebus toje vietoje?
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2010 12 04, 17:06)
Man nieko nėra geriau, kaip įsirengti stalčius apatinėse spintelėse , ką ir padariau ir iki šiol neatsidžiaugiu tuo  biggrin.gif

kalbu apie apatine spintute kampe mirksiukas.gif
parasykite paprasto kampines spinteles, su vienom durelem matmenis. Tiksliau domina dureliu plotis. Aciu

QUOTE(Tinka @ 2010 12 04, 17:07)
uz stiklo tures but ideali tvarka, net pro matini konturai sviecia. siaip man senojoj nekliudavo, kol nuotrauku nepamaciau "is salies". uztai dabar jokiu stiklu. ir praktiskiau siaip.
mikruske mes i spintele virs saldytuvo isikelem, kai reik, atsidarom, o siaip akiu nebado.

na dauguma nusiteikusios pries stiklus, neva viskas persisviecia ir per matinius. Tikriausiai vis tik tai priklauso nuo pacio stiklo. Pas mane stiklai taip pat matiniai, matosi tik tiek, kad uz ju kazkas yra, taciau kas ir ar tvarkinga ar netvarkinga, tikrai nesimato mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2010 12 06, 15:34)
na dauguma nusiteikusios pries stiklus, neva viskas persisviecia ir per matinius. Tikriausiai vis tik tai priklauso nuo pacio stiklo. Pas mane stiklai taip pat matiniai, matosi tik tiek, kad uz ju kazkas yra, taciau kas ir ar tvarkinga ar netvarkinga, tikrai nesimato mirksiukas.gif

tai tas, kad matosi jog uz ju kazkas yra labiausiai ir erzina, bet cia turbut jau skonio reikalas jeigu jum patinka ir tinka smile.gif as zinau, kad tikrai niekada nedeciau, nes man nei gozio nei lenguvo nepriduoda, (esu macius ne viena pavyzdi) kad ir koks tai stiklas. Ir zinau, kas dazytus turi aisku uz ju tada tikrai nieko nesimato, bet labai keikia del ju prieziuros ir valymo g.gif smile.gif
linkiu visom apsispresti teisingai, kad paskui netektu gailetis, o tik dziaugtis puikiu rezultatu smile.gif
Atsakyti