QUOTE(aureka @ 2010 12 05, 23:39)

Labas visoms
Sugalvojom ir mes savo "100 metu" neremontuota virtuve truputeli atsinaujint.Niekaip nesugalvoju, ka su lubom daryt

Virtuve maza.O sienas kas nors dedat plastikinem dailylentem?
Aišku, kad viskas priklauso nuo biudžeto ir jūsų virtuvės dydžio, ką planuojate keisti ir pan.
Man virtuvė idealiausia būtų daugiau tradicinė: tarp spintelių plytelės arba medžio plokštė. Brnagesnis ir sudėtingesnis variantas - stiklas. Tapeto (kad ir "plaunamo") nedėčiau toje vietoje, taip pat ir nedažyčiau, nes labai apsitaško, o nuplauti

Taip pat nedėčiau ir medinių dailylenčių dėl tos pačios priežasties.
Kitas sienas - dažyčiau arba tapetuočiau. Rinkčiausi dažymą, jei yra atliekamų pinigėlių, jei ne - tapetuočiau (sienom paruošimas nebūtinas, nors pageidautinas).
Lūbas - dažykite, nors pas mano mamą jau kokie 10 metų, kaip pūtų polesteroliu išklijuota...Spalva pakitusi, bet baisiai tikrai neatrodo (na, reikėjo pigaus varianto).
Plastinikėm lentelėm pas mus dabartinė vonia ištapetuota...Patogu, tuomet juodai neturėjom pinigų ir reikėjo rasti pigų bei greitą sprendimą. Na, gražu nėra, atrodo - pigiai, bet jokių problemų jas nuvalyti.
QUOTE(gabi @ 2010 12 06, 10:11)
Laba diena
Gal galėtumėte pakomentuoti kas gerai kas blogai. Šalia kriauklės indaplovė.
Valgomasis bus šalia virtuvės.
nes jau ilgai kankinuosi su ta virtuve
Aš asmeniškai nedėčiau stiklo spintelėse, nors ir matinis, bet kontūrai matosi...Nebent jūs ten išlaikysite idealią tvarką...
Šaldytuvo sprendimą jau paaiškinot...
Galbūt keisčiau šaldytuvo vietą... Dėčiau prie tos sienos, kur langas, nes man šaldytuvas patinktų, kad būtų arti kriauklės...
O šiaip simpatiškas virtuvės projektas