Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

man atrodo stiklui ir sienoms tie patys lipdukai tinka, taip kad galit paieskoti internete "artidea.lt" man atrodo pardavineja, taip pat kai kurios tapetu parduotuves, Thomas Philips ir tt
Atsakyti
QUOTE(kristi777 @ 2010 12 04, 19:52)
man atrodo stiklui ir sienoms tie patys lipdukai tinka, taip kad galit paieskoti internete "artidea.lt" man atrodo pardavineja, taip pat kai kurios tapetu parduotuves, Thomas Philips ir tt

aciu kristi777 4u.gif 4u.gif 4u.gif bandysiu ieskoti tarp lipduku sienoms,gal ka rasiu 4u.gif
Atsakyti
Ka manot apie relingo sistemas ( vamzdis toks , ant kurio galima kabinti viska: ir lentyneles ir samcius visokius)... Baldininkai sako, kad jau lyg atgyvenes reikalas, bet man atrodo, kad visai naudingas dalykas g.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2010 12 05, 16:31)
Ka manot apie relingo sistemas ( vamzdis toks , ant kurio galima kabinti viska: ir lentyneles ir samcius visokius)... Baldininkai sako, kad jau lyg atgyvenes reikalas, bet man atrodo, kad visai naudingas dalykas  g.gif

madinga yra tai kas tau patogu,kam vaikytis madu o paskui keiktis kazko ieskant?
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2010 12 05, 16:31)
Ka manot apie relingo sistemas ( vamzdis toks , ant kurio galima kabinti viska: ir lentyneles ir samcius visokius)... Baldininkai sako, kad jau lyg atgyvenes reikalas, bet man atrodo, kad visai naudingas dalykas  g.gif

as relingus pirkau - kabinu prieskonius ten ir dar kabliuku pirkau - kabinsiu vazonelius relinginius (su skylute kabliukui), kuriuose bus prieskoniniai augalai.
prie kriaukles aptogu mini lentynele pakabinti, kur indu oplovikli ir kempinele bei sluoste sudet, kad ant stalvirsio nesimetytu ir valant kilnot nereiktu, ant relingo ir tauriu laikikli galima pakabint - pasizvalgykit internete ir tada nusprsit, ar jums reikia, buna netgi pakabinama ant relingo duonine ir peiliu laikiklis...
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2010 12 05, 15:31)

Man patogu, nupirkau komplektą prieskoniams kabinamiems ant reilingo, popierinį rankšluostį pakabinau ir t.t. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2010 12 05, 15:31)

senoj virtuvėj turėjau 2 relingus- kabėjo kampinė lentyna plovikliam, prieskonių lentyna, įrankių džiovykla. Ant kito kabėjo puodeliai, samčiai, mentelės ir tt. Buvo labai patogu, bet dabar naujoj virtuvėj relingo nebeplanuoju.
Atsakyti
4u.gif Labas visoms
Sugalvojom ir mes savo "100 metu" neremontuota virtuve truputeli atsinaujint.Niekaip nesugalvoju, ka su lubom daryt g.gif Virtuve maza.O sienas kas nors dedat plastikinem dailylentem?
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2010 12 06, 01:39)
O sienas kas nors dedat plastikinem dailylentem?

man negražu plastikinės dailylentės, aš sienas dažysiu ir lubas
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2010 12 06, 00:39)
4u.gif Labas visoms
Sugalvojom ir mes savo "100 metu" neremontuota virtuve truputeli atsinaujint.Niekaip nesugalvoju, ka su lubom daryt  g.gif  Virtuve maza.O sienas kas nors dedat plastikinem dailylentem?

Mano uosviene turi dailylentem lubas pasidarius, spjaudosi zmogus ... ziuret i jas negali doh.gif . Labai greitai apsinesa, plauti reikia daznai... vienu zodziu nesiuliciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2010 12 05, 23:39)
4u.gif Labas visoms
Sugalvojom ir mes savo "100 metu" neremontuota virtuve truputeli atsinaujint.Niekaip nesugalvoju, ka su lubom daryt  g.gif  Virtuve maza.O sienas kas nors dedat plastikinem dailylentem?

Nesiūlyčiau ir aš plastikinių dailylenčių. Ką kita galvokit.
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2010 12 06, 08:41)
Mano uosviene turi dailylentem lubas pasidarius, spjaudosi zmogus ... ziuret i jas negali  doh.gif . Labai greitai apsinesa, plauti reikia daznai... vienu zodziu nesiuliciau  mirksiukas.gif

As tom placiom dailylentem galvoju tik sienas.O ka su lubom? Dazyt tada?
Atsakyti