Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

Pakritikiuokit del virtuves baldu isdestymo. Virtuves plotas ~ 12,8 kv m. Kadangi reikia virtuvej dvieju langu tai sunkiau sugalvoti kaip isdestyti baldus. Du langai buvo sugalvoti tam kad butu sviesu kai sviecia pietu saule pro mazesni langa, ir kad butu sviesu vakare kai sviecia vakaru saule pro didesni langa, prie to pacio per duris patektu (jau isbandyta praktiskai) sviesa tiesiai i svetaine, taip gaunant nuo ryto iki vakaro saules sviesos visoje svetaineje.
Valgymo procedura butu atliekama virtuveje, pradine ideja buvo ta, kad valgymas vyks kazkur svetainej (svetaine-valgomasis), taciau dabar ideja tokia kad reikia daryti stala virtuveje. Kur patartumet isdestyti baldus, t.y kriaukle ir virykle. Del kriaukles pries langa kyla minciu kad labai taskysis ant lango, bet pagal projekta ji ten gerai isipaiso (plius kampe lieka vietos susideti kasdien naudojamus elektros prietaisus valgiui gaminti, ir plius tpro ta langa yra vaizdas i pagrindini kiema), jei deti beveik pries pat didesni langa, tada lieka mazai darbo zonai (tarp kriaukles ir virykles), bet lieka daug tarp saldytuvo ir kriaukles, ir vaizdas butu i laukus, o galbut kazkada ir i kaimynu nama. Barasa butu su aukscio skirtumu stalvirsio atzvilgiu. Linkstu prie to kad stalas geriau butu kilnojamas nei baro stalas. Kadangi kilnojama stala galima daryti sutraukiama, kai daugiau zmoniu galima isskleisti, plius galima is vis isnesti is virtuves jei nenaudojamas. Kedes taip pat galima naudoti kazkokias sulankstomas ar iprastines kurias irgi galima isnesti. Orkaite butu kartu su virykle arba imontuota i spinta, tik tokiu atveju spintos ir saldytuvo vietas apkeisti reiketu.
Dar mintis buvo virykle daryti ant kampo (tada po desine atsirastu daugiau vietos jau paruostiems produktams sudeti nuo virykles), bet tada plautuve tikrai turetu buti pries mazaji langa. Ar kas nors turit patirties su virykles ar plautuviu montavimu i kampa? man kazkaip del plautuves atrodo kad prieeiti sunkiau ir reikia labiau pasilenkti. virtuves matmenys 3,6x3,7. Buvo pasiulymu daryti dvi lygiagrecias juostas, o stala statyti prie didesnio lango.

user posted image

user posted image

Atsakyti
Plautuve deciau arciu dujines, gi nelakstysi su puodais prie priesingos sienos..... Kazkaip cia gaunas, kad visa technika ismetyta po virtuve.... Mano nuomone labai nepatogu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif ,

skaičiausi ankstesnes temeles ir mačiau, kad kai kurioms forumietėms padėjote su virtuvės baldų išplanavimu. Aš kaip tik dabar žvalgausi po įvairias parduotuves ir ieškau kur būtų optimaliausia užsisakinėt, bet gal dar galėtumėte pagelbėt su išplanavimu, jei įkelčiau virtuvės planelį?
Atsakyti
LokysL,
mano nuomone Jūsų virtuvėje pilnai užtektų vietos (darbastalio) jei virtuvės spintelės būtų išdėstytos kampu (L raidė).
Raudonai pabraižiau kaip dar galima būtų išdėstyt baldus ir techniką. Šaldytuvas pačiam gale prie spintos (tai pirmas variantas), o antras variantas - šaldytuvas būtų ten kur mėlynas kvadratas.
Valgomajam stalui palikau vietą prie lango, manau jauku turėtų būt smile.gif
My Webpage

Agnesik,
įkelkit planą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 22 lapkričio 2010 - 17:27
QUOTE(konfetee @ 2010 11 22, 18:26)
LokysL,
mano nuomone Jūsų virtuvėje pilnai užtektų vietos (darbastalio) jei virtuvės spintelės būtų išdėstytos kampu (L raidė).
Raudonai pabraižiau kaip dar galima būtų išdėstyt baldus ir techniką. Šaldytuvas pačiam gale prie spintos (tai pirmas variantas), o antras variantas - šaldytuvas būtų ten kur mėlynas kvadratas.
Valgomajam stalui palikau vietą prie lango, manau jauku turėtų būt smile.gif
My Webpage

Agnesik,
įkelkit planą smile.gif

na ideja buvo tokia, ateinu is parduotuves, dedu produktus i saldytuva, tada imu is saldytuvo dedu i plautuve, is plautuves ant darbastalio, nuo darbastalio and virykles nuo virykles ant stalo. Siaip buvo ziureta dar kad galima butu susideti dali irangos kuri naudojama beveik kiekviena diena, sulciaspaude, plaktuvas, konvekcine krosnis.
Dabar paziurejus i tai kas papaisyta abiem atvejais kaip ir tilptu viskas, gal... Gal yra kazkur nerasyta taisykle kiek turi buti vietos tarp plautuves ir virykles? Nes cia man daugiausiai reiktu vietos.
Siaip dar buvo stengiamasi nedaryti pakabinamu spinteliu , kazkaip noretusi po stalvirsiu viska sukisti. Dar klausimas butu jei plautuve pries langa, kur tada indus suplautus deti (nes dazniausiai buna sienine spintele ir ten dedasi)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 22 lapkričio 2010 - 18:40
QUOTE(LokysL @ 2010 11 22, 20:39)
(nes dazniausiai buna sienine spintele ir ten dedasi)?

pasižiūrėkit www.furnitanas.lt ten būna ištraukiamų džiovyklų arba stalčiuose
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2010 11 22, 19:39)
na ideja buvo tokia, ateinu is parduotuves, dedu produktus i saldytuva, tada imu is saldytuvo dedu i plautuve, is plautuves ant darbastalio, nuo darbastalio and virykles nuo virykles ant stalo. Siaip buvo ziureta dar kad galima butu susideti dali irangos kuri naudojama beveik kiekviena diena, sulciaspaude, plaktuvas, konvekcine krosnis.
Dabar paziurejus i tai kas papaisyta abiem atvejais kaip ir tilptu viskas, gal... Gal yra kazkur nerasyta taisykle kiek turi buti vietos tarp plautuves ir virykles? Nes cia man daugiausiai reiktu vietos.
Siaip dar buvo stengiamasi nedaryti pakabinamu spinteliu , kazkaip noretusi po stalvirsiu viska sukisti. Dar klausimas butu jei plautuve pries langa, kur tada indus suplautus deti (nes dazniausiai buna sienine spintele ir ten dedasi)?

Nežinau kur deda indus šeimininkės, turinčios plautuves priešais langą, bet įtariu, kad į stalčius. Kai kurios (teko skaityt) palieka indaplovėje smile.gif

o dėl mano planelio, tai čia tik šiaip mintis tokia, į kurią nebūtina kreipt dėmesio mirksiukas.gif
Atsakyti
Pazadeta mano virtuve smile.gif . Tik foto kokybe nekokia ax.gif .

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gandrė: 22 lapkričio 2010 - 20:41
QUOTE(gandrė @ 2010 11 22, 20:34)
Pazadeta mano virtuve  smile.gif . Tik foto kokybe nekokia  ax.gif .

Ui kaip arti viena kitos kriaukle su kaitlene g.gif o kodel i kampa nedejote kriaukles? O siaip sviesi jauki vietuve gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dainiusd @ 2010 11 22, 21:15)
Ui kaip arti viena kitos kriaukle su kaitlene  g.gif  o kodel i kampa nedejote kriaukles? O siaip sviesi jauki vietuve gavosi smile.gif

kampe darbastalis, kurio tikrai uztenka smile.gif . Man taip patogiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gandrė: 22 lapkričio 2010 - 21:23
QUOTE(gandrė @ 2010 11 22, 21:23)
kampe darbastalis, kurio tikrai uztenka  smile.gif . Man taip patogiau.

man patinka jusu virtuves baldai.Grazu, sviesu, jauku. Darbastalis yra labai svarbu.
Tik, gali taskytis nuo kriaukles ant dujines, teks daznai ja valyti nuo vandens.
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 11 22, 21:53)
man patinka jusu virtuves baldai.Grazu, sviesu, jauku. Darbastalis yra labai svarbu.
Tik, gali taskytis nuo kriaukles ant dujines, teks daznai ja valyti nuo vandens.

Darbastalis svarbu, bet dirbam po viena, tai vietos pakanka. Megstu gaminant viska i vietas susidet rolleyes.gif . Be to, nenorejau daryt kampo, man svarbiau buvo, kad tilptu didelis stalas. Ilgis 3m., taip, kad nelabai pasirinksi.
Nuo kriaukles nesitasko, nes gili ir labai patogi. Tik su isplautais indais nelabai, dedu slapius ant kriaukles krasto, darbastalio ir stengiuosi kuo greiciau sluostyt lotuliukas.gif .
Atsakyti