Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(byne @ 2010 12 03, 14:05)
koks pas jus viršutinių spintelių gylis? g.gif

pas mane 35 cm, berods, gylis viršutinių spintelių
Atsakyti
QUOTE(Kite @ 2010 12 03, 13:10)
ai, vistiek reiks, ne vienai dienai gi bus.

tai va. Todėl geriau virtuvėj netaupyt labai.
Man tai išvis kaifas dabar - ir stalčiai patys darinėjasi, ir šiukšliadėžė su pedalu blush2.gif Tai pagaliau vaikai noriai šiukšles išsineša biggrin.gif Atrakcija jiem tenais bent jau kolkas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gupija: 03 gruodžio 2010 - 13:12
aciu visom už kritika notworthy.gif

1. kriaukle bus truputi toliau nuo lango, gal taip projekte atrodo , kad visai kampe
2. dėl spinteiu , jus visiskai teisios, kad spinteles pasirinkoj todel, kad tiesiog sutaupyti norejau, bet galesiu is orkaites puses kokius dar 3 idet kad butu simetrija,
3. stalas ir kedes klasikinio stilio, todel ir spalva rinkausiu tokia mazdaug, nes kedziu apmuslai i oranzavuma
oj kaip bus taip gerai,
kaip atnesiau pasiulyma uz 14 st. vyras pasake net nerodyk, visvien po 10-15 metu reikes kesti baldus, o sitos kaina visai nieko priimtina smile.gif

dar vienas klausimas? ar deti tuos stiklus ar paprastas spinteles?? kazkaip neapsisprendžiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_zija: 03 gruodžio 2010 - 13:48
QUOTE(princesiuke @ 2010 12 03, 13:08)
kokiomis smulkmenomis puošiat virtuvę? Asmeniškai man nepatinka tie visokie niekučiai, bet tokia situacija, kad dėl ventiliacijos angos negalėjo daryti aukštesnių pakabinamų spintelių. Bendram vaizde žiūrint, norisi jas kažkaip optiškai paaukštinti. Tik nesugalvoju kaip. Jei pastatysiu kokių vazų ar dar ko, tai dulkes bus sudėtingiau valyti. Spintelės baltos, tai galvoju, gal pastatyti ten kokius 5 vazonėlius vienodus baltus su kaktusais. gal taip pratemptų tą vaizdą vizualiai...

man virtuvės norisi sterilios, jokių niekučių ir apskritai, nieko kas nėra būtina lotuliukas.gif

tavo atveju, jeigu tikrai "prašosi" vaizdas į viršų iš tiesų nebloga idėja su kaktusais, jie ir atsparesni, turėtų atlaikyti virtuvės klimatą, ir šiaip smagiau žiūrėtųsi už eilines gėles
Atsakyti
QUOTE(taja:) @ 2010 12 03, 14:43)
man virtuvės norisi sterilios, jokių niekučių ir apskritai, nieko kas nėra būtina  lotuliukas.gif

tavo atveju, jeigu tikrai "prašosi" vaizdas į viršų iš tiesų nebloga idėja su kaktusais, jie ir atsparesni, turėtų atlaikyti virtuvės klimatą, ir šiaip smagiau žiūrėtųsi už eilines gėles

tai va, aš irgi nemėgstu nei niekučių, nei gėlių ypatingai. Net nesutikau su MB dėl atvirų lentynėlių virtuvėje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2010 12 03, 13:34)
dar vienas klausimas? ar deti tuos stiklus ar paprastas spinteles?? kazkaip neapsisprendžiu doh.gif

bent jau man su stiklais gražiau, bet aš irgi atsisakau stiklų, nes tokiose spintelėse jau kruopų, makaronų ir pan. nepalaikysi, vis tiek viskas persimato unsure.gif
Pas draugę kaip tik apžiūrėjau baldus, prisidarė su stiklais ir visko ten prikrauta, kažkaip nekaip atrodo g.gif
Kokioms taurėms laikyt tinka stiklai, bet daugiau schmoll.gif
Atsakyti
[/quote]

man asmeniskai graziau kai yra paprastos spinteles, nes megstu tvarka, o uz stikliniu dureliu visada matosi kas yra padeta, o jei ten laikomos kokios arbatos ar siaip spalvoti daiktai tai man labai netvarkingai ir negraziai ziurisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inčius @ 2010 12 03, 15:14)
man asmeniskai graziau kai yra paprastos spinteles, nes megstu tvarka, o uz stikliniu dureliu visada matosi kas yra padeta, o jei ten laikomos kokios arbatos ar siaip spalvoti daiktai tai man labai netvarkingai ir negraziai ziurisi smile.gif

drinks_cheers.gif jokių stiklų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2010 12 03, 14:11)
Pas draugę kaip tik apžiūrėjau baldus, prisidarė su stiklais ir visko ten prikrauta, kažkaip nekaip atrodo g.gif

tai matyt stiklai skaidrūs?
Pas mus spintoj buvo matinis stiklas su aliuminio profiliais- visiškai nieko nesimatė.
Atsakyti
Laba diena,

turiu visoms klausima - gal kas turite prie dujines viryjkles ir tarp virsutiniu ir apatiniu virtuves spinteliu pasideje stikla vietoj plyteliu?
PArasykite prasau turincios, ar praktiska, ar labai brangu, kur daretes ta stikla, ar patogu valyti ir kitas visas subtilybes susijjusias su tuo klausimu.
Dekoju is anksto labai
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute26 @ 2010 12 03, 15:19)
Laba diena,

turiu visoms klausima - gal kas turite prie dujines viryjkles ir tarp virsutiniu ir apatiniu virtuves spinteliu pasideje stikla vietoj plyteliu?
PArasykite prasau turincios, ar praktiska, ar labai brangu, kur daretes ta stikla, ar patogu valyti  ir kitas visas subtilybes susijjusias su tuo klausimu.
Dekoju is anksto labai

mes stikla planavom deti, domejomes. Jo kaina pries kokius 2-2.5 metu buvo kazkur 130 lt/kv. Didziausias pasirinkimas spalvu buvo stiklitoj. Bet dziaugiuosi, kad nedejau, nes maciau, kaip plyteles apsitasko, tik jos dekingos tuo, kad i akis nekrenta nesvarumai, o stikla reikes valyti po kiekvieno kepimo ar indu plovimo ir taip valyti, kad net druziu nesimatytu, dar pasveiciant... O uz stiklo kaina galit tikrai grazias plyteles issirinkti
Papildyta:
[quote=inero,2010 12 03, 12:47]
Sveika,o is kokio tu miesto jei is Vilniaus kur darėte virtuve man patiko

Aciu drinks_cheers.gif mes is kauno, del kitu miestu reikia pasiteirauti pas pacius baldzius...
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2010 12 03, 13:03)
na iki elektriniu blink.gif  stalciu as jauciu, kad dar neuzaugau:))))

biggrin.gif
QUOTE(Kite @ 2010 12 03, 13:10)
ai, vistiek reiks, ne vienai dienai gi bus. Prasysiuos kad skaiciuotu kelis variantus su sitais stalciaia ir be ju ir tada jau ziuresiu ka rinktis, gal ne visus tokius darysiu, o tik kai kuriuos  g.gif

Pritariu, kelis variantus paskaiciuoti, ir bus aisku, kiek galima sau leisti, kuri varianta.

QUOTE(gupija @ 2010 12 03, 13:12)
tai va. Todėl geriau virtuvėj netaupyt labai.
Man tai išvis kaifas dabar - ir stalčiai patys darinėjasi, ir šiukšliadėžė su pedalu  blush2.gif Tai pagaliau vaikai noriai šiukšles išsineša  biggrin.gif Atrakcija jiem tenais bent jau kolkas.

kol kas atrakcija, paskui ji atsibos, kaip ir kiekvienas dalykas atsibosta.

QUOTE(byne @ 2010 12 03, 14:11)
bent jau man su stiklais  gražiau, bet aš irgi atsisakau stiklų, nes tokiose spintelėse jau kruopų, makaronų ir pan. nepalaikysi, vis tiek viskas persimato unsure.gif

Jei desiu stikla, tai toki, kur nepersimatytu, man asmeniskai ir nepatinka, kai per stikla viskas matosi, kas sudeta, o megstu tvarka, tai jei matyusi, tai ne kas.
Atsakyti