Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(kristi777 @ 2010 12 02, 10:32)
Buvau zadejusi patalpinti naujosios virtuves nuotrauka, nes domino kaip atrodo blizgi plokste. Labai atsiprasau, kad uzvelinau, turejom nuotrauka, taciau tik vakar perkelem i kompa  blush2.gif

Sveika,o is kokio tu miesto jei is Vilniaus kur darėte virtuve man patiko
Atsakyti
diskutavot apie indaploves, tai aš neįsivaizduoju virtuvės be jos blush2.gif

dėl stalčių sutinku 100%, visur kur įmanoma, dėjau stalčius, spinteles palikau tik virš ir po orkaite su mikrobangine. Na šiandien pradėjo montuoti virtuvę, tai apie praktiškumą galėsiu pakalbėti po mėnesio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taja:): 03 gruodžio 2010 - 12:48
QUOTE(Kite @ 2010 12 03, 12:45)
kas cia per daiktas  blush2.gif , apsvieskit mane ka, negirdejus elektriniu stalciu, net neisivaizdavau, kad isvis tokiu priciudu buna  biggrin.gif  reik suprast, kad stalciai dar prie elektros prijungti - kazkoks kosmosas  biggrin.gif  biggrin.gif

atsidaro patys, tereikia tik pvz koja spūstelt biggrin.gif Va tokius turiu servo drive iš šito filmuko.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 12 03, 12:53)
atsidaro patys, tereikia tik pvz koja spūstelt  biggrin.gif Va tokius turiu servo drive iš šito filmuko.

jau paskaiciau, kad elektroniniai ir jungiasi prie elektros, nebuvau macius tokiu, reiks ir man tokiu stalciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kite: 03 gruodžio 2010 - 13:13
QUOTE(Kite @ 2010 12 03, 12:56)
tai tikrai ne elektriniai, elektrinis daiktas jungiasi prie elektros  tongue.gif , tokius tai zinau, cia gal kokie pneumatiniai ar pan.  biggrin.gif

jie elektriniai tongue.gif Pneumatiniai yra pas mus vaikų spintos durelėse, o pas mane virtuvėj tikrai elektriniai. Gale stalčių yra tokie daikčiukai, kurie jungiasi į rozetę smile.gif Yra transformatorius ar kažkas panašaus skambantis, yra laidžiukai mini lovelyje ir tt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gupija: 03 gruodžio 2010 - 12:59
na iki elektriniu blink.gif stalciu as jauciu, kad dar neuzaugau:))))
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2010 12 03, 13:03)
na iki elektriniu blink.gif  stalciu as jauciu, kad dar neuzaugau:))))

Kodėl? ax.gif Aš, kol nepabandžiau, irgi taip šnekėjau. Bet va dabar tikrai labai patogu.
Atsakyti
koks pas jus viršutinių spintelių gylis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 12 03, 12:57)
jie elektriniai  tongue.gif Pneumatiniai yra pas mus vaikų spintos durelėse, o pas mane virtuvėj tikrai elektriniai. Gale stalčių yra tokie daikčiukai, kurie jungiasi į rozetę  smile.gif Yra transformatorius ar kažkas panašaus skambantis, yra laidžiukai mini lovelyje ir tt.

dekui, jau paskaiciau apie juos ir redagavau zinute auksciau 4u.gif

patiko man, o jie labai brangus? blush2.gif uzsimaniau ir as tokiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kite @ 2010 12 03, 13:06)
patiko man, o jie labai brangus?  blush2.gif  uzsimaniau ir as tokiu  biggrin.gif

brangūs. Tačiau gi visa jų produkcija brangi rolleyes.gif
Atsakyti
kokiomis smulkmenomis puošiat virtuvę? Asmeniškai man nepatinka tie visokie niekučiai, bet tokia situacija, kad dėl ventiliacijos angos negalėjo daryti aukštesnių pakabinamų spintelių. Bendram vaizde žiūrint, norisi jas kažkaip optiškai paaukštinti. Tik nesugalvoju kaip. Jei pastatysiu kokių vazų ar dar ko, tai dulkes bus sudėtingiau valyti. Spintelės baltos, tai galvoju, gal pastatyti ten kokius 5 vazonėlius vienodus baltus su kaktusais. gal taip pratemptų tą vaizdą vizualiai...
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 12 03, 13:07)
brangūs. Tačiau gi visa jų produkcija brangi  rolleyes.gif

ai, vistiek reiks, ne vienai dienai gi bus. Prasysiuos kad skaiciuotu kelis variantus su sitais stalciaia ir be ju ir tada jau ziuresiu ka rinktis, gal ne visus tokius darysiu, o tik kai kuriuos g.gif
Atsakyti