Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Vi_zija @ 2010 12 02, 16:05)
gavau virtuves projekta, galite ka nor pakritikuoti smile.gif gal kokiu protingu minciu bus

nu kadangi as tokia tingine ir megeja, kad kuo maziau papildomu valymo darbu, tai nedeciau stiklo. ir daryciau daugiau stalciu. zymiai patogiau atisdaryt stalciu ir pasiimt, nei ilyst i spintele paieskoms. o indaploves as irgi nedeciau, jei ner to poreikio. musiskej virtuvej, net jei butu didesne, indaploves nebutu. MB grieztai pries. Kadamgi indus plauna, as labai nesidraskiau.

o spalva, jei jums tinka, valio. tik ziurekit, kad fasadai gerai valytusi.
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 12 02, 17:56)
Man grazi, tvarkinga, daug vietos.Pritariu anksciau merginu pasisakymams, del kriaukles. Saldytuva gal ir toj pacioj vietoj palikciau.
Indaploves ir as nedeciau, nelabai matau poreiki.

Nu zinokit pritariu as jums merginos, as irgi gal esu to seno kirpimo kai indaplove man nereikalinga. Nedeciau as jos... ax.gif
Atsakyti
sveiki,
Baigiam suderinti virtuvinio projektą, tik prieš sudedant visus taškus, iškilo šiek tiek abejonių:
1. Dėl indaujos aukščio - pirminiame variante buvo 2200 mm aukštis, 1050 plotis, dabar 2100 , plotis 1000. Ar žiūrėsis tokio aukščio, už sieninės pertvaros už indaujos stovės šaldytuvas 2000 aukščio. priešais kitoje sienoje pakabinamos spintelės 2200. Ar nebus per daug tų aukščių skirtumo.
user posted image
dizaina šiek tiek pakeičiau - apačioje bus du stalciai, dureles stiklines
Papildyta:
user posted image

bei patarkite dėl kargo - gal patogiau jį tarp viryklės ir indaplovės dėti. Jo plotis bus apie 15 cm
Atsakyti
QUOTE(mingam @ 2010 12 03, 10:15)
bei patarkite dėl kargo - gal patogiau jį tarp viryklės ir indaplovės dėti. Jo plotis bus apie 15 cm

aš pas save jį dėsiu tarp indaplovės ir kriauklės.
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2010 12 02, 17:05)
gavau virtuves projekta, galite ka nor pakritikuoti smile.gif gal kokiu protingu minciu bus

super planiukas! truputeli uzkliuna kriaukles vieta - ar bus patogu prie jos stoveti, t.y. ar nenusidauzysite sonu i spinteles? g.gif del indaploves, tai ir mes mastem, ba as tai baisiai nemegstu plaut indu, bet kad pas mus ju neprisirenka tiek, kad indaplove uzpildyti, o del keliu leksciu ir stikliniu po pietu jungti ta agregata, tai man nelogiska atrodo... kiti zinau kelias dienas indus marinuoja, kol visa indaplove prisirenka, bet as tikriausiai neuzmigciau jei zinociau, kad neplauti indai rugsta ir sapnuotusi man domestos ar kokia tai ten reklama kur bakterijos klozete snekasi:))))) del stalciu tai jus tikrai pagalvokit; yra toks geras dalykas, kaip didziuliai istraukiami stalciai, ten ir puodus vietojs stinteliu galima laikyt ir t.t. baisiai patogu, nereikia ant keliu ropoti i spintele, kai kokio pasiklaydusio dangtelio ieskai:)
o siaip tai labai grazu! dar kaip suprantu bus koks tai stalas ir kedes ar pan?
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2010 12 03, 10:56)
truputeli uzkliuna kriaukles vieta - ar bus patogu prie jos stoveti, t.y. ar nenusidauzysite sonu i spinteles?

tada pasisakysiu ir aš dėl kriauklės biggrin.gif Senojoj virtuvėj ir mes turėjom tokią kampinę kriauklę. Ir žinokit visai patogu buvo.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 12 03, 12:02)
tada pasisakysiu ir aš dėl kriauklės  biggrin.gif Senojoj virtuvėj ir mes turėjom tokią kampinę kriauklę. Ir žinokit visai patogu buvo.

Vienam darbuojantis virtuvėje - taip, visai patogu, bet jeigu mėgstate šeimininkauti su pagalbininkais - tada jau ne, nes vienam stovint prie kriauklės kitas jokios galimybės neturi prie jos prieit. Kartais juk būna ruošiant valgį, kad vienas pvz. plauna daržoves, o kitam reikia ranką kokią pasiplaut ar vandens įsileist. Va tada ir atsiranda nepatogumai kai kriauklė kampe. Sakau iš patirties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 12 03, 12:02)
tada pasisakysiu ir aš dėl kriauklės  biggrin.gif Senojoj virtuvėj ir mes turėjom tokią kampinę kriauklę. Ir žinokit visai patogu buvo.

pas mane irgi yra kampine kriaukle, rupesciu nesukelia, tikrai patogu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2010 12 03, 12:56)
del stalciu tai jus tikrai pagalvokit;

aš manau, kad dažnai stalčių kiekį ir jų pribumbasus apsrendžia ir kaina, kuo daugiau stalčių tuo brangesnė virtuvė ir galvok, negalvojas paskui kai kainą drioksteli su visais stalčiais kosminė, tai staiga ir lentynos baisiai patogios pasidaro, o čia virtuvė nemaža.

nežinau man lentynos patogu, čia vėl gi kaip susidedi priklauso, o einamiausi daiktai, kažkaip savaime po ranka pasideda...

gal tokiai dideliai virtuvei vizualiai gražiau atrodytų daugiau stalčių, bet kai sužinai kiek tas grožis gali kainuot, ne toks jau gražus tadu patampa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2010 12 03, 12:37)
aš manau, kad dažnai stalčių kiekį ir jų pribumbasus apsrendžia ir kaina, kuo daugiau stalčių tuo brangesnė virtuvė ir galvok, negalvojas paskui kai kainą drioksteli su visais stalčiais kosminė, tai staiga ir lentynos baisiai patogios pasidaro, o čia virtuvė nemaža.

nežinau man lentynos patogu, čia vėl gi kaip susidedi priklauso, o einamiausi daiktai, kažkaip savaime po ranka pasideda...

gal tokiai dideliai virtuvei vizualiai gražiau atrodytų daugiau stalčių, bet kai sužinai kiek tas grožis gali kainuot, ne toks jau gražus tadu patampa  biggrin.gif

zinoma, kad kainos tai prideda, bet kai pagalvoji, kad tarkime tik vienai spintelei papildomai padaryti stalcius kaina paauks tik keliais simtais litu; tai manau jie gali ir pasislepti visoje virtuves kainoje (kas yra be galo brangu!!!!!) o patogumas nenusakomas:)
Na bet zinoma - kiekvienam savo - as kai atsikandau landziojimo po spinteles, tai man stalcius atrodo tobulybe:)
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2010 12 03, 12:02)
as kai atsikandau landziojimo po spinteles, tai man stalcius atrodo tobulybe:)

man irgi smile.gif Senoj virtuvėj turėjau 3 stalčius, o dabar 6 ir plius dar 2 vidiniai. Tai atsidžiaugt negaliu. O dar tie stalčiai priedo visi elektriniai, tai išvis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 12 03, 12:16)
man irgi  smile.gif Senoj virtuvėj turėjau 3 stalčius, o dabar 6 ir plius dar 2 vidiniai. Tai atsidžiaugt negaliu. O dar tie stalčiai priedo visi elektriniai, tai išvis  wub.gif

kas cia per daiktas blush2.gif , apsvieskit mane ka, negirdejus elektriniu stalciu, net neisivaizdavau, kad isvis tokiu priciudu buna biggrin.gif reik suprast, kad stalciai dar prie elektros prijungti - kazkoks kosmosas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kite: 03 gruodžio 2010 - 12:46