Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Vi_zija @ 2010 12 02, 16:26)
2. dėl indaplovės, reikalas tame, kad as jos visai neplanuoju, gal i manes paziurės siais laikas kaip i beprote, bet jos nebus,
bet yra dar laiko persigalvoti  g.gif

Man grazi, tvarkinga, daug vietos.Pritariu anksciau merginu pasisakymams, del kriaukles. Saldytuva gal ir toj pacioj vietoj palikciau.
Indaploves ir as nedeciau, nelabai matau poreiki.
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 12 02, 17:56)
Man grazi, tvarkinga, daug vietos.Pritariu anksciau merginu pasisakymams, del kriaukles. Saldytuva gal ir toj pacioj vietoj palikciau.
Indaploves ir as nedeciau, nelabai matau poreiki.

daba pamastymai del kriaukles prie lango
1. dabar turiu iprastoje vietoje,nespeju valyti sienos,kaip be butu vistiek apsitasko (nu nebent jau labai netvarkingai darbuojus)
2. jei bus prie lango- nesp4siuplauti lango, zuolaidu g.gif
3. siaip tada manau kad bus per toli kriaukle nuo kaitlentes, ka nors nuplauni ir per visa
virtuve nesi i puoda schmoll.gif kazkap ne tep mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_zija: 02 gruodžio 2010 - 18:39
QUOTE(Vi_zija @ 2010 12 02, 17:05)
Labai norejau, gero klasikinio varianto, pravansisko, bat kaip kaina skaiciavo nuo 14 tuks, fantazija atsoko  doh.gif

MAn didesni varianta skaiciavo nuo 7.000lt iki 14.000lt , todel galite dar pasiuntineti projekta kitiems. Aisku apie masyva net nekalbu...
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2010 12 02, 13:13)
apie tokią kalbu, paskutinė 3/4 ax.gif
karuselė

gražu, bet nepraktiška ax.gif
Borteliai žemi, griūna, jei ką padedi aukštesnio. Be to, neišnaudoti lieka 3 kampai- kairė, dešinė ir galas. Tačiau tai vienas pigiausių kampinių variantų smile.gif

Jei norit tikrai išnaudoti erdvę, geriau jau imkit iš Pekos Magic Corner Standard
Atsakyti
2. dėl indaplovės, reikalas tame, kad as jos visai neplanuoju, gal i manes paziurės siais laikas kaip i beprote, bet jos nebus,
bet yra dar laiko persigalvoti  g.gif

Jei laiko yra,geriau pagalvokit,nors turint 2 vaikus,as net negalvociau,aisku ir rankomis skalbt galima,bet...turbut turit skalbimo masina,tai cia tas pats. Vietos pas Jus pakanka,kokie gali buti argumentai pries.??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2010 12 02, 18:17)

virtuvė labai graži, o kokią spalva baldų planuojat?
Papildyta:
QUOTE(Iriska @ 2010 12 02, 21:01)
MAn didesni varianta skaiciavo nuo 7.000lt iki 14.000lt , todel galite dar pasiuntineti projekta kitiems. Aisku apie masyva net nekalbu...

o kokia firma jums skaičiavo jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2010 12 02, 16:05)
laba , gavau virtuves projekta, galite ka nor pakritikuoti smile.gif gal kokiu protingu minciu bus,

man gražu ir praktiška. Tik, aš daugiau stalčių pasidaryčiau, patogiau. O dėl plautuvės, tai man ji labai tinkamoj vietoj atrodo, išsinaudoja kampas
Dar pastebėjimas, ar praktiška tiek daug spintelių su stiklais daryt? Dėl gražumo, aišku, gražiau, bet ar praktiška?

pas mane tas pats, indaplovės neplanuoju, nereikalingas man daiktas schmoll.gif
QUOTE(gupija @ 2010 12 02, 20:08)
gražu, bet nepraktiška  ax.gif
Borteliai žemi, griūna, jei ką padedi aukštesnio. Be to, neišnaudoti lieka 3 kampai- kairė, dešinė ir galas. Tačiau tai vienas pigiausių kampinių variantų  smile.gif

Jei norit tikrai išnaudoti erdvę, geriau jau imkit iš Pekos Magic Corner Standard

ačiū už mintis. Reiks tada permąstyt ax.gif
QUOTE(chuchundra @ 2010 12 02, 20:27)
Jei laiko yra,geriau pagalvokit,nors turint 2 vaikus,as net negalvociau,aisku ir rankomis skalbt galima,bet...turbut turit skalbimo masina,tai cia tas pats. Vietos pas Jus pakanka,kokie gali buti argumentai pries.??? ax.gif

aš turiu tris vaikus ir neplanuoju indaplovės, iš pradžių lyg planavau, bet persigalvojau . Man nereikalingas daiktas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo byne: 02 gruodžio 2010 - 21:39
QUOTE(byne @ 2010 12 02, 21:22)
man gražu ir praktiška. Tik, aš daugiau stalčių pasidaryčiau, patogiau. O dėl plautuvės, tai man ji labai tinkamoj vietoj atrodo, išsinaudoja kampas

pas mane tas pats, indaplovės neplanuoju, nereikalingas man daiktas schmoll.gif

ačiū už mintis. Reiks tada permąstyt ax.gif

aš turiu tris vaikus ir neplanuoju indaplovės, iš pradžių lyg planavau, bet persigalvojau . Man nereikalingas daiktas cool.gif

O as deja dar nei vieno vaikelio neturiu,tik dviese gyvenam ir man labai reikalinga indaplove,tiesiog dievinu sita isradima,po valgio,kai tingisi kazka veikt guli ant sofos,o indai plaunasi,pagaliau pas mane virtuvej tvarka,o tai indai vis savo eiles laukdavo. Kiekvienam savo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuchundra: 02 gruodžio 2010 - 21:31
QUOTE(chuchundra @ 2010 12 02, 21:30)
O as deja dar nei vieno vaikelio neturiu,tik dviese gyvenam ir man labai reikalinga indaplove,tiesiog dievinu sita isradima,po valgio,kai tingisi kazka veikt guli ant sofos,o indai plaunasi,pagaliau pas mane virtuvej tvarka,o tai indai vis savo eiles laukdavo. Kiekvienam savo.

aišku, kad kiekvienam savo rolleyes.gif . Man patinka indus plaut, MB irgi . Ateity ir vaikus gal pavyks įdarbint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2010 12 02, 21:27)

aciu visom uz kritika, is 2 vaiku vienas lieka gyvent bute,vat jai tai tikrai reikes indaploves lotuliukas.gif

spalva virtuvinio panasiai kaip projekte arba tokia visai tamsiai ruda dar nezinau doh.gif

norejau pieno spalvos su stalvirsiu medzio spalvos

o siaip nuo tu rudu jau vemt vercia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2010 12 02, 23:58)

o siaip  nuo tu  rudu jau vemt vercia schmoll.gif

tai jau tikrai, kad atsibode, prsižiūrėjau inete gražių spalvotų virtuvių, tai turbūt iš didelio rašto išeisiu iš krašto, o jūsų puiki didelė virtuvė, pasižiūrėkit gal rasit kokių įdomesnių spalvinių variantų variantų
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2010 12 02, 21:58)
aciu visom uz kritika, is 2 vaiku vienas lieka gyvent bute,vat jai tai tikrai reikes indaploves lotuliukas.gif

spalva virtuvinio panasiai  kaip projekte arba tokia  visai tamsiai ruda dar nezinau  doh.gif

norejau pieno spalvos su stalvirsiu  medzio spalvos

o siaip  nuo tu  rudu jau vemt vercia schmoll.gif

Kol su mama-vaikas.
Atsakyti