Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(byne @ 2010 12 02, 13:13)
apie tokią kalbu, paskutinė 3/4 ax.gif
karuselė

as tokios neturiu, tai nzn, gal kazkas kitas patars
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 12 02, 13:48)
kristi777- man patinka tavo virtuvinis, tik aisku virsutiniu spinteliu tai nesimato, o apatines grazios, plokstes grazi. Gali parasyti plokstes apatiniu spinteliu spalvos pavadinima?  ir rankenos liuks.

jei gerai matau, cia egger woodline cream mirksiukas.gif pas mane tokia virtuve rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi777 @ 2010 12 02, 10:32)
Buvau zadejusi patalpinti naujosios virtuves nuotrauka, nes domino kaip atrodo blizgi plokste. Labai atsiprasau, kad uzvelinau, turejom nuotrauka, taciau tik vakar perkelem i kompa  blush2.gif

Man grazu! pas mus tokios pat grindu plyteles ax.gif ilgai galvojau, kokia spalva virtuves komplektui daryti,kad susiderintu ir labai panasiai esu nusprendusi smile.gif tik dar delsiam ir negalim uzsakineti. lux!
Atsakyti
QUOTE(Smailiukas @ 2010 12 02, 15:39)
Man grazu! pas mus tokios pat grindu plyteles  ax.gif ilgai galvojau, kokia spalva virtuves komplektui daryti,kad susiderintu ir labai panasiai esu nusprendusi smile.gif tik dar delsiam ir negalim uzsakineti.  lux!

Butu idomu paziureti rezultata! ax.gif
Atsakyti
laba , gavau virtuves projekta, galite ka nor pakritikuoti smile.gif gal kokiu protingu minciu bus, user posted image

Labai norejau, gero klasikinio varianto, pravansisko, bat kaip kaina skaiciavo nuo 14 tuks, fantazija atsoko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_zija: 02 gruodžio 2010 - 16:08
QUOTE(Vi_zija @ 2010 12 02, 17:05)
laba , gavau virtuves projekta, galite ka nor pakritikuoti smile.gif gal kokiu protingu minciu bus,

1. Man asmeniskai visai grazi ir patogi virtuve atrodo, tik stalciu labai jau mazai, dar bent 3 vnt vietoj kokios spintutes ideciau. ax.gif
2. Kur indaplove planuojama? Salia kriaukles kaireje?Isivaizduokit ar ja atidarius bus patogu sudeti indus is kriaukles, isvalyti maisto likucius i siuksline(jei siuksline tradiciskai po kriaukle bus)?
Pas mane panasus variantas buvo planuojamas, as indaplove traukiau toliau butent del sitos priezasties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 02 gruodžio 2010 - 16:20
QUOTE(Vi_zija @ 2010 12 02, 17:05)
laba , gavau virtuves projekta, galite ka nor pakritikuoti smile.gif gal kokiu protingu minciu bus,
Labai norejau, gero klasikinio varianto, pravansisko, bat kaip kaina skaiciavo nuo 14 tuks, fantazija atsoko  doh.gif

Sveiki,
šiaip atrodo toks tvarkingas variantas smile.gif
bet:
1) galėtų būti daugiau stalčių;
2) plautuvė prie lango (ir šviesiau, ir smagiau);
3) šaldytuvas nors ir pagal "reikalavimus" stovi savo vietoj, bet aš jį gal statyčiau prie sienos kur ir viryklė, kad aplink langą būtų daugiau erdvės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 02 gruodžio 2010 - 16:17
QUOTE(Caca* @ 2010 12 02, 17:15)
Man asmeniskai visai grazi ir patogi virtuve atrodo, tik stalciu labai jau mazai, dar bent 3 vnt vietoj kokios spintutes ideciau. ax.gif

turite omeny istraukiamu... g.gif ai užteks, saukstams, irt.t

mirksiukas.gif

1. plautuvės prie lango-nenoriu, o ir įvadas jau padarytas ten kur projektas,

o daugiau erdvės- virtuvė 23 kv. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_zija: 02 gruodžio 2010 - 16:19
QUOTE(Vi_zija @ 2010 12 02, 17:17)
o daugiau erdvės- virtuvė 23 kv. smile.gif

turėjau omeny aplink langą daugiau erdvės, nes atrodo toks įspaustas smile.gif tai tiek
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 12 02, 17:20)
turėjau omeny aplink langą daugiau erdvės, nes atrodo toks įspaustas smile.gif tai tiek

ten siena 3 metrai, turi užtekti... manau, nu jei senatvei noresiu kaip babuliux prie lango sedėt.. ir tai manau užteks vietos lotuliukas.gif
Atsakyti
Vizija, dar papildziau savo ats, ziur. auksciau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2010 12 02, 17:22)
Vizija, dar papildziau savo ats, ziur. auksciau. 4u.gif

2. dėl indaplovės, reikalas tame, kad as jos visai neplanuoju, gal i manes paziurės siais laikas kaip i beprote, bet jos nebus,
bet yra dar laiko persigalvoti g.gif
Atsakyti