tai turbut tas akcentas bus uzuolaida, bet cia po kokio gero simtmecio
QUOTE(kristi777 @ 2010 12 02, 12:53)
tai turbut tas akcentas bus uzuolaida, bet cia po kokio gero simtmecio
Zinau,kad jau yra kaip yra.... bet man labai nejauki virtuve ir tos sienos juodos... kaip 90-uju vonios. Toks jausmas ,kad tan labai drenga ir patalpa rusyje...todel taip juoda ir plyteles. IMHO
na as tai esu labai patenkinta. Taciau priimu kiekvieno nuomone ir kritika, cia kiekvienam pagal skoni. Nezinau, gal man kitaip atrodo, nes matau bendra vaizda, t.y. sviesi svetaine su atitinkamais akcentais.
QUOTE(kristi777 @ 2010 12 02, 14:02)
na as tai esu labai patenkinta. Taciau priimu kiekvieno nuomone ir kritika, cia kiekvienam pagal skoni. Nezinau, gal man kitaip atrodo, nes matau bendra vaizda, t.y. sviesi svetaine su atitinkamais akcentais.
na taip jūsų virtuvė toks nestandartinis vaizdelis lietuvio akiai, bet jei jūs ten jaučiatės jaukiai ir gerai, vadinasi rezultatas
kristi777- man patinka tavo virtuvinis, tik aisku virsutiniu spinteliu tai nesimato, o apatines grazios, plokstes grazi. Gali parasyti plokstes apatiniu spinteliu spalvos pavadinima? ir rankenos liuks. Na juodos plyteles ir man ne prie sirdies, o ir langas kaip supratau pas jus nedidelis virtuveje.Bet jei tau patinka, tai aisku viskas savo vietoje, cia mes tik savo nuomone issakome.
QUOTE(kristi777 @ 2010 12 02, 09:32)
Buvau zadejusi patalpinti naujosios virtuves nuotrauka, nes domino kaip atrodo blizgi plokste. Labai atsiprasau, kad uzvelinau, turejom nuotrauka, taciau tik vakar perkelem i kompa
gražu . Dėl tamsios spalvos, tai kiekvieno skonio reikalas
Ar verta dėt į kampinę spintelę karuselę? Ar naudingas daiktas?
ot tai aciu Jums Suprantu, kad tai kiekvieno nuomone ir nei kiek nepykstu. Su tom plytelem taip idomiai isejo, is pradziu lyg buvo nuspresta deti ruda mozaika, taciau veliau patare deti juoda, tai paklausiau tos dizaineres nuomones. Na, kaip minejau, man grazu, nors nesitikejau, kad dings virsutines spinteles Bet as ir siaip nesu standartu megeja, kazkaip man atrodo nuobodziai tos virtuves, kur viena spintele tokia, kita tokia, lentynele, gartraukis, stalcius vienoks kitos, bordine spalva ir pan
Atsiprasau, taciau ploksciu pavadinimu negaliu pasakyti. Kazkaip zinau, kad baldziai padarys kokybiskai, tai nekreipiau demesio i tuos kodukus, bakstelejau pirstu i patikuse plokste ir tiek.
Papildyta:
o apie kokia karusele kalbam
Atsiprasau, taciau ploksciu pavadinimu negaliu pasakyti. Kazkaip zinau, kad baldziai padarys kokybiskai, tai nekreipiau demesio i tuos kodukus, bakstelejau pirstu i patikuse plokste ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(byne @ 2010 12 02, 12:57)
o apie kokia karusele kalbam
Grazi virtuve,neatsibodusi,kaip daugumos,kai cia kelia nuotraukas,as tiesiog patyliu,kad neizeisciau zmogaus,o Jusu grazi
na va, atradau bendraminciu aciu
QUOTE(kristi777 @ 2010 12 02, 10:32)
Buvau zadejusi patalpinti naujosios virtuves nuotrauka, nes domino kaip atrodo blizgi plokste. Labai atsiprasau, kad uzvelinau, turejom nuotrauka, taciau tik vakar perkelem i kompa
Svarbiausia Jums patiems grazu Tik man tai keli dalykai uzkliuna. Visu pirma sienu plyteliu spalva, man asmeniskai per tamsi ir stalvirsio spalva, deciau ryskesni, bet aisku cia mano asmenine nuomone. Man labiausia patiko paciu virtuves baldu spalva Tos juodos virsui blizgios spinteles ir sviesios apacioje
QUOTE(kristi777 @ 2010 12 02, 13:02)
aš taip ir pagalvojau, kad čia tik fragmentai nuotraukose matosi, kurie neatspindi bendro vaizdo