Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

na man asmeniskai plastmase grozio neduoda, bet cia, aisku, skonio reikalas. Siaip esu macius, kad tos lenteles pagelsta, tampa nebegrazios. o del garu, manau neverta pergyventi, juk tam yra gartraukis, be to dabar beveik visi butai turi bendra virtuve su svetaine ir nera jokios problemos, tikrai niekas neapsinesa. Stai pavyzdys, kaip atrodo tapetas (aisku po spintelem jis netiktu, ne nebent ant virsaus dar stikla deti, taciau vargo turesti smile.gif)

user posted image
Atsakyti
Ar yra naudojanciu maisto smulkintuva kriaukleje?
Ar patogu? ar verta tureti? kaip ten su jo prieziura? ar labai daug vietos uzima po spintele?
Atsakyti
QUOTE(*ramunė* @ 2010 11 29, 10:47)
tarpą tarp pakabinamų ir pastatomų spintelių tai taip jau nutarta ptytelėmis ,bet kuo visą virtuvę...kažin kaip tos plačios plastikinės lentelės?
Siauromis dėjom vonią,bet jos kažkaip labai jau viską "traukia" į save  smile.gif ir sunkokai valosi o juk virtuvėj garai ir visa kita.Nebijau aš tų pašveitimų tik ar tos lentelės greitai netaps matinėmis nuo labai dažno valymo  g.gif

Na mes tarpą tarp pastatomų ir pakabinamų spintelių dėjom plytelėm, ovisur kitur dažėm, na man žymiai gražiau nei plastikinės lentelės, juk šiais laikais pilna plaunamų dažų, kurie tikrai gerai valosi.
Atsakyti
QUOTE(Spyglys83 @ 2010 11 29, 14:09)
Na mes tarpą tarp pastatomų ir pakabinamų spintelių dėjom plytelėm, ovisur kitur dažėm, na man žymiai gražiau nei plastikinės lentelės, juk šiais laikais pilna plaunamų dažų, kurie tikrai gerai valosi.

drinks_cheers.gif pas mus virtuvėje visur dažyta, tik tarpe tarp spintelių stiklas dar bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ramunė* @ 2010 11 28, 17:54)
Man labai įdomu o ir svarbu sužinoti Jūsų nuomonę ax.gif
Kokios medžiagos yra geros ,praktiškos ir žinoma gražios ,virtuvės sienoms.
Aš asmeniškai prieš dažytas.O kokios sienos Jūsų virtuvėse,ar Jūs jomis patenkintos?

mes darem taip, kadangi kolidorius su virtuve turi pora bendru sienu, tai rinkomes kas tiktu abejose patalpose. Is pradziu klijavome stiklo pluosto tapeta (pynimo rastas, atrodo kaip maisas), o paskui dazeme dazais kuriuos galima butu plauti (kad atsparus sveitimui butu).
vienas pastebejimas, kad siena reikia paruosti lygiai taip pat kokybiskai kaip ir dazymui be tapeto. Nes stiklo tapetas duoda tik struktura, neslepia sienos trukumu ir nelygumu.
Gautu rezultatu esu patenkinta, tik labai sunku buvo dazu spalva issirinkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(princesiuke @ 2010 11 29, 10:28)
lauki nesulaukiu trečiadienio  smile.gif - montuos virtuvės baldelius ax.gif
savaitgalį sudėjom vidaus duris, tai dabar pradėjau išgyventi, kad gal per šviesią aplvą pasirinkau virtuvinio apatinėms spintelėms  g.gif

princesiuke, tai pas jumi rytoj didi diena, nepamirškit pasirodyt savo princesiškos virtuvės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2010 11 30, 17:12)
princesiuke, tai pas jumi rytoj didi diena, nepamirškit pasirodyt savo princesiškos virtuvės  4u.gif

kosminiu greičiu padarė mums tą virtuvę (aišku, nedidelėsmile.gif) ir jau vakar sumontavo, bet dar nenufotkinau. Ir dar daug ko ten trūksta, bet jau šį savaitgalį persikelsime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(princesiuke @ 2010 12 01, 08:28)
kosminiu greičiu padarė mums tą virtuvę (aišku, nedidelėsmile.gif) ir jau vakar sumontavo, bet dar nenufotkinau. Ir dar daug ko ten trūksta, bet jau šį savaitgalį persikelsime  smile.gif

Sveikinimai ir lauksim foto.Skaniu pyragu, naujoje virtuveje. 4u.gif
Atsakyti
Buvau zadejusi patalpinti naujosios virtuves nuotrauka, nes domino kaip atrodo blizgi plokste. Labai atsiprasau, kad uzvelinau, turejom nuotrauka, taciau tik vakar perkelem i kompa blush2.gif

user posted image
Atsakyti
kristi777 virsutiniu spinteliu net nematyti jos taip susilieja su aplinka ,o kaip kampine spintele su lentynom?ir kokia kainyte isejo?
Atsakyti
cia yra kita virtuves puse

user posted image

Visos spinteles su lentynom, stalciai su stabdziais, integruota buitine technika. Mokejom 6800 lt. Mes ir su vyru juokiames, kad optine apgaule, atrodo, kad tu virsutiniu spinteliu net nera smile.gif
Atsakyti
kristi777, atrodo, kad Jūsų virtuvėje vėsu smile.gif , mano akys kažkokio akcento ieško nuotraukose ax.gif
Atsakyti