Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(svogrys @ 2010 11 27, 12:02)
kiekvienam baldai savaip grazus. buna uzsakovas uzsispyres ir reikalauja to kas jam grazu patogu ir tt. labai buna sunku (daznai neimanoma) kazka irodyt. taip ir gimsta sedevrai.
is ko noretumet gamint savo baldus.
Papildyta:

namuose su teptuku galima tik beicuot- lakuot arba aliejuot. nudazyt kokybiskai be purkstuko praktiskai neimanoma, nebent auksines rankos

Na ir prisnekejai veju.Tuos baldus demonstruoja prekybos saleje,kai zmogus praeina prekybos sale,ir pagrinde tokie baldai,o dar pigiau pasiulo nei tie kurie atsigabena is uzsienio,tai ir perka zmogelis.
O del dazymo tai nusivaziavai i pievas,kaip tai negalima dazyti?Gal pas tave apdziuves penzelis namuose,su tokiu nelabai.
Papildyta:
QUOTE(BevardeX @ 2010 11 27, 11:03)
Ir sugalvok tu man biggrin.gif
Labai išmaninga iš intiko sukelti foto ir pristatyti kaip savo thumbup.gif

Ismintinga?As idejau lietuvisku deziu su vamzdziais mena,tad kazkas paklause kokie mano stiliaus,tai imeciau tokia foto kurie man patinka.Kaip dabar?
Atsakyti
4u.gif laba
gal zinot kas patikimus baldininkus kurie pagamintu virtuvini uz prieinama kaina? 4u.gif
geriau i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2010 11 27, 15:11)
Na ir prisnekejai veju.Tuos baldus demonstruoja prekybos saleje,kai zmogus praeina prekybos sale,ir pagrinde tokie baldai,o dar pigiau pasiulo nei  tie kurie atsigabena is uzsienio,tai ir perka zmogelis.
O del dazymo tai nusivaziavai i pievas,kaip tai negalima dazyti?Gal pas tave apdziuves penzelis  namuose,su tokiu nelabai.
Papildyta:

Ismintinga?As idejau lietuvisku  deziu su vamzdziais mena,tad kazkas paklause kokie mano stiliaus,tai imeciau  tokia foto kurie man patinka.Kaip dabar?

jokiu veju. as po prekybos sales nevaikstau. cia mintys is bendravimo su klientais. Jeigu tamstai uztenka su penzeliu tai cia kiekvienam savo
Atsakyti
Pažįstami darė pas INTERUS virtuvę ir labai apsvilo. Sako gyvenime daugiau reikalų neturės su Interus ir jų direktoriumi LAIMIU MALIAUSKU ir kitiems nepataria, nes apgaudinėja ir nusukinėja pinigus kaip tik gali sad.gif Šiam forume irgi mačiau nemažai nusiskundimų jais, tai tik perspėju... Gal meistrai ir dirba normaliai - to neklausinėjau, bet kad pinigus nusukinėja, tai jau ne iš pirmo girdžiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jamiroquai: 27 lapkričio 2010 - 23:23
Man labai įdomu o ir svarbu sužinoti Jūsų nuomonę ax.gif
Kokios medžiagos yra geros ,praktiškos ir žinoma gražios ,virtuvės sienoms.
Aš asmeniškai prieš dažytas.O kokios sienos Jūsų virtuvėse,ar Jūs jomis patenkintos?
Atsakyti
QUOTE(*ramunė* @ 2010 11 28, 17:54)
Aš asmeniškai prieš dažytas.O kokios sienos Jūsų virtuvėse,ar Jūs jomis patenkintos?

Tai gal pasakyk kodel pries dazytas sienas?Tada isikalk virtuve medinem lentelem,lubas plastikinem arba polistirolo kvadraciukais. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2010 11 28, 18:09)
Tai gal pasakyk kodel pries dazytas sienas?Tada isikalk virtuve medinem lentelem,lubas plastikinem arba polistirolo kvadraciukais. lotuliukas.gif

Aš tik klausiau PROTINGŲ žmonių nuomonės.
Atsakyti
Ai,nezinojau blush2.gif ,galvojau tinka nuomone ir tu kurie dazo virtuves angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(*ramunė* @ 2010 11 28, 16:54)

praktiskiausia turbut plyteles, bet siaip virtuve turbut nesiskiaria nuo kitu patalpu, taip kad galima viskas, kas jums grazu ir miela: tapetas, stiklas, dazai,plyteles, plokste ir pan.
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 09 28, 13:28)
DĖkit tamsiai rudą ar kokį kitą, tik ne juodą. Suvargsit su jo valymu ax.gif

Zmones,dingi uzpakali pajudinti,kad menesiais nereiktu plauti ir sveisti.Zmones ir vaiksto pilkai apsirenge ir apatiniai pilki ,kad tik nereiktu daznai skalbti irgaletu tapati drabuzi nesioti menesi,kol suplysta.
Man visad grozis svarbu.Kitiems svarbu kad praktiska,o i grozi jiems nusispjaut.
Atsakyti
lauki nesulaukiu trečiadienio smile.gif - montuos virtuvės baldelius ax.gif
savaitgalį sudėjom vidaus duris, tai dabar pradėjau išgyventi, kad gal per šviesią aplvą pasirinkau virtuvinio apatinėms spintelėms g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi777 @ 2010 11 28, 23:17)
praktiskiausia turbut plyteles, bet siaip virtuve turbut nesiskiaria nuo kitu patalpu, taip kad galima viskas, kas jums grazu ir miela: tapetas, stiklas, dazai,plyteles, plokste ir pan.

tarpą tarp pakabinamų ir pastatomų spintelių tai taip jau nutarta ptytelėmis ,bet kuo visą virtuvę...kažin kaip tos plačios plastikinės lentelės?
Siauromis dėjom vonią,bet jos kažkaip labai jau viską "traukia" į save smile.gif ir sunkokai valosi o juk virtuvėj garai ir visa kita.Nebijau aš tų pašveitimų tik ar tos lentelės greitai netaps matinėmis nuo labai dažno valymo g.gif
Atsakyti