Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Dumblas @ 2010 11 26, 21:20)
I vilniu nevaziuosiu tongue.gif ,jeigu pasitaikys is klaipedos,nores instaliuotos virtuves,ar drabuzines,galeciau sumeistrauti ir nudazyti.

gaila rolleyes.gif

Klaipedietes nesnauskit ! net nudazys bis.gif tikrai tokia virtuve uz 2000 pajamciau thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už nuorodą straipsnio.

LokysL, mes bandysim į 17 kv. m. salą istatyti. Į kokią Jūs norėtumėt/planuojat?
Atsakyti
Sveikutes, diskusijos matau verda is peties. O man tokie virtuviniai, kaip parode dumplas-nepatinka. Man grazu minimalistinis stilius.
Manau is Klaipedos tikrai atsirastu, kas noretu, kad sumeistrautu virtuvini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reims: 26 lapkričio 2010 - 23:02
QUOTE(Dumblas @ 2010 11 26, 19:38)

Ir sugalvok tu man biggrin.gif
Labai išmaninga iš intiko sukelti foto ir pristatyti kaip savo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dainiusd @ 2010 11 26, 18:31)
Na mano manynu tai tikrai prisideda papyldomai pinigėlių įmontuojamo šaldytuvo spintai, 700-900 lt  g.gif . Baldą taigi reik padaryti kur šaldytuvą ikišti wink.gif

deze saldytuvui tikrai tiek nekainuoja. kazkur pabrangsta apie 500-600 lt priklauso is kokios plokstes gaminama. aisku faneruote brangiau
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2010 11 27, 12:03)

tai vat ir sakau, kad puslapius keistas lotuliukas.gif

nors gavus tokią virtuvę aš pati ir nusidažyčiau, tokių naminis dažymas nesugadintų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2010 11 26, 19:12)
Stai,lietuvisku baldu sedevrai.Baisu,ka jus zmones galvojate?O tiems kas gamina,reiktu dar ir nagus patiesinti,kad daugiau tokiu  nebegamintu.

kiekvienam baldai savaip grazus. buna uzsakovas uzsispyres ir reikalauja to kas jam grazu patogu ir tt. labai buna sunku (daznai neimanoma) kazka irodyt. taip ir gimsta sedevrai.

QUOTE(Dorela @ 2010 11 26, 22:16)
puiku, tai kiek kainuos virtuve pas jus?  bigsmile.gif  kaip tik visa buta isirenginejam  ax.gif

is ko noretumet gamint savo baldus.
Papildyta:
QUOTE(bugagašenka @ 2010 11 27, 11:34)
tai vat ir sakau, kad puslapius keistas  lotuliukas.gif

nors gavus tokią virtuvę aš pati ir nusidažyčiau, tokių naminis dažymas nesugadintų  bigsmile.gif

namuose su teptuku galima tik beicuot- lakuot arba aliejuot. nudazyt kokybiskai be purkstuko praktiskai neimanoma, nebent auksines rankos
Atsakyti
QUOTE(svogrys @ 2010 11 27, 13:02)

namuose su teptuku galima tik beicuot- lakuot arba aliejuot. nudazyt kokybiskai be purkstuko praktiskai neimanoma, nebent auksines rankos

na aš turėjau galvoje medinius baldus... čia aišku skonio reikalas, bet tokia medinė klasikinė, kaimiško stiliaus virtuvė ar kaip dabar madinga sakyt retro ar provanciško stiliaus nematau nieko baisaus dažymo nelygumuose juo laba, kad tikrosios provanco virtuvės buvo perduodamos iš kartos į kartą, perdažmos, kiekvieną kart vis kita spalva ir iš čia jų ir žavesys kai jos per laiką apsitrindavo, išlysdavo senas dažas dabar specialiai jas sendina, neseniai mačiau medinių durelių pavyzdžių kur ir tie pabėgimai dažų imituoti, įbrėžimai... šeip visai gražu, bet tokius dalykus užgyvent su daiktu reikia arba imituot, bet čia natūr medis nes pati noriu fasadų medinių, o del plokščių dažymų iš kurių gaminamos modernios virtuvės, tai aš nežinau ir nieko apie jų dažymus pasakyt negaliu todėl šventai tikiu, kad namų salygomis kokybiškai jų nenudažysi
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2010 11 27, 12:18)
na aš turėjau galvoje medinius baldus... čia aišku skonio reikalas, bet tokia medinė klasikinė, kaimiško stiliaus virtuvė ar kaip dabar madinga sakyt retro ar provanciško stiliaus nematau nieko baisaus dažymo nelygumuose juo laba, kad tikrosios provanco virtuvės buvo perduodamos iš kartos į kartą, perdažmos, kiekvieną kart vis kita spalva ir iš čia jų ir žavesys kai jos per laiką apsitrindavo, išlysdavo senas dažas dabar specialiai jas sendina, neseniai mačiau medinių durelių pavyzdžių kur ir tie pabėgimai dažų imituoti, įbrėžimai... šeip visai gražu, bet tokius dalykus užgyvent su daiktu reikia arba imituot, bet čia natūr medis nes pati noriu fasadų medinių, o del plokščių dažymų iš kurių gaminamos modernios virtuvės, tai aš nežinau ir nieko apie jų dažymus pasakyt negaliu todėl šventai tikiu, kad namų salygomis kokybiškai jų nenudažysi

mediniai baldai - geras skonis. nezinau kaip ten bus su perdavimu ateities kartom, bet sau tikrai suteiksit malonuma (jeigu dar savo ranku darbo pridet). jeigu fasadai mediniai tai dazyt nesiulyciau. dazant pasislepia dalis medzio teksturos. geriau rinktis tam tikra medi ir lakuot arba aliejuot. korpusus galima is drozliu plokstes (pigiau) is dabartines pasiulos tikrai galima parinkt. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2010 11 27, 11:03)

Gi čia Dumblas, panos. Kurį laiką buvo dingęs jau iš temų, o dabar vėl savojo ''amato'' ėmėsi biggrin.gif Senbuvės tai tikrai jį prisimena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 11 27, 12:54)
Gi čia Dumblas, panos. Kurį laiką buvo dingęs jau iš temų, o dabar vėl savojo ''amato'' ėmėsi  biggrin.gif Senbuvės tai tikrai jį prisimena  thumbup.gif

Kur jau čia pamirši tokį veikėją biggrin.gif
Bet skonį turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svogrys @ 2010 11 27, 13:42)
mediniai baldai - geras skonis. nezinau kaip ten bus su perdavimu ateities kartom, bet sau tikrai suteiksit malonuma (jeigu dar savo ranku darbo pridet). jeigu fasadai mediniai tai dazyt nesiulyciau. dazant pasislepia dalis medzio teksturos. geriau rinktis tam tikra medi ir lakuot arba aliejuot. korpusus galima is drozliu plokstes (pigiau) is dabartines pasiulos tikrai galima parinkt. thumbup.gif

jo su tom ateinančiom kartom, tai..... reiks ekstrasensų klaust apie jas biggrin.gif

siūlė man baldžiai plokštes sakė pigiau, bet aš kažkaip užsispyriau medinių, o spalvą suteiks beicas, šiek tiek bijau savojo spalvinio pasirinkimo, kad akių nesusilaužyčiau bežiūrėdama nes derinukas keistokas gausis, beicuos baldžius, bet ateity kai nuspresiu, kad man jau pabodo, tai pašveitus pati persidažysiu, nors papildomą galvos skausmą pasidariau aš sau su tom spalvom doh.gif
Atsakyti