Kokias atvejais virtuveje sala apsimoka daryti? koks turetu buti virtuves dydis?
QUOTE(Dumblas @ 2010 11 26, 20:38)
stai ir mano
nus labai gražu, aš mylėtoja tokių virtuvių
Papildyta:
QUOTE(byne @ 2010 11 26, 20:45)
tik projektą ten dariausi tokį preliminarų, būčiau pas tą baldžių ir virtuvę dariusi, bet aš nenoriu rudos virtuvės, bijau baltos, o jis kitų spalvų man pasiūlyt negalėjo.... nu vien žo, virtuvę man darys baldžius, kuris jau yra dares man virtuve prieš kokius 6 metus nu vienu žodžiu baisiai man viskas čeres žopų su ta virtuve
Papildyta:
QUOTE(Dumblas @ 2010 11 26, 20:38)
tik puslapis kažkoks keistas
QUOTE(Dumblas @ 2010 11 26, 18:12)
Stai,lietuvisku baldu sedevrai.Baisu,ka jus zmones galvojate?O tiems kas gamina,reiktu dar ir nagus patiesinti,kad daugiau tokiu nebegamintu.
QUOTE(Dumblas @ 2010 11 26, 18:38)
stai ir mano
jei nagus norit kapot kitiems meistreliams, tai gal uz savo darbus patys sumokat ? tikrai kiekvienas tai gali isigyti?
QUOTE(Dorela @ 2010 11 26, 20:38)
jei nagus norit kapot kitiems meistreliams, tai gal uz savo darbus patys sumokat ? tikrai kiekvienas tai gali isigyti?
Tie bladai yra imontuoti,jie nera brangus,tik reikia tvarkingo staliaus,o ne atgrubnagio.Tad savikaina tikrai nedidesne, nei jus sumokate uz tas dezutes.O nusitazyti ir pati manau sugebetumete,jeigu nagai lygus.
QUOTE(Dumblas @ 2010 11 26, 20:43)
Tie bladai yra imontuoti,jie nera brangus,tik reikia tvarkingo staliaus,o ne atgrubnagio.Tad savikaina tikrai nedidesne, nei jus sumokate uz tas dezutes.O nusitazyti ir pati manau sugebetumete,jeigu nagai lygus.
"nusitazyti" turėjote galvoje nusitašyti ar nusidažyti, ar čia du viename? Atleiskite už nesupratingumą?
QUOTE(princesiuke @ 2010 11 26, 21:07)
"nusitazyti" turėjote galvoje nusitašyti ar nusidažyti, ar čia du viename? Atleiskite už nesupratingumą?
Oi,nemanau kad pavyktu nusitasyti,gal tik nusidazyti.Tokiems baldams kirvuko ar mecetes neuztenka,reikia panaudoti daugybes irankiu arsenala.
QUOTE(Dumblas @ 2010 11 26, 21:13)
Oi,nemanau kad pavyktu nusitasyti,gal tik nusidazyti.Tokiems baldams kirvuko ar mecetes neuztenka,reikia panaudoti daugybes irankiu arsenala.
kaip pastebėjau, labai daug išmanot ne tik apie baldų gamybą, bet ir apie dizainą ir šiaip. Todėl sutikit, kad namų sąlygomis kokybiškai ir lygiai tikrai nepavyks nudažyti, ne?
QUOTE(princesiuke @ 2010 11 26, 21:40)
kaip pastebėjau, labai daug išmanot ne tik apie baldų gamybą, bet ir apie dizainą ir šiaip. Todėl sutikit, kad namų sąlygomis kokybiškai ir lygiai tikrai nepavyks nudažyti, ne?
Tikrai galima graziai nudazyti teptuku,reikia tik zinoti nuo kur ir kaip braukti,tiesiai ir graziai.Pasakyciau,netgi dar graziau teptuku.
QUOTE(Dumblas @ 2010 11 26, 21:52)
Tikrai galima graziai nudazyti teptuku,reikia tik zinoti nuo kur ir kaip braukti,tiesiai ir graziai.Pasakyciau,netgi dar graziau teptuku.
taip taip taip, "reikia žinoti, reikia mokėti, netgi gražiau". Bet mes jeigu mokėtumėm ir žinotumėm kaip, tai tikrai čia neklausinėtumėm forume
Tame ir esmė, kad nemokam ir nežinom. Net kad ir pasakytumėt kaip tai daryti, vistiek iš pirmo karto nepavyktų pasiekti gero rezultato. Tad manau neapsimoka namuose eksperimentuoti su tokiais dalykais, kaip baldai. gal dar kokią kėdę nudažyti pabandyti ir galima , čia tik mano nuomonė
QUOTE(Dumblas @ 2010 11 26, 19:43)
puiku, tai kiek kainuos virtuve pas jus? kaip tik visa buta isirenginejam
QUOTE(Dorela @ 2010 11 26, 22:16)
puiku, tai kiek kainuos virtuve pas jus? kaip tik visa buta isirenginejam
I vilniu nevaziuosiu ,jeigu pasitaikys is klaipedos,nores instaliuotos virtuves,ar drabuzines,galeciau sumeistrauti ir nudazyti.
QUOTE(Dumblas @ 2010 11 26, 22:20)
I vilniu nevaziuosiu ,jeigu pasitaikys is klaipedos,nores instaliuotos virtuves,ar drabuzines,galeciau sumeistrauti ir nudazyti.
Įkišiu ir aš trigrašį Keistai skamba "Į Vilnių nevažiuosiu". Ir apskritai Jūsų postas skamba taip, lyg Jus darytumėt paslaugą kažkam... NEMOKAMAI...