Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nerimo schemų ir aprašymų

QUOTE(Jollyk @ 2011 05 04, 11:03)
uups- gal tu savo mezginiu lobynuose turi sio rasto schemute?buciau dekinga.. 4u.gif

deja, ne schmoll.gif

QUOTE(vako @ 2011 05 05, 16:41)
Gal kas turite šią schemute??? ax.gif

shitos motyvo aprashyma anglishkai rasi cia:
http://www.knitrowan...px?id=236&fcd=3
Atsakyti
sveikos darbstuoles 4u.gif gal kas turite savo lobynuose arba uzmatete kur galima rasti sios suknutes schema? labai labai reikia. busiu labai labai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(almaz @ 2011 05 06, 08:37)
sveikos darbstuoles 4u.gif  gal kas turite savo lobynuose arba uzmatete kur galima rasti sios suknutes schema? labai labai reikia. busiu labai labai  dekinga 4u.gif  4u.gif  4u.gif

modelis gi iš DropsDesign, ten pat yra ir aprašymai anglų kalba, paspausk ant vėliavytės. Aišku pradžiai teks patčia suknutę susirast
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garmina: 06 gegužės 2011 - 08:03
QUOTE(almaz @ 2011 05 06, 08:37)
sveikos darbstuoles 4u.gif  gal kas turite savo lobynuose arba uzmatete kur galima rasti sios suknutes schema? labai labai reikia. busiu labai labai  dekinga 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Taigi ant pačios nuotraukos parašyta kur ieškoti.

Prašom (Schema suknelės, ne kvadratėlių, jei jų tikėjaisi, bet yra smulkus aprašymas). 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 06 gegužės 2011 - 08:05
http://www.liveinter.../post109039186/
mergaites, gal kas man atsakytu i klausima? sita suknele kokiu vaseliu ir kokiais siulais turi buti neriama? nes dabar neriu maxi viengubu siulu, 1,5 vaseliu, bet man rastelis gaunasi ne stambus, kaip baltai suknutei, o smulkus kaip tai rusvai? o noreciau, kad rastas po krutine taip pat pereitu, man net peciu nedengia doh.gif (dar maziau nei tai rudai)
kaip pastambinti ta rasta? neriu pirma karta nieko nesuprantu doh.gif (cia storesniu siulu reikia ar daugiau nei vieno, ir kokio vaselio reikia?)
Atsakyti
aciu jums labai mergaites uz pagalba 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės, labai reikia jūsų pagalbos. Man labai skubiai sunkiai sergančiai tetai reikia nunerti kepuraitę, bet nerandu schemų, tik vaikiškos... Gal ir yra, bet iš to strioko nematau. Gal kas turite savo lobynuose?
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2011 05 06, 08:53)
Sveikos mezgėjėlės, labai reikia jūsų pagalbos. Man labai skubiai sunkiai sergančiai tetai reikia nunerti kepuraitę, bet nerandu schemų, tik vaikiškos... Gal ir yra, bet iš to strioko nematau. Gal kas turite savo lobynuose?

nelabai ten kuo vaikishkos nuo suaugusiuju skiriasi..tiesipg pasirink koki solidesni/tankesni rashteli rolleyes.gif
Jei moki megzti,- bent man labai grazhus butu ish lininiu, bambuko ar shilkiniu siulu vasarai 'Chemo turban':
user posted image
user posted image
anglishka aprashyma rasi cia
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2011 05 06, 09:53)

atkeliu nuorodą iš kito forumo
Kepures suaugusiems
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2011 05 06, 09:58)
atkeliu nuorodą iš kito forumo
Kepures suaugusiems

Ačiū ačiū ačiū
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2011 05 06, 09:30)
nelabai ten kuo vaikishkos nuo suaugusiuju skiriasi..tiesipg pasirink koki solidesni/tankesni rashteli rolleyes.gif
Jei moki megzti,- bent man labai grazhus butu ish lininiu, bambuko ar shilkiniu siulu  vasarai 'Chemo turban':
user posted image
user posted image
anglishka aprashyma rasi cia

labai ačiū
Papildyta:

O čia reikia prisiregistruoti, kad pamatyt mezgimo schemą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agurčikas: 06 gegužės 2011 - 12:57
Merginos, o gal kuri turite savo lobynuosa uzmaciusi, ka nors panasaus?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lingucis @ 2011 04 27, 19:44)
Gal kas turit  straipsnelį ( spėju, kad iš kažkokio lietuviško rankdarbių žurnalo) "Linksmosios virbalų išdaigos" g.gif  radau internete ir išsisaugojau, bet toks nekokybiškas verysad.gif -kai padidinu, visai viską sulieja, nieko neįžiūriu doh.gif  Ar bent žinot,iš  kokio leidinio paimtas ax.gif  Ačiū bigsmile.gif

dar ieškau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti