Gal kas turit siu rankovyciu schema ir kaip jas megzti?
arba kaip sita megzti?
arba sita
cia jau gal sudetingas labai
tiek groziu prisiziurejau neapsisprendziu ka megzti
jei kas nors turi aprasymus ar zino kaip megzti, buciau labai dekinga
QUOTE(zibuoklexxx @ 2011 01 03, 00:43)
tiek groziu prisiziurejau neapsisprendziu ka megzti
jei kas nors turi aprasymus ar zino kaip megzti, buciau labai dekinga
Tai šių grožių reikia paieškoti osinka.ru, jos ten tokius dalykėlius mezga
QUOTE(zuvele33 @ 2011 01 01, 14:58)
Sveika, kažkur matyta
Taip taip, matyta
Ačiū už gerus norus, bet čia ne visai tai, ko man reik. Aš paprastesnio varianto noriu - tokio, kaip dažnai vaikams deda ant kaklo - prie kaklo prigludęs, paskui išplatėja kaip kliošinis sijonas.
Va, kažkas panašaus:
Va šitokio tipo mane labiausiai domina:
QUOTE(zifara @ 2011 01 03, 08:36)
Tai šių grožių reikia paieškoti osinka.ru, jos ten tokius dalykėlius mezga
kai rusiskai nesuprantu tai ten tamsus miskas man
Begalo patiko sis megztukas, galbut kas galit pagelbeti? Mazdaug kaip man ji nusimegzti, ar tiktu silkmochera? Buciau laaaabai dekinga
QUOTE(simre @ 2011 01 03, 09:46)
Taip taip, matyta
Ačiū už gerus norus, bet čia ne visai tai, ko man reik. Aš paprastesnio varianto noriu - tokio, kaip dažnai vaikams deda ant kaklo - prie kaklo prigludęs, paskui išplatėja kaip kliošinis sijonas.
As mezgiau savo mazajai kepure -salma, tai sijonas analogiskas. Mezgate reikiamo ilgio "slanga"-tai bus kaklo dalis. Numezgus reikiama ilgi platinimo pradzioje uzdejau kas astunta papildoma aki ir kas antroje eileje platinau. Na pvz uzdejau kas 8, pramezgiau eilute, tada kitoje gaunasi kas 9 akis papildoma, vel eilute, tada kitoj-kas 10 ir t.t. kol pasieksite reikiama sijono ilgi. Tik, aisku, viskas priklauso nuo siuliuku storio, bet pagal mano aprasyma turetu gautis jei megsite ~4 Nr virbaliukais.
Labas visoms. Noriu numegzt broliui liemenę, bet niekaip rašto nerandu. Jei kuri pagelbėtų - būčiau labai dėkinga. Raštelio norėčiau nesudėtingo: gali būti pynės ar smulkus raštas, a la kvadratėliais ar pan. Siūlai neperstoriausi, tai rašto gal smulkesnio reiktų. Dėkoju iš anksto
gal ka gali paaiskinti sita schema?
kas cia per rastas? kaip megzti? nes niekur paaiskinimu nerandu
kas cia per rastas? kaip megzti? nes niekur paaiskinimu nerandu
zibuoklexxx jeigu tu raštą parodytum o ne tik schemą būtų paprasčiau.
Aš tai suprantu taip-įstriži brūkšniukai gerosios akys ir jos persikeičia su išvirkščiosiomis akimis nurodyta kryptim(ty į tą pusę,kur brūkšniukas pasviręs).O tie iksiukai ar žvaigždutės,nežinau kaip pavadint sukeistos akys kaip pynei.Tik nematant rašto sunku pasakyt,kurios akys prieš mezginį,o kurios už mezginio. Baisiai nemoku aiškint
Nu bet gal kažką padėjau,ar ne
Aš tai suprantu taip-įstriži brūkšniukai gerosios akys ir jos persikeičia su išvirkščiosiomis akimis nurodyta kryptim(ty į tą pusę,kur brūkšniukas pasviręs).O tie iksiukai ar žvaigždutės,nežinau kaip pavadint sukeistos akys kaip pynei.Tik nematant rašto sunku pasakyt,kurios akys prieš mezginį,o kurios už mezginio. Baisiai nemoku aiškint
Nu bet gal kažką padėjau,ar ne