Ieškau kilimėlio - avytės nuotraukos (o gal ir aprašymas koks nors yra). Toks iš daug apvalių kutų. Šiaip, internete jis populiarus, daug kur teko matyt, bet tik ne tada kai prireikia Gal turit kuri "po ranka"?
murmur-cia mano nerta suknyte ir visa kita,ir mamytei buvo nerta suknele,taip pagal ta schemute,tik kazkiek atitinkamai savo nuoziura pakeiciau... malonu,kad patiko...
labai labai turiu suknele dukriuko krikstui, bet kai sita pamaciau tai sugalvojau kad ana nebegrazi
Dėkoju Erossa Tai ko reikėjo! Turiu namie galybę naminės vilnos siūlų ir nenoriu jų dalintis su kandimis, todėl galvoju tokį grožį pasigaminti. Tik va ir man tas klausimas kilo: kaip turi atrodyti išvirksčia pusė? Gal kuri darėt tokį kilimuką?
kokia faina ideja idomu kaip ten kitoj pusej atrodo, kaip sujungta viskas
Aš bent jau įsivaizduoju, kad čia atskirai padaryti gana dideli kamuoliukai/bumbulai ir atskirai numegztas ar nunertas kunelis. Tada tuos bumbulus pritvirtinama ilgesniu siūlu kaip ir prie mezginio.
Ieškau kilimėlio - avytės nuotraukos (o gal ir aprašymas koks nors yra). Toks iš daug apvalių kutų. Šiaip, internete jis populiarus, daug kur teko matyt, bet tik ne tada kai prireikia Gal turit kuri "po ranka"?