Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nerimo schemų ir aprašymų

QUOTE(atura @ 2011 02 18, 23:35)
Labai gražus megztukas smile.gif  Ir aš noriu shemutės šio grožio, bent jau to voratinklio 4u.gif user posted image

Tai va, turiu nuvilt, kad niekas dar iki šiol nepasidalino nei ta megztuko schema, nei voratinkliu verysad.gif Man tas megztukas jau seniai wub.gif
Atsakyti
bet man atrodo ta voratinkli reikia improvizuotai numegzti tai jis graziausiai isistatys i ta tarpa. Nes jei pagal schema daryti, tai gali gautis ar per didelis ar per mazas tai iskirptei (nes neaisku kaip is skirtingo storio siulu gausis numegzti). Is tikro tai to voratinklio variaciju gali buti begale.
Atsakyti
As cia prisokau ant greicio ir pabraiziau kaip man tas voratinklis atrodo:
user posted image

Lasiukai tai du stulpeliai su uzmetimu sumegzti i viena
Ir taskiuku skaicius bus netikslus, tiesiog neriant reikia konkreciai jau ziureti kiek daryt akyciu, kad nesutrauktu.
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2011 02 19, 13:47)
As cia prisokau ant greicio ir pabraiziau kaip man tas voratinklis atrodo:
user posted image

Lasiukai tai du stulpeliai su uzmetimu sumegzti i viena
Ir taskiuku skaicius bus netikslus, tiesiog neriant reikia konkreciai jau ziureti kiek daryt akyciu, kad nesutrauktu.

SoJa 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pagaliau bigsmile.gif Dabar jau net man akyse nušvito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lingucis @ 2011 02 19, 14:03)
SoJa 4u.gif  4u.gif  4u.gif Pagaliau  bigsmile.gif Dabar jau net man akyse nušvito biggrin.gif

Bet sakau cia mezgant reikes ziureti kiek pynuciu daryti ir turbut is karto nusimegzti ta voratinkli, o tada megztini, kad italpinti. As tai daryciau is galvos ta voratinkli ir viska kai jau butu numegztas megztinis.
Atsakyti
Laba diena, gal kas turite megztuko su kimono rankovem mezgimo schemute.Aciu

Atsakyti
Gal kas turi sios sukneles nerimo schema? Arba bent pasidalintu idejomis, kaip tokia suknute nerti? Aciu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2011 02 19, 17:28)
Sveikos. Rašto schema aiški. Tik mezgimo principas nelabai g.gif
Mąstau:
ar čia numegztos dalys gerom akim, o ta atnara pririnkus akis padaryta g.gif bet tuomet kaip taip dailiai pririnkt g.gif Gal kas iškarpą turit ar daugiau žinių apie tokį modeliuką g.gif
user posted image

Siuo metu,kaip tik mezgu kazka panasaus,pagrindine dali(kur is geruju akiu)mezgiau bendrai visa(shema pati susigalvojau is galvos),o apykakle(atnara) surinkau akis ant velinio virbalo ir mezgiau kiek man reikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(remda @ 2011 02 18, 23:41)
tai taip sutraukia, bet man perdaug sutraukia, o megztukas užsagstomas bus,  galvoju neužsagstytas negražiai atrodys kai taip susitrauks apačia. tai galvoju gal protinga butu užsideti akis taip ++--++--++--++--++ o prieš pat prasidedant kiauraraščiui padaryti kad beliktų ++-++-++-++-++-++ taip būna parduotuviniams megztukams, bet bijau kad paskui neišsitampytų g.gif siūlai tai 100proc. kašmyras.

Siūlyčiau pabandyti nusimegzti pavyzduką stulpeliais ir jį išskalbti 4u.gif Matysit, gal po skalbimo tie stulpeliai nebebus tokie standūs. Tada ir keisti nieko nereikės. O jei išliks tokie patys, tai ko gero bandyčiau daryt kaip sakėt: pradžiai uždėt daugiau akių, o paskui prieš mezgant kiauraraštį jų pamažinti
Atsakyti
QUOTE(vidike @ 2011 02 19, 16:47)
Siuo metu,kaip tik mezgu kazka panasaus,pagrindine dali(kur is geruju akiu)mezgiau bendrai visa(shema pati susigalvojau is galvos),o apykakle(atnara) surinkau akis ant velinio virbalo ir mezgiau kiek man reikia. smile.gif

papasakokit kaip surenkant akutes kad dailiai būtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(man_patinka_lietus @ 2011 02 19, 19:24)
Siūlyčiau pabandyti nusimegzti pavyzduką stulpeliais ir jį išskalbti  4u.gif Matysit, gal po skalbimo tie stulpeliai nebebus tokie standūs. Tada ir keisti nieko nereikės. O jei išliks tokie patys, tai ko gero bandyčiau daryt kaip sakėt: pradžiai uždėt daugiau akių, o paskui prieš mezgant kiauraraštį jų pamažinti

O aš siūlyčiau per stulpelius brūkštelėti karštu lygintuvu, jie nebebus tokie standūs. stipriai lyginti nereikia, nes išsities visai.
Atsakyti
Turiu prašymą 4u.gif -gal galėtumėt įmesti laaaaaabaaaai kiauro rašto pavyzdėlį ( gali būt nerta ar megzta). Na tiesiog , kad būtų labai purus ir kažkoks kaip iš didelių akių ar pan. rolleyes.gif Iš anksto dėkoju bigsmile.gif
Atsakyti