Savaitgalį pas mamą išmėginau "L'occitane Volumizing" šampūną ir kondicionierių - plaukai žvilgantys, pakelti nuo šaknų, purūs.
Taip pat labai patiko kūno losjonas sausai odai su 15% taukmedžio - kūno oda minkšta, švelni, sudrėkinta. Malonus kvapas.
Aš išbandžiau Drėkinamasis veido kremas Angelica. Patiko visai, oda lygi, sudrėkinta, bet blizgesys greitai išlindo. Matiškumą suteikiantis kremas patiko labiau
Foto skolinta
Foto skolinta
Dar šiandien pabaigiau Rasos BB kremo mėginį. Užteko jo 3 kartam, pirmąjį kartą išbandžius įspūdis buvo labai teigiamas, bet vėliau supratau, kad jo tikrai nepirkčiau, nes tik kvepia labai skaniai. Ant veido kažkaip netolygiai užsitepa, o nuo skruostų "nusirutuliuoja" gabalėliais, tikrai nemaskuoja nieko, spalvos nesuvienodina, o kaip tik kažkaip išsiryškina probleminės vietos su juo Iš BB kremų bandžiau ir patiko Maybelline pure
Foto skolinta
Foto skolinta
Organic Shop šveitiklis veidui organic ginger & sakura
Patiko
Pakuotė - Visų pirma patiko tai, kad pati tūbelė yra užlipinta folija, tad žinai, kad parduotuvėje jos niekas neatidarinėjo ir neuostinėjo Taip pat man tokios pakuotės patogiausios ir džiaugiuosi, kad jų kaskart nereikia atsukinėti.
Kvapas - fantastiškas, pasijutau kaip gaivų pavasarį, kuomet skleidžiasi žiedai. Neįkyriai, bet labai maloniai nuteikė. Neatrodo sintetinis.
Šveitimas - vat to aš iš šveitiklio ir noriu, kad būtų daug smulkių dalelių ir jos būtų košytėje, bet ne itin braižytų odą. O ne kremas, su keletu grūdelių ir jaustųsi kaip braižo odą.
Patiko
Pakuotė - Visų pirma patiko tai, kad pati tūbelė yra užlipinta folija, tad žinai, kad parduotuvėje jos niekas neatidarinėjo ir neuostinėjo Taip pat man tokios pakuotės patogiausios ir džiaugiuosi, kad jų kaskart nereikia atsukinėti.
Kvapas - fantastiškas, pasijutau kaip gaivų pavasarį, kuomet skleidžiasi žiedai. Neįkyriai, bet labai maloniai nuteikė. Neatrodo sintetinis.
Šveitimas - vat to aš iš šveitiklio ir noriu, kad būtų daug smulkių dalelių ir jos būtų košytėje, bet ne itin braižytų odą. O ne kremas, su keletu grūdelių ir jaustųsi kaip braižo odą.
Išbandžiau kažkokiame žurnale rastą maxiderma heel&foot balm meginuką. Patiko malonus kvapas, gerai drėkina, skirtas galbūt labai suskilinėjusiems kulnams. Aš tokios problemos neturiu kolkas
Pastaruoju metu testavau "KANEBO Sensai Fluid" pudrą. "Douglas" turima šviesiausia spalva man tamsoka ir pati pudra pasirodė nelengva ant odos, nors ir išliekanti. Žodžiu, labai sužavėta nelikau.
Isbandytas L'occitane Migdolų kūno kremas Superinis, gerai susigeria, drekina, maloniai kvepia, nu vienu zodziu tobulas
Aš savo testuojamą natūralią kosmetiką aprašau paraše esančioje nuorodoje jei įdomu, užsukit
tikpasilik, gavau L'occitane žinutę, kad startavo MIGDOLŲ dienos, nuolaidos iki -50%
tikpasilik, gavau L'occitane žinutę, kad startavo MIGDOLŲ dienos, nuolaidos iki -50%
Teko dažytis "šviežiu" vizažistės "Loreal False Lash Wings". Pirmas įspūdis, kad suteikė apimties ir blakstienas labai paryškino. Gal šiek tiek lipino.
Artemis Energizuojanti, stangrinamoji veido kaukė
paliko blizgu veida, visiskai nepasijaute jokio stangrinamojo poveikio. Perkama nebus.
Loreal Koreguojamasis drėkinamasis kremas
pasirode labai lengvas, puikiai susigere ir sudrekino oda. visa diena neislindo blizgesys. testuosiu toliau, jei neatsiras berimo pozymiu tikrai isigysiu pavasariui-vasarai. Maloniai nustebino.
paliko blizgu veida, visiskai nepasijaute jokio stangrinamojo poveikio. Perkama nebus.
Loreal Koreguojamasis drėkinamasis kremas
pasirode labai lengvas, puikiai susigere ir sudrekino oda. visa diena neislindo blizgesys. testuosiu toliau, jei neatsiras berimo pozymiu tikrai isigysiu pavasariui-vasarai. Maloniai nustebino.