Pacifica akiu tusas - sepetelis neapkrautas kose, isvis tusas i sausesne puse, tai kazkodel tikejausi geru rezultatu. Ir siaip tik pirmus kartus uztepus pasirode, kad ir graziai sudelios blakstienas, ir graziai padazys, bet rezultatas kudokas.... Nors kam patinka naturalesnis vaizdas, tai gal ir patiktu jis, o as noriu kiek israiskingesniu blakstienu (nes paprastai seseliu, pravedimo nenaudoju ir lupas neryskiai dazau). Galvojau gal pavyks pasluoksniuot, bet nieko gero, nes blakstienoms vistiek truksta tankumo, storumo.
Didelis pliusas, kad lengvai nusivalo, bet gerai laikosi per diena - islaike visa diena, neaptepliojo paakiu ir akiu voku net sningant Porakart pasidaziau ir nesiu grazint, nes nebenoriu testuot kas bus kai ilgiau paturesiu ir pan, per daug nervu kainuoja netobulom blakstienom vaiksciot
Kimberly Sayer veido prieziuros priemones (konkreciai 'ultra light facial moisturizer spf30' ir 'light cleansing lotion') - abi bandytos priemones labai patiko ir tiko mano sausai (gal labiau sausai link normalios) odai, nors ziemai pabijojau, kad bus per lengvas kremukas, tai tebelaikau wishlist'e kol atsils orai ir pirksiu pilnas pakuote.
Kuumba Made kokosu aliejus - nemegstu kokoso aliejaus nei kunui, nei veidui, nei plaukams (netinka/nepatinka man jis), nors kitus aliejus mielai naudoju. Bet sio tiek ivairiu kvapu yra, kad sunku atsispirt, tai planuoju isigyt normalia pakuote kunui tept.
Santaverde 'Medium Aloe Vera Cream' - nepatiko
Nejauciau ypatingesnio poveikio odai, nepatiko kvapas, o dar suvarvolinau visa megini ant veido ir kaklo ,tai teko nusausint, nes per daug buvo....
YSL 'gloss volupte' blizgiai (bandziau nr19 ir nr20) - kvepia arbuzais
Labai grazus efektas ant lupu, toks slapias, blizgus, bet ne per daug blizguciu. Nors abi spalvos mazai pigmentuotos, praktiskai neduoda spalvos, gal tik nr19 labiau papilkina, prigesina lupu raudoni, o nr20 prigesina raudoni, bet nepasviesina lupu. Man YSL blizgiai niekada nepatiko del savo konsistencijos ir kvapo, o ir sausindavo lupdas. Del sausinimo apie siuos naujus nieko negaliu pasakyt, bet konsistencija tirstesne nei noreciau, storiau teptis nelabai pavyksta (cia norejau paziuret ar sluoksniuojasi, kad spalva ryskiau matytusi). Pasirode, kad trumpokai laikosi ant lupu, o tai man keista, nes is tokiu lipnesniu tikejausi daugiau. Kolkas nepasilikau nei vieno - galbut ateityje susigundysiu... Bet siaip noreciau ir kitas spalvas gyvai apziuret. Ai, dar sepetelis man juose keistas - toks lyg butu islenktas pagal lupo kontura dazyt, bet pvz Lancome 'in love' forma man patogesne, sie kazkakip kitaip....