Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandžiau, pratestavau....

QUOTE(Pukšt @ 2014 02 02, 10:15)
Dar tik pirmieji ispudziai, bet norisi pasidalinti.. Isbandziau No.7 Stay Perfect Superlight foundation

Klausimas tik dabar, kaip bus su ja visa diena ir ar nekims poru smile.gif

pasakok, kokie atsiliepimai po visos dienos bigsmile.gif
Atsakyti
Pacifica akiu tusas - sepetelis neapkrautas kose, isvis tusas i sausesne puse, tai kazkodel tikejausi geru rezultatu. Ir siaip tik pirmus kartus uztepus pasirode, kad ir graziai sudelios blakstienas, ir graziai padazys, bet rezultatas kudokas.... Nors kam patinka naturalesnis vaizdas, tai gal ir patiktu jis, o as noriu kiek israiskingesniu blakstienu (nes paprastai seseliu, pravedimo nenaudoju ir lupas neryskiai dazau). Galvojau gal pavyks pasluoksniuot, bet nieko gero, nes blakstienoms vistiek truksta tankumo, storumo. Didelis pliusas, kad lengvai nusivalo, bet gerai laikosi per diena - islaike visa diena, neaptepliojo paakiu ir akiu voku net sningant thumbup.gif Porakart pasidaziau ir nesiu grazint, nes nebenoriu testuot kas bus kai ilgiau paturesiu ir pan, per daug nervu kainuoja netobulom blakstienom vaiksciot biggrin.gif
user posted image

Kimberly Sayer veido prieziuros priemones (konkreciai 'ultra light facial moisturizer spf30' ir 'light cleansing lotion') - abi bandytos priemones labai patiko ir tiko mano sausai (gal labiau sausai link normalios) odai, nors ziemai pabijojau, kad bus per lengvas kremukas, tai tebelaikau wishlist'e kol atsils orai ir pirksiu pilnas pakuote.
user posted image

Kuumba Made kokosu aliejus - nemegstu kokoso aliejaus nei kunui, nei veidui, nei plaukams (netinka/nepatinka man jis), nors kitus aliejus mielai naudoju. Bet sio tiek ivairiu kvapu yra, kad sunku atsispirt, tai planuoju isigyt normalia pakuote kunui tept.
user posted image

Santaverde 'Medium Aloe Vera Cream' - nepatiko schmoll.gif Nejauciau ypatingesnio poveikio odai, nepatiko kvapas, o dar suvarvolinau visa megini ant veido ir kaklo ,tai teko nusausint, nes per daug buvo....
user posted image

YSL 'gloss volupte' blizgiai (bandziau nr19 ir nr20) - kvepia arbuzais bigsmile.gif bigsmile.gif Labai grazus efektas ant lupu, toks slapias, blizgus, bet ne per daug blizguciu. Nors abi spalvos mazai pigmentuotos, praktiskai neduoda spalvos, gal tik nr19 labiau papilkina, prigesina lupu raudoni, o nr20 prigesina raudoni, bet nepasviesina lupu. Man YSL blizgiai niekada nepatiko del savo konsistencijos ir kvapo, o ir sausindavo lupdas. Del sausinimo apie siuos naujus nieko negaliu pasakyt, bet konsistencija tirstesne nei noreciau, storiau teptis nelabai pavyksta (cia norejau paziuret ar sluoksniuojasi, kad spalva ryskiau matytusi). Pasirode, kad trumpokai laikosi ant lupu, o tai man keista, nes is tokiu lipnesniu tikejausi daugiau. Kolkas nepasilikau nei vieno - galbut ateityje susigundysiu... Bet siaip noreciau ir kitas spalvas gyvai apziuret. Ai, dar sepetelis man juose keistas - toks lyg butu islenktas pagal lupo kontura dazyt, bet pvz Lancome 'in love' forma man patogesne, sie kazkakip kitaip....
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 04 vasario 2014 - 19:25
QUOTE(Almost. @ 2014 02 04, 20:03)
pasakok, kokie atsiliepimai po visos dienos  bigsmile.gif

Uzfiksavus presuota pudra isslaiko tikrai labai gerai, sakyciau panasiai kaip HM, blizgesys kazkiek tikrai islenda, bet ne baisiai smile.gif
Atsakyti
l'occitane precious eye balm Visu pirma labai patiko slamuciu kvapas - subtilus, malonus, neikyrus. Gerai geresi i paakiu oda, juo patepus paaki zona labai svelni tapo. Meginelio (1 ml) uzteko ilgiau nei savaitei tepant 2 kartus per diena.
user posted image
l'occitane precious cream Kvapas daug stipriau jutosi nei paakiu kremo. Sis kemas man netiko, mano misriai odai jis per riebus ir labai ilgai geresi.
user posted image
Atsakyti
Isbandziau L'occitane Matinę išvaizdą suteikiantis veido fluidas „Angelica" is tikruju tai labai patiko - labai skaniai kvepia, suteikia matiškumo efektą - oda tikrai beveik visą dieną nei blizga, nei riebaluojasi. Gerai ir greitai susigeria, neapsunkina odos.
user posted image
Atsakyti
user posted image

Oskia Bedime Beauty Boost sample..super geras gerai drekina, neriebina, sudetis labai gera. Tik pilnos pakuotes kaina 75£ doh.gif doh.gif doh.gif karsta.gif cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 11 vasario 2014 - 23:57
Pastaruoju metu testuoju "Artemis Skin Architects Skin Supremes Age Correcting Day Cream " veido kremą. Įspūdis visai neblogas. Pradžioj atrodė, kad kremas bus riebus, tačiau įsigėrė į odą ir neliko riebumo.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 15 vasario 2014 - 12:47
Marc Jacobs 'overprotected spalvos blizgis - nuvyle, nes spalva tik vos vos matosi, netgi sakyciau tik atspalvi, o ne normalia spalva lupoms duoda. Ir dar labai subega i lupu raukslytes bei skystas yra. Pliusas tik kvapas wub.gif
user posted image

Urban Decay 'naked' serijos blizgiai - pasiemiau 'lovechild' ir 'walk of shame' spalvas (berods pirma ir trecia spalvos foto) - abu vos saldantys (malonus jausmas), bet skysti (neiseina daugiau spalvos isgaut sluoksniuojant, nes prabega ir siaip per daug blizgio gaunasi), spalvos ant lupu jokios sad.gif 'Walk of shame' tai praktiskai kaip bespalviu blizgiu lupas patepus, o 'lovechild' is tos serijos my-lips-but-better ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 16 vasario 2014 - 17:22
user posted image
Tepasi lengvai, ant lūpų nesivelia, bet subėga į lūpų raukšleles, kas man nepatinka. Kvapas karamelės.

user posted image
Tepantis ima veltis, jei daugiau patepu, ir nebegražiai atrodo. Susičepsi. Tačiau kvapas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 16 vasario 2014 - 18:25
Išbandžiau aš tą natūralų lūpų putlintoją "Kandžiuką"
user posted image
Visko nekopijuosiu, turiu blog'o įrašą ČIA, bet šiaip patiko man visai. Maloniai pakandžioja lūpas, suteikia šiltesnio atspalvio ir truputį paputlina. Ar kartočiau, nežinau dar, reik daugiau laiko matyt. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illuminated: 17 vasario 2014 - 17:07
YSL glossy stain - gavau 3 spalvu megineli su sepeteliu. Spalvos 103, 106 ir 107. Realiai man patiko tik 103 spalva, bet idomumo delei visas pasitepliojau. Tepasi smagiai, atrodo gana drekinantis, bet vos tik baigi teptis, iskart pasijaucia, kad lupas sausina/traukia doh.gif Bandziau riebiau uzsitept, spalva tapo ryskesne, grazesne, slapumo daugiau, bet tuo paciu vaizdas nekoks kalbant - susiciaupus viskas ok, o tik prazioji lupas ir nutysta tokie tisalai doh.gif doh.gif doh.gif Nors man ir su maziau jis kiek tasesi bei jauciasi nemalonus lipnumas lupas kartu suciaupiant (lyg klijais butu patepta).
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 20 vasario 2014 - 19:24
Šiuo metu testuoju "YSL Youth Librator" makiažo pagrindą. Nustebino, kad "Douglas" parduotuvėje yra pakankamai šviesi spalva - sumaniau išbandyti. Pirminis įspūdis visai neblogas, nes pudra nėra sunki, neapkrauna, lengvai paskirstoma. Oda gaivesnė atrodo, o visam veidui pakako vos kelių produkto lašų. Jau įdienojo, o pudra vis dar savo vietoje. Tiesa, naudojau ir birią pudrą.

user posted image
Atsakyti