išbandžiau Amway gloss serum:
žiauriai tirštas, nesu bandžius/turėjus tokio tiršto serumo. Iš gobšumo porą paspaudimų padariau, nors būtų užtekę ir vieno. Bet suglotnino plaukus puikiai, nei vienas serumas nėra taip suglotninęs, plaukai tiesūs ir neišsipūtę
išbandžiau NIVEA dušo pienelį
eina sau, pojūčiai tai wow išsitepiau po įprastos dušo želės, tepėsi be galo maloniai, o nuplaunant tai nesu dar turbūt lietusi tokios švelnios savo odos. Net rankšluosčiu šluostantis jausmas kitoks, jis (rankšluostis) braukėsi taip švelniai, kitaip kažkaip ir jau nudžiūvus odai ji labai švelni ir minkšta žiemą bus neapsakomas gėris
eina sau, pojūčiai tai wow išsitepiau po įprastos dušo želės, tepėsi be galo maloniai, o nuplaunant tai nesu dar turbūt lietusi tokios švelnios savo odos. Net rankšluosčiu šluostantis jausmas kitoks, jis (rankšluostis) braukėsi taip švelniai, kitaip kažkaip ir jau nudžiūvus odai ji labai švelni ir minkšta žiemą bus neapsakomas gėris
Išbandžiau mėginėlius šių kūno kremų:
100 % pure Organinis drėkinantis kokosų kūno kremas
100 % pure Organinis drėkinantis Cabernet vynuogių kūno kremas
pojūčiai tepantis geri,bet kvapai nepatiko per stiprūs kaip natūraliems produktams, sakyčiau. o gal tiesiog patys kvapai neįtiko - aš jiems gana priekabi.
taip pat išbandžiau Weledos kūno losjono mėginį (pirmas iš dešinės):
gaivaus lengvo neerzinančio kvapo. malonios konsistencijos. pamastysiu apie pilną pakuotę ateityje.
pojūčiai tepantis geri,bet kvapai nepatiko per stiprūs kaip natūraliems produktams, sakyčiau. o gal tiesiog patys kvapai neįtiko - aš jiems gana priekabi.
taip pat išbandžiau Weledos kūno losjono mėginį (pirmas iš dešinės):
gaivaus lengvo neerzinančio kvapo. malonios konsistencijos. pamastysiu apie pilną pakuotę ateityje.
QUOTE(Becel @ 2013 07 31, 23:34)
išbandžiau NIVEA dušo pienelį
o paskui kuno kremu nesitepet? netrauke odos? kodel geris bus tik ziemai??
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 08 01, 07:55)
o paskui kuno kremu nesitepet? netrauke odos? kodel geris bus tik ziemai??
nea, nesitepiau. Nors šiaip po dušo kai kuriose vietose odą traukia, bet šįkart jokio tempimo jausmo nebuvo O žiemą dėl to, kad oda labiau išsausėja, nei vasarą ir nusimaudžius bjauriai tempia
QUOTE(Sultry @ 2013 08 01, 08:53)
Išbandžiau mėginėlius šių kūno kremų:
Aš tokius pačius išmėginau. Pritariu, kvapai gan intensyvūs, bet man patiko. Patys kremai tokie gan skalsūs atrodo, žiemą pirkčiau turbūt pilną pakuotę, tik turbūt rinkčiaus kitokius kvapus, nes rods ten dar įdomesnių yra
Dukart išbandytas Redken all soft šampūnas ir kondicionierius.
Pats šampūnas labai švelnus plaukui. Dar skalaujant paučias, kad plaukai švelnūs, minkšti, slidūs. Kadangi vieno nenaudojau, negaliu pasakyt, kokie plaukai būtų plauti tik šampūnų. Bet plauko neriebaluoja.
Apie kondicionerių apskritai nieko negaliu pasakyt, nes po jo tepiau ir purškiau kitas priemones. Neobjektyvu būtų spręst apie jo poveikį.
Bet šampūnui 10 balų.
Pats šampūnas labai švelnus plaukui. Dar skalaujant paučias, kad plaukai švelnūs, minkšti, slidūs. Kadangi vieno nenaudojau, negaliu pasakyt, kokie plaukai būtų plauti tik šampūnų. Bet plauko neriebaluoja.
Apie kondicionerių apskritai nieko negaliu pasakyt, nes po jo tepiau ir purškiau kitas priemones. Neobjektyvu būtų spręst apie jo poveikį.
Bet šampūnui 10 balų.
neutrogena visibly clear pink grapefruit facial wash išbandžiau šį, visai patiko, kad atrodo lyg vėsino veidą, kvapas greippfrutų man nelabai patinka. Manau, kad nepirksiu, nes šiuo metu naudoju dermarologinę kosmetiką - bioderma ir noreva-, o šį mėginuką buvau pasiėmus, kai ne namie nakvojau
Išbandžiau Himalaya šampūną normaliems plaukams. Kvapas natūralus, žolelių. Bet ko kelių plovimų pleiskanų atsirado
Dar tik pirmieji ispudziai, bet norisi pasidalinti.. Isbandziau No.7 Stay Perfect Superlight foundation, ejau pas juos pirkti Beautifully Matte kremine pudra, bet pabandzius ant rankos supratau,kad ji labai sunki, o man norisi kazko labai lengvo, vos matomo kasdienai, kadangi vakarui sunkia pudra jau turiu. Konsultante pasiule sia, ji labai skysta, vandens pagrindo, pries naudojant reikia suplakti, issigandau ar nebus ji labiau sausiaodems, kadangi mano oda riebi/kombinuota, bet patikino, kad ji visiems odos tipams. Su specialiu aparaciuku, kuris fotografuoja oda parinko spalva ''Cool Vanilla'', patepe ant rankos, is pradziu pasirode tokia lyg ruzavoka, o mano oda i geltonuma, bet patikejau aparatu ir pasiemiau uzsitepiau tik vakare porai valandu, tai ispudis tik pirminis: tepasi labai lengvai ir tolygiai, pati pudra nelipni, neturi jokio kvapo, spalva atitaike tikrai tobulai, dar ko gero nesu turejusi taip gerai pritaikytos spalvos prie mano odos. Uzsitepus vaizdas atrode puikiai, oda gyva, spalva atsigavus, uzmaskuota pakankamai gerai, visiskai nesijaucia ant veido, kad tepta pudra. MB net komplimentu pazere, kad labai graziai veidas atrodo, naturaliai svytintis ir net nepasakytu, kad tepta pudra. Klausimas tik dabar, kaip bus su ja visa diena ir ar nekims poru
Šampūnas dažytiems plaukams "Ice Cream Color" patiko, gerai išplovė plaukus, nedaug reikia, skaniai kvepia, plaukai žvilga. Išbandžiau meginį, nusipirkau pilną buteliuką, bet ne dažytiems plaukams, o nuo slinkimo. Dar noriu pabandyti su keratinu.