Sveikos merginos,
Aš tai noriu pasidžiaugti ir pasidalinti vienu produktu, kuris man pasakiškai tiko ir patiko. Kadangi mano plaukai ploni, linke riebaluotis, o galai nusiure ieskojau plauku aliejuko... aisku visi riebalina plaukus ir siaip konsistencijos kaip aliejus... galwojau kad reiks jau eit kirptis plaukus nors taip norisi pasiaugint... bet atradau aliejuka kuris visiskai skiriasi nuo kitu isigeria i plaukus ir plaukai tampa svelnus ir glotnus. Va kaip jis atrodo
http://www.beaver-cn....asp?PicID=2427
nu ka isbandziau MOOM depilecini cukru, nu rezultatas tai , jai istikro neatauga iki 8sav plaukeliai tai tada bus NR.1
nu kadangi bandziau virs virsutines lupos, tai skausmas buvo , nu bet del grozio ko tik nepadarysi
nu kadangi bandziau virs virsutines lupos, tai skausmas buvo , nu bet del grozio ko tik nepadarysi
QUOTE(shemsa @ 2011 09 03, 12:57)
nu ka isbandziau MOOM depilecini cukru, nu rezultatas tai , jai istikro neatauga iki 8sav plaukeliai tai tada bus NR.1
kur pirkot? kokia kaina?
QUOTE(Grantee @ 2011 09 04, 12:32)
kur pirkot? kokia kaina?
pirkau iherb.com, nepilnai 5£ mokejau, bet cia maziukas travel size
Išbandžiau naujuosius Rasos produktus - atkuriamąjį šampūną su šilko baltymais, medumi ir D-pantenoliu bei maitinamąjį plaukų balzamą su kašmyru ir D-pantenoliu, žurnale radau mėginukus. Priemonės normalios, patiko, plaukai švelnūs, kvepia,lengvai išsišukavo
QUOTE(No_Angel* @ 2011 09 04, 17:39)
Išbandžiau naujuosius Rasos produktus - atkuriamąjį šampūną su šilko baltymais, medumi ir D-pantenoliu bei maitinamąjį plaukų balzamą su kašmyru ir D-pantenoliu, žurnale radau mėginukus. Priemonės normalios, patiko, plaukai švelnūs, kvepia,lengvai išsišukavo
Aš irgi vakar išbandžiau, visai patiko, palyginus su kitomis anksčiau bandytomis Rasos priemonėmis plaukams. Šios kur kas geriau drėkina, nepašiaušia plauko.
QUOTE(No_Angel* @ 2011 09 04, 16:39)
Bet jau balzamas koks skystas...
siandien isbandytas "mary kay ultimate mascara". labai graziai padengia blakstienas, atrodo naturaliai, nesunkiai nusivalo. 10 balu
išbandžiau jau kelis kartus Lirene akių makiažo valiklį
patiko labiau už Nivea
su Nivea tekdavo pamirkyt blakstienas su vatos diskeliu, kad lengviau valytų, su Lirene nusivalo lengviau ir paprasčiau. Rašo lyg, kad bekvapis, bet kvapas yra, švelnus ir neįkyrus.
Gal lyg tik uždėjus diskelį ant akių pagraužia akis pora sekundžių ... bet vėliau jokio sudirgimo ar graužimo.
man atrodo jis labiau patinka už Garnier žaliąjį
patiko labiau už Nivea
su Nivea tekdavo pamirkyt blakstienas su vatos diskeliu, kad lengviau valytų, su Lirene nusivalo lengviau ir paprasčiau. Rašo lyg, kad bekvapis, bet kvapas yra, švelnus ir neįkyrus.
Gal lyg tik uždėjus diskelį ant akių pagraužia akis pora sekundžių ... bet vėliau jokio sudirgimo ar graužimo.
man atrodo jis labiau patinka už Garnier žaliąjį
Isbandziau Violent Lips lupu tatuiruotes - nesamone!!! Tiksliau uzsiklijavau tik viena lupa, nusilupau ir nesiau atgal grazint... Esme ju kaip ir tu visokiu vaikisku tatuiruociu, kad prilipini prie odos popiereli, ji paslapini ir tatuiruote perlimpa prie odos... Na siuo atveju lupu.
Ziurejau video kaip jas prisilipint, skaiciau instrukcija, bet man nesigavo. Lupos buvo sausos, bet ta tatuiruote nepilnai prilipo, as ja paemiau pirstais ir nuemiau, net lupt nereikejo. Tiesa, ten rodo tokia isziota 'o' reikai daryt matuojantis dydi, nu bet man taip nesigavo, turejau issisiept, nes ta formele tiesiai eina ir man nejo taip ja uzlenkt, kad 'o' gautusi - na gal ir del to galejo gerai neprilipt... Ai, pazaidziau, pabandziau ir supratau, kad nesamone.
Ziurejau video kaip jas prisilipint, skaiciau instrukcija, bet man nesigavo. Lupos buvo sausos, bet ta tatuiruote nepilnai prilipo, as ja paemiau pirstais ir nuemiau, net lupt nereikejo. Tiesa, ten rodo tokia isziota 'o' reikai daryt matuojantis dydi, nu bet man taip nesigavo, turejau issisiept, nes ta formele tiesiai eina ir man nejo taip ja uzlenkt, kad 'o' gautusi - na gal ir del to galejo gerai neprilipt... Ai, pazaidziau, pabandziau ir supratau, kad nesamone.
QUOTE(shopingas @ 2012 01 13, 08:18)
Isbandziau Violent Lips lupu tatuiruotes - nesamone!!!
Gal ir nieko efektas
Neturėčiau progos šitaip pasigražint
ČISTAJA LINIJA ŠAMPŪNAS SU DOBILŲ EKSTR.,toks buteliukas , tik čia balzamo paveiksliukas
Nei patiko , nei nepatiko, gal labiau patiko
Plaukus išplauna švariai, tai man svarbu, nes kas antrą plovimą naudoju aliejines kaukes, neapsunkina, sunaudosiu. Dar norėtūsi pabandyti su dilgėlėm.
QUOTE(Wildberry @ 2012 01 13, 09:46)
Tai ju begale yra rusiu, vienos blizgios (pvz raudonos, rozines, auksines), kitos siaip su kokiais paveiksliukais (bruksneliai, taskeliai, veliavos ir pan). As turejau raudonas blizgancias - tokiom tikrai daug progu.