Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandžiau, pratestavau....

Pirmi ispudziai issitepus St.Moriz putom
user posted image

putos isgasdino savo spalva - girdejau kad ji ruda, bet tai toli grazu ne ruda spalva- o purvinai zalia! doh.gif labai limpa ir greit isigeria, jei nespeji tolygiai ir greitai paskirstyt-veliau pataisyti neiseis. buvau pripratus prie kremu, kad galima imazasuoti kiek tiek nori. su putom taip nera.
vienoj vietoj ant rankos oda po naturalaus idegio pradejo luptis, todel putos pasidenge nelygiai, susibego i gumuliukus.
nors pries tai gerai pasveiciau oda - ant krutines putos pasidenge keistai, juodais taskiukais ir nelygiai. tikiuosi po duso jie nusiplaus. skirtingos kuno vietos atrodo skirtingai - rankos is karto pasidare grazios bronzines spalvos. pilvas ir krutine gi - ne itin tamsiai.
taigi tik isitepus atrodau taip - rankos graziai rudos, pilvas beveik baltas, krutine ir sonai - tarsi purvu issitepe, su juodais taskiukais.

pliusai - jei toks visas kunas bus kaip ir rankos - idealu!
minusas - limpa, sunkiai issitepa, netolygiai passidengia( kai kur kunas atrodo kaip po purvo vonios).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 14 rugpjūčio 2011 - 15:32
ačiū, kad iškėlėt temą, priminėt, kad reik parašyt apie Chanel Pro lumiere.

Labai skysta, jau seniai neteko naudot tokios skystos pudros. Palyginus su Lancome Photogenic, tai vandenėlis. Kvapas intensyvus, jau buvau pamiršus kaip skaniai kvepia Chanel pudros.
Kadangi pudra tikrai labai skysta, galvojau, kad nieko nemaskuos, bet klydau. Maskuoja, ne labai gerai, bet gerai palyginus. Nors problemines vietas patapšnojau su Maybelline mineraliniu maskuokliu. Veidas švytėte švyti, net man pasirodė, kad per daug, nors mėgstu, kai veidas atrodo gaiviai, matinė oda schmoll.gif
iš pradžių užsitepus nepatiko, net nežinau tiksliai kuom. Bet paskui labai gražiai oda atrodė, krempudra kaip antra oda, visai nesimatė. Teko vakar paprakaituot, galvojau grįšiu be pudros, bet nieko panašaus, puikiai išsilaikė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 08 14, 16:22)

nusiplovus po 6 val :
vanduo nebuvo toks rudas kaip gasdino - siek tiek rusvas. iskarto jauciuosi geriau ir svariau. juodi taskeliai ir murzinas atspalvis dingo.
idegis pakenciamas, ne oranzinis bet ir ne koks wow! kaip ir sakiau - rankos rudesnes, pilvas sviesesnis.

taigi isvada - tikrai neuzskaitau. yra ir paprastensiu ir maziau igudziu reikalaujantis kremai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 08 14, 17:22)
Pirmi ispudziai issitepus St.Moriz putom

Taša, mano identiski atsiliepimai drinks_cheers.gif . man del ko patinka,tai tik todel,kad duoda ryskesni idegi, o visais kitais atvejais man daug daug daug geresnis šis:
user posted image

p.s. cia atnaujinta pakuote. anksciau atrode taip:
user posted image
o ir kvapas geresnis jo wub.gif

jau maniau,kad man vienai St.Moriz putos yra keistos doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2011 08 15, 12:44)

jau maniau,kad man vienai St.Moriz putos yra keistos  doh.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif as jau maniau as viena tokia, kitos tik giria tik giria doh.gif
jo, turejau Laveros krema, jis man lb lb silpna idegi duodavo. nors ir esu sviesiaode..
lieku prie savo nr 1 wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 16 rugpjūčio 2011 - 09:11
Pagaliau Sephoroj atsirado Nails Inc. nagu lakai, tai turejau proga isbandyt. Spalvu pasirinkimas didelis, taip pat turi tuos sutrukinejancius lakus (nors man sitas neaktualu), tik nelabai turejau laiko apziuret, nes vyras lauke, tai prabegom kelias spalvas pabandziau. Skystoki pasirode, bet dziusta greitai, dengiasi lygiai - keliu spalvu jau noriu, bet planuoju rimtesne kelione i parduotuve, tai istestuosiu visas dominancias spalvas, nors daug pasirode panasiu i turimas ir pan., t.y. nereikalingos.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 08 17, 16:34)
Pagaliau Sephoroj atsirado Nails Inc. nagu lakai, tai turejau proga isbandyt. Spalvu pasirinkimas didelis, taip pat turi tuos sutrukinejancius lakus (nors man sitas neaktualu), tik nelabai turejau laiko apziuret, nes vyras lauke, tai prabegom kelias spalvas pabandziau. Skystoki pasirode, bet dziusta greitai, dengiasi lygiai - keliu spalvu jau noriu, bet planuoju rimtesne kelione i parduotuve, tai istestuosiu visas dominancias spalvas, nors daug pasirode panasiu i turimas ir pan., t.y. nereikalingos.

man tai super sie lakai 4u.gif spalvos sodrios, gerai laikosi, aisku ne pigus , bet verti kainos thumbup.gif
Atsakyti
Taša, o kuo Uriage savaiminis kūnui toks geras? kokia jo kaina LT? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2011 08 20, 19:33)
Taša, o kuo Uriage savaiminis kūnui toks geras? kokia jo kaina LT?  4u.gif

kiek zinau jo jau nebesius i LT. kaina vo apie 65 lt. jis toks kuprskiamas vandenukas, visai neriebus, greitai isigeria, geraui gulasi ir spalva gera.
Atsakyti
Išbandžiau Cattier rožinio molio kaukę jautriai, išsausėjusiai veido odai smile.gif
user posted image
Suminkštino labai odelę, atgaivino. Šiek tiek šaldė odą. Manau, nusipirksiu ateityje. Tikrai paliko įspūdį wub.gif
Atsakyti
Parsisiunciau kruva Real Purity firmos dekoratyvines kosmetikos megineliu, kad paziureciau produktus, spalvas ir nuspresciau verta ar ne kazka isigyt pilno dydzio. Kuo labiausiai dziaugiuosiu, tai pristatymo greiciu - po uzsakymo trecia diena, o viskas jau pas mane. 4u.gif

Na foto ir atsiliepimu internete ne tiek daug, bet viskas graziai skambejo, tai surizikavau. Meginiai po $1-1.50 kas nepasirode daug, tuo labiau paziurejus i sia foto (cia lupdaziai ir seseliai mazuose indeliuose yra meginiu dydziu) - tiek lupdazio, tai cia labai daug ir ne vienam pasidazymui skirta, o ilgokam naudojimui uztektu.
user posted image

Spalvas is esmes rinkausi pagal isivaizdavima, pavadinima, tai +- pataikiau, nors tada iskyla kitos subtilybes....

Kuo labiausiai esu patenkinta, tai maskuokliu (emiau 'light' spalva) - laabai tirstas, skalsus, reikai nedaug ir puikiai maskuoja (isbandziau paakiams). Vienintelis klaustukas man yra tai, kad gal per sunkus paakiams tokio tirstumo butu kasdienai. g.gif

Lupu blizgiai yra tik 2 spalvu, tai abi ir paemiau - abu tuose ploksciuose indeliuose ipilti. Na as turiu lupdaziu/blizgiu sepeteliu, tai issiimt ne problema, bet.. Nezinau pagal ka daro meginius, nes 'berry kiss' (rozine) ipilta vos vos, net dugno nepadenges blizgis, o 'mauve kiss' pripilta nemazai. 'Berry kiss' atrodo ryski rozine spalvyte, tepiau ant lupu su baime del spalvos, bet realiai visai nepigmentuota, skysta (nors indelyje savo vietoj laikosi) ir perregima spalva, beveik kaip paprastu bespalviu blizgiu patepta, o konsistencija kaip aliejaus. doh.gif Uztai 'mauve kiss' spalvyte tikrai pigmentuota, nors asmeniskai man sviesiaodei ji per tamsi ir per ruda... Bet spalva duoda, nera tokia skysta ant lupu, gerai pasidengia.

Lupdaziai... Va cia virsuje ideta foto mane ir suklaidino - atrodo ju toks nemazas galiukas yra, o realiai indelis tusciaviduris, t.y. ant lupdazio formos indelio uzlieta lupdazio doh.gif doh.gif doh.gif Viena spalvyte isvis atejo ideta i plokscia indeli, tai as nieko pries, bet lupdazis toks kietokas, kad nepasikabina lengvai su sepeteliu, o daugiau tas guziukas po indeli laksto biggrin.gif Spalvas emiau 'bronze cloud', 'pearl mocha', 'coral berry', 'dusty mauve' ir 'sun kissed' - del pirmosios labiausiai abejojau, bet ji labiausiai man tiko ir patiko (nors pilnos pakuotes nepirkciau). 'Dusty mauve' ziauriai per tamsi, grynai juodaodems skirta, tai nezinau kaip su ja bus. 'Sun kissed' ne mano spalva, bet manau sunaudosiu su kokiu blizgiu ant virsaus. 'Coral berry' tikejausi kazko vasarisko, ryskesnio, bet ne per ryskaus, o cia tokia barbiska ryski rozine g.gif Is esmes kaip nors sunaudosiu maisydama spalvas... Kas patiko, tia konsistencija - nera per kieti, bet is tu tvirtesniuju sie lupdaziai, dengiasi lengvai, lygiai, graziai, pigmentuoti gerai.

Lupdazius truputi ziurejau pagal sia foto, tai realybej 'bronze cloud' man kaip sioje foto esanti 'copper', o 'pearl mocha' primena foto esancia 'bronze cloud'.
user posted image

Emiau dvejus skaistalus: 'light coral' ir 'peachwood'. Abi spalvos itin gerai pigmentuotos, reikia po labai nedaug. Na 'light coral' i sviesia/svelnia koraline ne kiek nepanasu - indelyje ziurint, tai ryski ryski spalva ir dar rozine lotuliukas.gif Ant odos ryskumas nedingsta, bet tik uztepus ji ir lieka rozine, o gerai itrynus isryskeja koralinis atspalvis..... 'Peachwood' tikejausi persikine link rudumo, o cia ruda link persiko-koralines, velgi pradzioj dengiasi rusvai, bet itrynus nusvieseja, nusvelneja spalva ir labiau i persikine nesa. Ant skruostu dengiau sepeteliu, tai gavosi laabai ryskiai, nors ir nukraciau sepeteli, o skaistlau emiau labai mazai. Dabar pabandziau pirstu dengt ir istrint gerai, tai spalva sviesi gaunasi, bet man taip visai nera kontroles kur kaip pasidengia, o ir vargas.....

Seselius emiau 'fawn', 'chocolate' ir 'vanilla' spalvu bei emiau megini dvigubu seseliu 'vanilla/mocha brown', kuriuos atsiunte atskiruose indeliuose, tai turiu 2 'vanilla' dabar rolleyes.gif Kolkas visus pabandziau ant rankos, tai patiko, pigmentacija gera, spalvas galima isblukint daugiau patrynus, bet norint ryskiau, tai ryskumas bus. 'Mocha brown' kavos pupeliu rudumo matine spalvyte, 'chocolate' rusva lyg su trupuciu pilksvumo, turi blizguciu (bet ji man patiko). 'Vanilla' kiek gelsvoki mano skoniui, bet atrodo tiks ant akies ir nebus to geltonumo padengus voka, manau net kaip higlhighter'is gal tiktu.... 'Fawn' labai grazi spalvyte - svelni persikine, ant odos atrodo nude persikine, zodziu, tokia kuniska, tik man smalsu kaip ant akies atrodys, nes dabar isbandziau ant voko tept 'chocolate', o virs jos (rauksle) tept sia 'fawn' spalva, tai truputi apsiverkusiu akiu efektas gavosi.... Bet gal visam vokui kitaip bus.

----------------------

Is esmes, tai dabar gaila tu pinigleiu moketu uz siuos meginius ir ju siuntima, bet nebuciau siuntusis, nebuciau zinojus kas per kosmetika ir vis butu knieteje isbandyt....
Atsakyti
Na dar pasisakysiu..... ax.gif Ir papildysiu, kad isskyrus lupu blizgius, Real Purity priemones neturi jokio skonio ar kvapo, o tai man pliusas.

Isbandziau ta 'sun kissed' lupdazi su blizgesiu ant virsaus (tepiau NYX 'candy shop' - rozini su auksiniu blizgesiu), tai man rezultatas patiko, nors nelabai ka blizgis pakeite, daugiau tik blizguma/slapuma dave. Laikesi puikiai, atrode graziai, bet vistiek ta spalvyte nera mano mylima....
Atsakyti