Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandžiau, pratestavau....

kur isigyti?
Atsakyti
VIVI drėkinamasis kremas su bambukų ekstraktu. Mažiukas mėginukas, 2 ar 3 gr. Užteko 3 dienom tepant ryte ir vakare.
Kremas gelsvas pasirodė iš tų skystesnių ir lengvas. Tepant ant drėgnos odos labai skalsus. Maloniai tepasi, kol nesusigeria. Iš pradžių man jis pasirodė toks joks, net nepatiko, nepalikdavo švelnios odos susigėręs. Bet į trečią dieną man jis pasidarė visai fainas. Sudrėkino oda, nes jau buvo išsausėjus. Kvapas labai švelnus, jo nė neprisimenu biggrin.gif Per tą laiką porų neužkimšo.
Vnž, užskaitau good.gif

user posted image
Atsakyti
L'occitane Rebalancing face mask
user posted image
Nuotrauka skolinta is cia

Gavau megineli kazka pirkdama.
Kol buvo ant veido atrode nieko nedaro, nes pagal isvaizda maniau, kad molio, bet nei sausejo, nei tempe blush2.gif , bet kai nuprausiau likau labai nustebinta, oda skaisti, lygi, sudrekinta, manau, kad isigysiu pilna pakuote bigsmile.gif

Zabana Essentials Dry shampoo.
user posted image
Nuotrauka mano.

Uzsikimso dusas, tad negaliu praustis, teko gelbetis, puikiai sugere riebalus is saknu, suteike plaukams apimties, ir nepadare ju tokiu sleiksciu liesti, kaip buna nuo kitu sausu sampunu. Zodziu, uzskaitau smile.gif
Atsakyti
is kur isigytas sausas sampunas?
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2016 05 25, 07:36)
is kur isigytas sausas sampunas?

Is ju internetinio puslapio cia smile.gif
Atsakyti
TBS Oils of Life Intensely Revitalising veido aliejukas, 7 ml.
Intensyvaus kvapo, nesijaučia riebumo, gelsvas. Geriausia geriasi ir tepasi ant drėgnos odos. Oda lieka labai švelni, tačiau tuo pačiu nepalieka jokios riebios plėvelės. Porų nekimšo. Nedirgino odos. Rašo, jog akimirksniu oda pasidaro švytinti, pamaitinta, atjaunėjusi. Tačiau nemačiau veide švytėjimo ar atjaunėjimo, o vietomis jaučiau tempimą, kur pamaitinimas, jei oda pradėjo pleiskanot ir ryte BB kremas neypatingai gražiai ant jo atrodė. Žinoma, psl. rašo, kad po jo reik tept kremą, jei yra poreikis, bet aš netepiau, nes visų pirmą optimizuoju mėginukus, antrą neturiu kremo, nes optimizuoju mėginukus biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2016 04 08, 21:52)
kur isigyti?

Čia: www.idealinnovationforface.com
Atsakyti
Isbandziau meginelius

https://charmoflove....mg_2753edit.jpg

Dr. Organic argan oil sampunas. Visiskai nepaliko ispudzio, prastai putoja, kvapo nera, ir paliko jausma, kad plaukai neplauti, tai teko trecia karta mano iprastu Lush sampunu plauti.

vartotojo įkelta nuotrauka

Nuotraukos skolintos..

Dr. ORGANIC granatu kuno prausiklis irgi nepatiko, granatu kvapo nejauciu, sakysit naturalus ir taip turi buti, bet esu bandziusi milijona naturaliu priemoniu ir tokiu "jokiu" senai teko sutikti. Zodziu dabar jas apeisiu lanku, nors vis intrigavo Droge...
Atsakyti
Išbandžiau "Kaaral" šampūną, kaukę ir aliejuką su Monoi de Tahiti - nustebino, nes plaukai kaip šilkiniai wub.gif. Gal ir dėl to, kad pakeičiau naudotas plaukų priemones...
Atsakyti
Išbandžiau Andalou Naturals veido kaukę su glikolio rūgštimi. Pačioje pradžioje buvo kiek keista, nes jautėsi karštis ant veido, tačiau oda neparaudo ir kaip supratau toks pojūtis normalus šiai kaukei. Po procedūros veidas atrodo tikrai skaistesnis ir atsigavęs. Rekomenduočiau, jei ieškote skaistinančios kaukės

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MarijaBing: 29 birželio 2016 - 05:43
Alma K Protective Hand Cream, 2ml mėginukas.
Maloni, ne skysta,bet ir ne riebi tekstūra, skanaus "šilto" kvapo, gerai ir greitai susigeria, oda liko švelni. 2 ml užteko turbūt kokiems 5 kartams biggrin.gif

Manau, galima būtų ir pilną pakuotę prie progos įsigyti nešiojimuisi rankinėje (namie taukmedžio sviestas wub.gif ) ax.gif
Atsakyti
EUCERIN® dieninis kremas VOLUME-FILLER sausai brandžiai odai, SPF 15, 1,5 ml mėginys

Iš tokio kiekio sunku ką ir pasakyt ax.gif
Maloni konsistencija, labai malonus kvapas, gerai susigeria. Bet nebuvo kažkas wow,kad pulčiau pirkti pilnos pakuotės. Kažkaip manau,kad labiau tinkamas šaltesniu oru ir vyresnei sausesnei odai nei maniškė šiuo metu.
Atsakyti