NATURA HOUSE DRĖKINAMASIS, APSAUGINIS VEIDO IR DEKOLTĖ KREMAS NUO RAUKŠLIŲ
Analogiški atsiliepimai kaip ir apie rankų kremą - pirmiausia, dusinantis kvapas. o visa kita būtų ok, jei būtų skirta mano amžiaus grupei
Papildyta:
Madara deep moisture fluid (pirmas iš kairės). Foto iš interneto.
Kvapas tipinis Madaros , konsistencija lengvo kremuko (fluido). Malonus naudoti, greitai įsigeria, dėl drėkinančio poveikio sunku ką sakyti panaudojus tik tokį kiekį. Pirktinas su akcija.
Papildyta:
TONI&GUY Classic Shine Gloss Serum
Sunaudojau, nieko ypatimgo nepastebėjau. Manau,kad tai produktas skirtas tiesininimui. Kadangi to nedarau,tai nepirkčiau pati.
Artemis Skin Architects Age-Prevent dieninis kremas.
Labai apgaulingas mėginukas Pats kokių 5 cm skersmens, o kremo labai mažai, tsakant, daug triukšmo dėl nieko
Kremas skaidrus, o pati konsistencija kaip nilinio sviestmedžio. Parašiau ir paguglinau sudėtį, pasirodo nebereikalo, sąrašo viršuj taukmedžio sviestas. Tepiau ryte, tai veidas blizgutis, po to neužilgo tepiausi kreminę, tai veidas toks visas švytintis - blizgantis. Man patinka švytėjimas, bet šis, na, man per daug šiek tiek. Artemis psl.rašo, jog jis normaliai/mišriai odai. Hm, hm Nors jis toks riebus, bet porų nekimšo.
Šiaip jis man patiko, bet labiau jis man nakčiai tept
Labai apgaulingas mėginukas Pats kokių 5 cm skersmens, o kremo labai mažai, tsakant, daug triukšmo dėl nieko
Kremas skaidrus, o pati konsistencija kaip nilinio sviestmedžio. Parašiau ir paguglinau sudėtį, pasirodo nebereikalo, sąrašo viršuj taukmedžio sviestas. Tepiau ryte, tai veidas blizgutis, po to neužilgo tepiausi kreminę, tai veidas toks visas švytintis - blizgantis. Man patinka švytėjimas, bet šis, na, man per daug šiek tiek. Artemis psl.rašo, jog jis normaliai/mišriai odai. Hm, hm Nors jis toks riebus, bet porų nekimšo.
Šiaip jis man patiko, bet labiau jis man nakčiai tept
Madara deep moisture gel for oily/combination skin 1.5 ml
permatoma želė (drebučiai), lengvo kvapo. Mėginėlio užteko 3 kartams netaupant. Puikus pojūtis - greit susigėrė,oda padrėkinta, tokia "pastangrinta" Ateityje bus perkamas
Caudalie vinosource sos thirst quenching serum 2ml
Caudalie vinoperefct radiance serum complexion correcting all skin types 2 ml
Caudalie vinexpert broad spectrum spf 15 radiance day fluid 3 ml
Iš visų trijų pilną pakuotę norėčiau pirkti tik antrojo serumo
Likę du nieko neišskirtiniai, arba to išskirtinumo nebuvo įmanoma suprasti iš tokio mažo kiekio.
Išbandžiau BIOK DERMATOLOGY rankų kremą išsausėjusiai rankų odai. Turėjau 2 ml mėginuką. Labai gera tekstūra ir kvapas. Pasitepimui reikia labai mažo kiekio. Malonus pojūtis pasitepus. Manau, reikės nusipirkti pilną pakuotę ateityje.
Eucerin Aquaphor Soothing balzamas, 4 g.
Pradėjau tept veidą, o baigiau kojų tepimui
Riebalas, lyg gliceriną tepčiau. Poveikio nepajutau. Jokio malonumo tepant, galbūt jei oda būtų super sausa ar super sudirginta, tiktų ir patiktų, bet dabar nepatiko visai.
Vichy Idealia paakių kremas, 3 ml.
Skystas, labai skalsus, greit susigeria, maloniai tapšnojasi, blizga (sudėtyje mica), todėl rašo, jog iluminating paakius , neerzino akių, paakių. Na, man pasirodė lengvutis kremas, ne mano 30+ paakiams
Pradėjau tept veidą, o baigiau kojų tepimui
Riebalas, lyg gliceriną tepčiau. Poveikio nepajutau. Jokio malonumo tepant, galbūt jei oda būtų super sausa ar super sudirginta, tiktų ir patiktų, bet dabar nepatiko visai.
Vichy Idealia paakių kremas, 3 ml.
Skystas, labai skalsus, greit susigeria, maloniai tapšnojasi, blizga (sudėtyje mica), todėl rašo, jog iluminating paakius , neerzino akių, paakių. Na, man pasirodė lengvutis kremas, ne mano 30+ paakiams
Franco Battaglia Professional ampulė mažinanti plaukų slinkimą, 1vnt
Turėjau tik vieną, kvapas neutralus, įtrynus jaučiamas šaldantis efektas. Efektą slinkimui aptarti po vieno bandymo neįmanoma. Ateityje su nuolaida pirkčiau pilną pakuotę profilaktikai.
Pirkdama gavau ir to paties gamintojo plaukų šampūno ir kondicionieriaus mėginukus (iš įpakavimo nesupratau,kurios būtent rūšies, bet lyg ir su perlais suteikiantis blizegsio). Šampūnas skaidrus, itin tirštas, muilo kvapo. Kondicionierius kviepia kokosu, man per skystas ir per daug lengvas. Nesugundė pirkti.
Turėjau tik vieną, kvapas neutralus, įtrynus jaučiamas šaldantis efektas. Efektą slinkimui aptarti po vieno bandymo neįmanoma. Ateityje su nuolaida pirkčiau pilną pakuotę profilaktikai.
Pirkdama gavau ir to paties gamintojo plaukų šampūno ir kondicionieriaus mėginukus (iš įpakavimo nesupratau,kurios būtent rūšies, bet lyg ir su perlais suteikiantis blizegsio). Šampūnas skaidrus, itin tirštas, muilo kvapo. Kondicionierius kviepia kokosu, man per skystas ir per daug lengvas. Nesugundė pirkti.
Perkant internetu Eurovaistinėje gautas mėginėlis:
PHARMACERIS poras siaurinanti matinė pudra Nr. 2, SPF 25
Paliko labai gerą įspūdį - skalsus, puikiai maskuoja (kapiliarus, pigmentines dėmeles), tinkama spalva, neblogai laikosi. Bus perkamas pilnoje pakuotėje.
Anksčiau naudojau to paties gamintojo PHARMACERIS F intensyviai maskuojanti pudra Nr. 2, smėlio spalva, SPF 20 - labai patiko, esu sunaudojusi porą vienetų.
Papildyta:
NATURA HOUSE PĖDŲ KREMAS MAŽINANTIS PRAKAITAVIMĄ
Mėginėlis gautas perkant www.juara.lt
Kremas lengvos tekstūros, greit įsigeria,vėsina, bet itin aštraus kvapo (mėtos, levandos ir pan.),kuris gan ilgokai juntamas - kvapas man .
Mano atveju naudotinas būtų labiau vasarą. Bet turbūt ieškosiu ktio tokios paskirties produkto švelnesniu kvapu
Papildyta:
HORTUS FRATRIS PAAKIŲ ŽELĖ
Mėginukas gautas perkant www.juara.lt
Esu maloniai nustebinta. Tiršta nelipni permatoma želė, greit įsigeria, malonaus lengvo kvapo. Prie prekės rašoma "Šaltuoju metų laikotarpiu rekomenduojama tepti nakčiai, dienai kaip makiažo pagrindą."
Įrašau į wishlist'ą ir dar pasidomėsiu šios firmos kitais gaminiais - lig šiol nieko nebuvau bandžiusi.
Reikia pridurti, kad paakių priežiūros priemonėse želė pavidalo lig šiol nemėgau,tad nustebino ir mane pačią Mėginuko užteko gal kokiem 5 kartams - labai skalsi priemonė.
Paliko labai gerą įspūdį - skalsus, puikiai maskuoja (kapiliarus, pigmentines dėmeles), tinkama spalva, neblogai laikosi. Bus perkamas pilnoje pakuotėje.
Anksčiau naudojau to paties gamintojo PHARMACERIS F intensyviai maskuojanti pudra Nr. 2, smėlio spalva, SPF 20 - labai patiko, esu sunaudojusi porą vienetų.
Papildyta:
NATURA HOUSE PĖDŲ KREMAS MAŽINANTIS PRAKAITAVIMĄ
Mėginėlis gautas perkant www.juara.lt
Kremas lengvos tekstūros, greit įsigeria,vėsina, bet itin aštraus kvapo (mėtos, levandos ir pan.),kuris gan ilgokai juntamas - kvapas man .
Mano atveju naudotinas būtų labiau vasarą. Bet turbūt ieškosiu ktio tokios paskirties produkto švelnesniu kvapu
Papildyta:
HORTUS FRATRIS PAAKIŲ ŽELĖ
Mėginukas gautas perkant www.juara.lt
Esu maloniai nustebinta. Tiršta nelipni permatoma želė, greit įsigeria, malonaus lengvo kvapo. Prie prekės rašoma "Šaltuoju metų laikotarpiu rekomenduojama tepti nakčiai, dienai kaip makiažo pagrindą."
Įrašau į wishlist'ą ir dar pasidomėsiu šios firmos kitais gaminiais - lig šiol nieko nebuvau bandžiusi.
Reikia pridurti, kad paakių priežiūros priemonėse želė pavidalo lig šiol nemėgau,tad nustebino ir mane pačią Mėginuko užteko gal kokiem 5 kartams - labai skalsi priemonė.
QUOTE(Sultry @ 2016 01 16, 16:08)
Perkant internetu Eurovaistinėje gautas mėginėlis:
Gal galit palyginti jas? Esu turėjus Intensyviai maskuojančią, įdomu, ar ši poras siaurinanti daug matiškesnė, geriau išlieka, ar spalvos sutampa?
Išbandžiau natūralų dezodoranta
SANTE rutulinis dezodorantas Pure spirit, 50ml
Likau maloniai nustebinta, savo darbą atlieka puikiai, jokio pašalinio kvapo, laiko visą dieną ir be aliuminio.
QUOTE(Estela_ @ 2016 01 16, 22:33)
Gal galit palyginti jas? Esu turėjus Intensyviai maskuojančią, įdomu, ar ši poras siaurinanti daug matiškesnė, geriau išlieka, ar spalvos sutampa?
Spalvos, mano manymu, atitinka. Išlikimas, manau, irgo toks pats. Tiesiog manyčiau skiriasi matiškumas ir toks odos "sutraukimas" su ta "poras siaurinančia". Sausai odai tas gali nepatikti.
QUOTE(Sultry @ 2016 01 20, 12:22)
Spalvos, mano manymu, atitinka. Išlikimas, manau, irgo toks pats. Tiesiog manyčiau skiriasi matiškumas ir toks odos "sutraukimas" su ta "poras siaurinančia". Sausai odai tas gali nepatikti.
Matizuojancios prastesne sudetis, prikimsta alkoholio. Bandziau ta maskuojancia, man patiko, denges graziai ir puikiai isliko visa diena