Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandžiau, pratestavau....

QUOTE(Estela_ @ 2015 08 18, 11:40)
Dėkui už patarimą, Garnier naudoju, tiesiog galvojau Bioderma bus geresnis odai , bet kol kas ir Garnier visiškai patenkinta smile.gif

Garnier man ir superinis, pirkau mažą buteliuką festivaliui, kuomet ir tingisi, ir šiaip nesinori tampytis ir vargt su n priežiūros priemonėm, tai labai patiko - veidą gerai valo, oda tokia 'atšviežinta' ir neišbėrė visiškai. Pirksiu ir toliau, nors visos kitos veido priežiūros priemonės pas mane natūralios. biggrin.gif
Atsakyti
Išnaudojau mėginuką Dr.Taffi hemp-black pepper body lotion

Draugas net iš toli sakė, kad kvepiu odekolonu doh.gif o aš taip tikėjausi normalaus kanapių kvapo, kaip kažkada Hemp plaukų priežiūros priemonėse ax.gif

Taip pat sunaudojau tos pačios firmos Dr. Taffi Velvet Vanilla body lotion. Kvepia, kaip ir žada, saldžiai vanile. Kas mėgsta - liuks, bet man per saldu.

Abu losjonai lengvi, greitai susigeria, bet kvapą reiktų atsargiai atsirinkti.

Taip pat išnaudojau tokį kūno losjono mėginuką:
user posted image
Šis iš trijų patiko labiausiai, nes mažiausiai juntamas kvapas, nors šis irgi saldus gėlinis. Šio gal ir nepirksiu (net nematau pirkti LT internete ieškodama), bet paskatino pasidomėti šiuo gamintoju biggrin.gif

Visi mėginukai gauti dovanų po apsipirkimo Juaros parduotuvėje ir dar dauug liko - testuosime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 28 rugpjūčio 2015 - 17:31
Išbandžiau:
user posted image

kvapas žolinis, lyg kaip vaistinės, bet tos tokios senos, homeopatinės biggrin.gif keistas kvapas, bet visai patiko ax.gif
kremas malonios tekstūros, greitai susigeria (tepu ant drėgno veido), oda po to maloni liesti. Manau, ateityje bus galima išbandyti ir pilną pakuotę, nors čia kaip ir vyresnei odai skirta (aš patenku į 25-30 m. kategoriją blush2.gif )
Atsakyti
Teko išbandyti visus šiuos (duoda viešbutyje).

user posted image

Pati nepirkčiau vien dėl kvapo (kiek skaičiau, mandarinų ir rozmarino miksas. Man - keistokas biggrin.gif ).
Kondicionierius ir kūno losjonas neblogas,bet ne tiek,kad norėtųsi didelio kiekio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 29 rugpjūčio 2015 - 19:48
Toliau kuopiu mėginėlių stalčiuką blush2.gif bigsmile.gif

Sunaudojau net du mėginėlius šio Nature house rankų kremo:
user posted image

Tikro kremo tekstūra, oda maloni liesti. Rašo,kad priemonė 97,5 % iš natūralių žaliavų. Užkliuvo kvapas - nėra aštrus ar sintetinis, bet toks sodrus ir man neskanus, gal alyvuogių.. ax.gif Pilnos pakuotės nepirksiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 30 rugpjūčio 2015 - 10:24
Sunaudojau mėginėlį tokio kremo vaikams blush2.gif
user posted image

Tikėjausi labai riebaus kremo,kadangi rašo,jog tai kremas nuo šalčio ir vėjo + su sviestmedžiu, bet kremas normalaus tirštumo, toks slidžiai besitepantis, malonau kvapo, greit įsigeriantis. Neriebalinantis.
Pasirodė kaip normalus kūno kremas, tad atsižvelgiant į kainą ir kiekį turbūt ne pats ekonomiškiausias variantas.
Atsakyti
user posted image
John Masters Lavender Avocado Intensive Conditioner
Turėjau mėginėlį. Visas mėginėlio kiekis vienam kartui (plaukai ne stori, iki pečių). Intensyvus levandų kvapas. Skystoka konsistencija. Plaukai malonūs liesti, bet daugiau jokių ryškesnių įspūdžių. Reiktų didsnio kiekio susipratimui,ar geras. doh.gif
Atsakyti
Išbandžiau Ambroozija stangrinanamąjį VEIDO KREMĄ "SAULĖ" nuo raukšlių.
user posted image
Turėjau mėginėlį (mažą kiekį pabandymui davė parduotuvėje). Kiekio užteko pabandyti du kartus ant sudrėkintos hidrolatu odos. Gėrėsi kiek sunkiau nei kiti Ambroozijos veido kremai, pats kremas toks tirštesnis/standesnis. Kvapas malonus, poveikis odai irgi - oda maloni liesti, švelni, tarsi tokia "sutraukta" - turbūt čia tas stangrinamasis poveikis biggrin.gif Pirktinas produktas (ypač užtaikius 35 proc. nuolaidą - dabar irgi tokia akcija vyksta jų puslapyje) .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 12 rugsėjo 2015 - 15:30
user posted image
URIAGE valomasis normalios ir sausos veido odos vanduo, skirtas veido ir akių makiažų valyti.
Makiažą (ir tušą) nuvalė puikiai, malonaus kvapo. Nusivalius vis tiek norėjosi praustis vandeniu.
Pirktinas, patogus produktas visam veidui valyti. biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien išsiploviau plaukus su "Philip Martin's" šampūnu "24 Everyday shampoo" ir tepiau "Babassu Rinse" nuplaunamu kondicionieriumi. Patiko, nes plaukai žvilgantys, purūs ir kvapas malonus thumbup.gif . Priemonės švelnios, sudėtyje turinčios augalų ekstraktų ir aliejų, bet veiksmingos. Retai, kada taip giriu plaukų priežiūros priemones, o ypač natūralios sudėties. biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 12 rugsėjo 2015 - 22:56
Vagisan intymios higienos prausiklis - gavau mėginuką pabandymui.
Vos 3 ml užteko gal 4 kartams, labai mažai tereikia priemonės, nes labai gerai putoja (nežinau,ar tai gerai intymiai higienai,nes putokliai dažnai sausina odą, bet jausmas prausiantis dėl to malonesnis). Geras kvapas. Tikrai ateityje pirksiu pilną pakuotę kada nors. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Daug visko per savaitę išbandžiau - toliau valau mėginukų stalčiuką vonioje doh.gif Visos foto skolintos.

100 % pure vitamin A & CoQ10 wrinkle smoothing night cream 2 ml
user posted image
Tekstūra tipiška šiam gamintojui, neriebus kremas, gero neįkyraus kvapo, lengvai įsigeria. Oda ryte tikrai švelni, pirktinas, bet gal dar ne visai mano amžiui skirtas produktas blush2.gif

VICHY AQUALIA THERMAL LIGHT Normal to combination skin 1.5 ml
user posted image
Maloniai nustebinta. Labai puiki tekstūra ir kvapas, gerai padrėkino. Jei nebūčiau natūralesnės kosmetikos šalininkė, svarstyčiau įsigyti. rolleyes.gif

PHYTO 7 Hydrating day cream with 7 plants for dry hair. 10 ml
user posted image
Produkto užteko,kad galėčiau įvertinti. Labai lengva tekstūra (kaip kremas-gelis) ir dėl to nėra to supratimo,kas jau per daug smile.gif Lengvai įsigeria į plauką, nelipina net ir daug tepant, švelnina. Neformuoja. Neutralaus kvapo. Pirktinas su gera akcija.

CAUDALIE VINEXPERT eyes&lip serum 1.5 ml
user posted image
Man per skystas gelis. Poveikio per trumpą laiką išskirtinio nepajutau. Ambroozija gamintojo analogiškas paakių ir lūpų kremas VAIVORA patinka labiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 25 rugsėjo 2015 - 20:17