John Frieda Miraculous Recovery kaukė
Kaukės mėginį gavau Droge. Seniai ją norėjau išbandyti, nes labai patinka šios linijos kondicionierius. Kaukė taip pat nenuvylė, daro ką žada-plaukus tiesina, nuima vėlimąsi, juos išpainioja. Tikrai geras produktas tam kartui, nes efektas yra. Tačiau šiuo metu norisi kažko labiau gydančio plaukams,o šios kaukės efektas labiau kosmetinis, vienkartinis. Tačiau tikrai pirkčiau progai pasitaikius.
Bioderma Hydrabio kremas (Light), serumas ir valomasis vanduo.
Pirkau mažų talpų rinkinuką vaistinėje, kad išmeginti, galiu pasakyti priemonės fantastiškos, mano "durniuojančiai" odai paskutiniu metu itin tiko.
Panaudojus kremą per dieną neiškilo nei vienas spuogelis, kas man jau yra labai gerai, nes atrodo visi seni kremai sukelia spuogelių kilimą Įsigysiu būtinai pilną kiekį šio kremo.
Serumas malonus ant veido, užtepus puikus jausmas, jaučiasi drėkinimas.. naudoju jį nakčiai, ryte odos netempia .
Vanduo nepadarė kažkokio ypatingo įspūdžio, gal tik pastebėjau, kad mažiau traukia odą nei po įprasto nuprausimo prausikliu, dar mažai naudojau vandenuką, žiūrėsiu kaip toliau, galbūt irgi verta bus įsigyti pilną pakuotę..
Forever Aloe Moisturizing Lotion - sunaudojau mėginėlį. Tepiau veidą bei rankas (plaštakas ir iki alkūnių). Rašo, kad tinka ir veidui, ir kūnui bei rankoms.
Sodraus kreminio kvapo (bet gan malonus). Veidui gal nepirkčiau (toks labai sintetinis reikalas atrodo), bet rankoms, manau, būtų gan geras. Turiu dar vieną mėginėlį. Bandysiu tikslesnį įspūdį išgaut
QUOTE(Estela_ @ 2015 07 22, 09:24)
Bioderma Hydrabio kremas (Light), serumas ir valomasis vanduo.
Man taip pat šios priemonės labai fainos vasarai. Tik dėl vandens suabejočiau, verčiau įsigykit Garnier micelinį vandenį, jis geriau nuvalo make up, ir rodos labiau atgaivina odą.
Išbandžiau Revitalise-me šampūną ir kondicionierių (nuotraukoje pirmas buteliukas iš kairės ir pirmas iš dešinės). Gauti viešbutyje
Praėmusi buvau jau anksčiau (šampūno netgi buvo dalis išsipylusi stalčiuje, kur mėginėliai guli ), tad dabar bebuvo likę tik vienam kartui.
Šampūnas aliejaus konsistencijos, bet masažuojant į plaukus puikiai suputoja,tad užtenka mažo kiekio. Kondicionierius eilinis cheminis. Kvapas abiejų priemonių sunkus, man nemalonus. Pažiūrėjau sudėtis ant pakuočių: nepatiko; tik vienas augalinis ekstraktas.
Iš šitų mėginukų "nusižiūrėjau" šampūno - aliejaus idėją. Jei rasčiau tokį geros sudėties, mielai bandyčiau.
p.s. visad maniau,kad viešbučiai mėginukuose dalina "pigią" kosmetiką. Klydau. Dabar pagooglinau šių priemonių kainas - tikrai nepigu. Na bet ir viešbutis buvo 4 žvaigždučių.
Vakar turėdama laisvo laiko užsukau į Eurokos ir Maybellino stende pamačiau išgirtąjį tušą "Great Lash", nepagailėjau 7 eurų ir nusipirkau.
Šiandien ryte prasikeikiau... Nei jis storina, nei ilgina... išsitepliojau vokus
Šiandien ryte prasikeikiau... Nei jis storina, nei ilgina... išsitepliojau vokus
QUOTE(pringle @ 2015 08 14, 07:16)
Vakar turėdama laisvo laiko užsukau į Eurokos ir Maybellino stende pamačiau išgirtąjį tušą "Great Lash", nepagailėjau 7 eurų ir nusipirkau.
gal reikia duoti jam truputeli prasistoveti- nes svieziai atidarytas. Man beveik visi tusai turi po atidarymo kazkur savaite- dvi paguleti. Paskui dazo labai gerai.
Ice Cream šampūnas ir kaukė su keratinu idealiai tiko mano plaukams. Age Therapy su Colagenu šampūnas ir serumas taip pat tobuli. Plaukai po šių priemonių purūs ir švelnūs, sveikai atrodantys. Be to nereikalavo plovimo sekančią dieną, nes atrodė puikiai.
ViVi Makadamijų kondicionierius - išbandžiau mėginuką.
foto skolinta iš interneto.
Kvapas,kaip ir žada, apelsinų. Deja, citrusų kvapų priemonėse nelabai mėgstu, bet šis toks gan švelnus, neįkyrus. Pats kondicionierius tikrai pašvelnino plauką, plaukai buvo malonūs liesti tiek plaunant, tiek išdžiūvus plaukams.
Pati priemonė kiek skystoka, mėgstu tirštesnes. Ketinu išbandyti ir kitus ViVi kondicionierius, ypač domina 12 vaistažolių kondicionierius
foto skolinta iš interneto.
Kvapas,kaip ir žada, apelsinų. Deja, citrusų kvapų priemonėse nelabai mėgstu, bet šis toks gan švelnus, neįkyrus. Pats kondicionierius tikrai pašvelnino plauką, plaukai buvo malonūs liesti tiek plaunant, tiek išdžiūvus plaukams.
Pati priemonė kiek skystoka, mėgstu tirštesnes. Ketinu išbandyti ir kitus ViVi kondicionierius, ypač domina 12 vaistažolių kondicionierius
Douglas Home Spa kūno losjonas Harmony Of Ayurveda mano atradimas, super kvapas ir drėkinimas.
Kolastyna drėkinamasis balzamas po deginimosi man buvo per mažas kiekis atsiliepimui parašyti, pasirodė paprastas losjonas ir tiek
Egyptian Magic kremas 2x3 ml.
Sudėtis: alyvuogių aliejus, bičių vaškas, medus, bičių žiedadulkės, bičių pienelis, bičių pikis&dieviška meilė. Todėl tikrai galvojau, jog kimš poras, bet mano nuostabai, nekimšo. Pats kremas matyti iš sudėties lyg sviestas. Išsitepus veidas blizga, naudojau tik vakare. Patiko visai. Oda pamaitinta, raukšlelės lygu labiau užpildytos Smagu, jog natūrali sudėtis.
O šiaip jis labai universalus, kur jo tik netepa. Ir kūnui, ir prieš strijas, ir randus lygina, kaip plaukų kaukę naudoja, kūdikių odai prižiūrėt, masažui, egzemai, paakiams, kaip skutimosi balzamą ir t.t. Kas kur sugalvoja.
Pripažintas Holivudo žvaigždžių, naudoja Madonna, Kate Hudson. Vnž, nešpietnas
Sudėtis: alyvuogių aliejus, bičių vaškas, medus, bičių žiedadulkės, bičių pienelis, bičių pikis&dieviška meilė. Todėl tikrai galvojau, jog kimš poras, bet mano nuostabai, nekimšo. Pats kremas matyti iš sudėties lyg sviestas. Išsitepus veidas blizga, naudojau tik vakare. Patiko visai. Oda pamaitinta, raukšlelės lygu labiau užpildytos Smagu, jog natūrali sudėtis.
O šiaip jis labai universalus, kur jo tik netepa. Ir kūnui, ir prieš strijas, ir randus lygina, kaip plaukų kaukę naudoja, kūdikių odai prižiūrėt, masažui, egzemai, paakiams, kaip skutimosi balzamą ir t.t. Kas kur sugalvoja.
Pripažintas Holivudo žvaigždžių, naudoja Madonna, Kate Hudson. Vnž, nešpietnas
L'occitane BB veido kremas superinis tiek dėl atspalvio, tiek dėl odos vaizdo su juo. Gaila, kad kaina nelabai draugiška.
QUOTE(Balalaika. @ 2015 08 07, 19:39)
Man taip pat šios priemonės labai fainos vasarai. Tik dėl vandens suabejočiau, verčiau įsigykit Garnier micelinį vandenį, jis geriau nuvalo make up, ir rodos labiau atgaivina odą.
Dėkui už patarimą, Garnier naudoju, tiesiog galvojau Bioderma bus geresnis odai , bet kol kas ir Garnier visiškai patenkinta