Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandžiau, pratestavau....

Patiko, galvoju pirkti vasarai nail.gif Siaip kai nesu labai patyrusi BB kremu ir net CC jau (blush2.gif) naudotoja, tai pradzioje keistoka spalva man atrode kaip kremui su atspalviu. Bet odai tinka, drekinimo uztenka (man svarbu, kad per diena isvaikscioti be kaukes jausmo), tu dvieju megineliu uzteko kelioms dienoms, tai sioki toki vaizda susidariau. Bet dar viena daviau draugei vizazistei ax.gif klausiau, ar verta pirkti, sake super daiktas thumbup.gif Kvapas malonus, susigeria puikiai, oda neriebi, neblizga, pamaskuotos visokios strazdaneles

user posted image
Papildyta:
QUOTE(tikpasilik @ 2015 06 12, 09:36)
L'occitane naujovė - bijūnų grožio pienelis nuostabus, bet aš jau pamišusi dėl L'occitane, nes man ten daug kas patinka, išskyrus kainas smile.gif

Dėl L'occitane pritariu lotuliukas.gif Diedas mano žino, kad ten užėjus ilgai galiu užtrukti apžiūrinėdama ir visko noriu blush2.gif

user posted image

Bet šiaip iš jų labiausiai mėgstu dušo žėles - vyrui irgi tinka rolleyes.gif Ir kvepalų jų prie kitų pamaišom. Tik veidui jam is Guinot perku, nes oda tokia su kaprizais
Atsakyti
user posted image
Lancome Genifique Youth Activating concentrate

Parduotuvėje dalino mėginukus, užteko savaitei.
Mano odai labai patiko, nors labai lengvas,oda švelni pamaitinta.
Atsakyti
O kokiai tipo odai 6is kremas skirtas?
Atsakyti
user posted image
Trind pėdų irkymo skystis ir sutrūkinėjusių kulnų kremas, buvo įdomu išbandyti, abi priemonės super, mielai naudočiau. Kolkas jokio mirkymo skysčio pėdoms neturiu, nes per maža laiko dažnam pedikiūrui namuose. O kremą naudoju bendrą visoms pėdoms iš Flormar, kuris tenkina mano lūkesčius.
Atsakyti
user posted image
L'occitane naujieji veido gaminiai: serumas ir kremas su bijūnais patiko, buvo įdomu išbandyti. Tačiau su veido priežiūra noriu mažiau žaisti, nes dabar puikiai tinka priemonės, kurias naudoju iš Mizon.
Atsakyti
user posted image
Mythos šampūnas normaliems plaukams, patiko ir mielai bandyčiau, jei rasčiau pirkti. Dabar baiginėju dar Rasos su argano ir Makadamijų aliejumi bei turiu O;right suteikiantį apimties su kava.
Atsakyti
ViVi Intensyvus drėkinantis kremas

Tirštas kremas,bet patiko kaip tepėsi ir tikrai jautėsi oda padrėkinta. Galvoju,esant progai, nusipirkti pilną pakuotę (šiuo metu turiu kremų atsargas prikaupusi,tad valdausi doh.gif )

Nežymaus kvapo.
Atsakyti
Pernakvojus pas draugę teko išsiplauti galvą Nivea samunu. Gyvenime nepirkciau... Iš bedos galima issiplauti galva kaip bet kuriuo kitu sampunu is prekybos centro, bet rezultatas labai nekoks (ypač turint ilgokus plaukus).
Atsakyti
Omorovicza Thermal Cleansing balm, 5 ml.
Gavau su Lookfantastic gegužės dėžute. Labai magėjo išbandyt, bet kol nesibaigė senasis, naujo neleidžiu sau net bandyt smile.gif
Konsistencija vaško/sviesto. Kvapas salstelėjęs molio. Kabinu šaukšteliu, pirštais, manau, neišeitų. Po puse žirnio ant abiejų žandų, kaktos, barzdos ir šiek tiek nosies. Ir masažuoju sukamaisiais judesiais, kol jaučiu, kol makiažas nusimasažuoja. Visiškai netampo ir nedirgina odos. Po to vandeniu drėkinu marlės skiautę ir valau. Ne kartą, kad švariai nuvalyti. Reiktų spec valymo pirštinės (cleansing mitt), bet pilnai pakanka marlės.
Oda jaučiasi labai komfortiškai, minkšta, švyti, sudrėkinta.
Nuostabus balzamas. Nebereikalo bestseleris.
Sausiaodėms fantastiškas.

user posted image
Atsakyti
user posted image
Maybelline Fit ME pudra nustebino, nes buvau blogesnės nuomonės apie ją, mielai naudočiau ir pilną kiekį. Rasos BB kremas nepatiko, nes man jis 'nusirutulioja' nuo veido, esu bandžiusi ir seniau jo mėginėlių.
Atsakyti
Išnaudojau savo naktinį kremą, tad griebiausi mėginukų. Du vakarus naudojau Vichy Idealia Skin Sleep. Po pirmos nakties oda veidrodyje nelabai patiko, trūko drėgmės, kažkokia pavargusi, be apimties. Antrą vakarą tepiau mėgiamą haliurono serumą, po jo vėl Idealia Skin Sleep kremą. Ryte veidukas jau labiau patiko, bet vis tiek pirkti tokio kremo nesusigundyčiau. Poras gal vos vos kemša, kremo konsistencija priminė praimerį. Vieno mėginėlio užteko dviem kartam veidui + kaklui.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 07 21, 19:55)
Išnaudojau savo naktinį kremą, tad griebiausi mėginukų. Du vakarus naudojau Vichy Idealia Skin Sleep. Po pirmos nakties oda veidrodyje nelabai patiko, trūko drėgmės, kažkokia pavargusi, be apimties. Antrą vakarą tepiau mėgiamą haliurono serumą, po jo vėl Idealia Skin Sleep kremą. Ryte veidukas jau labiau patiko, bet vis tiek pirkti tokio kremo nesusigundyčiau. Poras gal vos vos kemša, kremo konsistencija priminė praimerį. Vieno mėginėlio užteko dviem kartam veidui + kaklui.
user posted image

Kaip tik dabar galiu juo pasitepus. Efekto dar nezinau, bet jau tas kvapas doh.gif jauciu neuzmigsiu net nuo jo biggrin.gif
Atsakyti