Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandžiau, pratestavau....

PfC cosmetics Caviar dieninis kremas.
Kremas pats nėra riebus, tačiau išsitepus veidą blizga kaip taukais išteptas. Na, man tai nėra labai didelė problema, nes tepdavau vakare. Ryte tepiau tik kartą, kad pasižiūrėčiau kaip krempudra gula. Na, kadangi kremas blizga, tai veidas toks glow su krempudra, man tai pliusas, nes oda sausa, visos kreminės ar CC atrodo matinės, o matiškumas man netinka. Oda atsigavo per tas dienas. Todėl ėjau pirkt, tik išsirinkau kitą, Collagen. Vaistininkė minėjo, jog Caviar riebesnis. Aš pasakyčiau, gal biškuti g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 04 03, 15:39)

O šitos kosmetikos yra Eurovaistinėse? g.gif Ar tik Camelia vaistinėse? Ar sudėtis apynormalė?
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 04 03, 18:24)
QUOTE(Vitulka @ 2015 04 03, 15:39)

O šitos kosmetikos yra Eurovaistinėse? g.gif Ar tik Camelia vaistinėse? Ar sudėtis apynormalė?

Tik Camelijoj mačiau.
Sudėtis:

user posted image
Atsakyti

Lakme šampūnas ir kaukė brunetėms patiko, gražiai atgaivina ir paryškina plaukų spalvą maloniai kvepia. Gaila efektas trumpalaikis. Mielai bandyčiau pilnas pakuotes.

Nivea Color šampūnas ir balzamas su makadamijų aliejumi.Apie juos platenis atsiliepimas paliktas auksciau

Ce-Ce med kondicionierius jautriai galvos odai. Švelnus ir tinkamas kasdieniam naudojimui, neapsunkina plaukų. Mielai naudočiau, jei turėčiau jautrią galvos odą.

L'occitane Migdolų kūno balzamas. Dauguma L'occitane kūno priežiūros produktų tobuli, neskaitant savo kainos. Šį mielai išbandyčiau.

Saphira mineralinis purvas plaukams. Puikus produktas, ja turiu ir didesnį kiekį ir greitai parašysiu pilną apžvalgą. Bet jei svarstot apie šio gaminio bandytą, rekomenduoju tikrai.

Ice Cream kremas plaukų tiesinimui nors kremų tiesinimui nemėgstu dėl pernelyg didelio plaukų apsunkinimo, šis man patiko ir mielai pirkčiau pilną kiekį.

L'occitane lengvas kremukas su taukmedžiu. Sutepiau kaklo odai, labai skanus ir mano mėgstamas kvapas, geras drėkinimas.user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikpasilik: 04 gegužės 2015 - 09:19
Eucerin dušo želė su 5%urea. Labai patiko, putoja nedaug, bet oda liko labai švelni ir nesausino visai. tikrai pirskiu dar.
user posted image

Eucerin kūno losjonas su 10%urea. Stipriai drėkina, tačiau labai lipnus ir ilgai toks išlieka ant kūno. Bekvapis, matyt kitą kartą pirksiu kažką panašaus su urea iš Numis, nes tas lipnumas tikrai erzina, ypač vasarą.
user posted image

Catrice highlighter'is. Man jis pirmasis , tai neturiu su kuo palyginti smile.gif Šiaip atrodo natūraliai, nėra pavienių blizgučių, sunku padauginti, man patiko.
user posted image

Bioderma sensibio light veido kremas. Labai patiko mano mišriai, į spuogelius linkusiai, dehidratuotai odai. Stirpiai drėkina, gražiai gulasi makiažas, išsausėjusias vietas "išlygina". Dar labiau patiktų, jei viduryje dienos neišlįstų blizgesys ir pats kremas būtų mažiau lipnus. Porų, atodo, nekemša.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pievose: 09 gegužės 2015 - 13:30
Elizabeth Arden Prevage Anti - aging paakių kremas, 2 ml.
Na, rašo apie jį labai gražiai. Ir linijas naikina, raukšleles naikina, vištų kojeles taip pat. Nuima akių paburkimą, pajuodusius paakius šviesina, akys atrodo jaunesnės. Serumas labai smagiai tepasi, nebūtų silikoninis. Pojūtis lyg makiažo bazę teptum po akim, todėl gerai gula kreminė pudra.
Man jis pasirodė labiau kosmetinis, nors gal jei sutepčiau pilną pakuotę, visi pažadai išsipildytų.

user posted image
Atsakyti
user posted image

Vienu zodziu - tragedija. Viska paryskina, ko nereikia. Ir sausas vietas, kuriu net nezinojau, kad turiu, ir rauksleles, subega aplink akis. Dienos eigoj oksiduojasi, spalvu pasirinkimas isties tragiskas, nors nesu baltaode, bet nerasciau, kuria sau prisitaikyt. Siaip ar taip is esmes nepatiko labai.
Atsakyti
user posted image malonus svelnus kvapas, labai gerai putoja, labai svelnus, svariai isplove plaukai liko tikrai silkiniai net be balzamo ... pirmas ispudis geras thumbup.gif
user posted image pienelio konsisitencija, neputoja, svelnus odai, nesuerzino, bet su makiazo svariu nuprausimu vargu ar butu labai efektyvus g.gif
Atsakyti
Desert Essence veido sveitiklis.
user posted image

Is tikruju tai labai juo nusivyliau. Nes cia greiciau kreminis veido prausiklis, bet ne sveitiklis, nebent kam reikia labai stipriai svelnaus tada gal tiktu, nes visiskai jokio sveitimo nesijaucia. doh.gif
Atsakyti
pirmą kartą bandziau sampūną is vaistinės bigsmile.gif

user posted image

Bioderma Node S kasdieniam naudojimui, visai patiko, gerai isplauna, plaukai blizga, tik tiek, kad norinčioms apimties nesuteiks, labiau glotnina, plaukai svelnučiai bigsmile.gif

p.s. nuotrauka asmeninė blush2.gif
Atsakyti
user posted image

Ko gero naujausi Garnier šampūnas ir kondicionierius Thick&Gorgeuos patiko, nors stebuklo nepadarė, kadangi mano plaukai ir taip stori. Pilnų pakuočių nepirkčiau, nes neperku Garnier priemonių plaukams.
Ice Cream plaukų kaukė su argano aliejumi man nepatiko, nes plaukai po jos ne tokie švelnūs kaip norėčiau, tad darau, prielaidą, kad mano plaukams netiko. Arba nežinojau ko noriu po išbandyto Saphira mineralinio purvo.
Saphira aliejukas plaukams patiko, nes nuostabiai kvepia ir jo nedaug reikia, šį mėginuką keičiu mini dydžio pakuote.
Atsakyti
user posted image
Mythos kūno pienelis su alyvuogėm patiko, nes lengvas ir gerai drėkina bei greitai susigeria, nelabai patiko kvapas, bet čia subjektyvus reikalas. Jei gaučiau pilną buteliuką, mielai sunaudočiau. L'occitane naujovė - bijūnų grožio pienelis nuostabus, bet aš jau pamišusi dėl L'occitane, nes man ten daug kas patinka, išskyrus kainas smile.gif
Atsakyti