Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandžiau, pratestavau....

Uoga uoga kūno kremas "Zaisminga akimirka: labai patiko šio kremo konsistensija, jie riebokas, bet gėrėsi į odą gerai ir pakankamai greitai. Tikrai puikiai drėkina odą ir atgaivina bei maloniai nuteikia jo gaivus citrusinių vaisių aromatas. Deja, jis vėliau man pakito ir liko lyg vaistų ar vaistažolių kvapas, lygiai toks pats, kaip šampūno "Šermukšnių diena". Bet nepaisant to, manau, mielai įsigyčiau pilną kremo pakuotę.Labai noriu pasidžiaugti, kad Uogos suteikė galimybę išbandyti jų produktus mėginėliuose ir išsirinkti tinkamą variantą išbandant mėginuką.
user posted image
Foto iš uogauoga.lt svetainės
Atsakyti
Garnier Pure Actin 3in1: prausiklis, kaukė, šveitiklis Išbandžiau kaip šveitiklį, įmasažavau gerai į odą. Tačiau grūdeliai labai švelnūs, man norėtųsi aštresnio šveitimo. Čia gal labiau prausikliui būdingos savybės, Kaip prausiklis/šveitiklis man jis nepatinka savo konsistensija, nes yra tiršta balta košelė su grūdeliais. Aš tokiu prausikliu prausiantis išsiterlioju plaukus ir jei galva jau būna išplauta, tada nelabai malonu.

Kaip kaukė, man norėtųsi ilgesnio palaikymo ant veido. Dabar užtepus ir palaukus kelias minutes, visa masė ant veido labai greitai sudžiūvo ir ją sunku nuvalyti buvo. Valiau įprastai su kempinėle. Kvapas kaip ir daugelio šios linijos gaminių, gaivus agurkinis, bet malonus.

Panaudojus kaip prausiklį/šveitiklį ir po to kaip kaukę, veido oda liko švari, matinė. Dėl spuogų ir inkštirų klausimo reikėtų ilgesnio naudojimo. Po trijų kartų nemanau, kad galima įžvelgti kažkokių stebuklų.
user posted image
Foto asmeninė
Atsakyti
kolkas tik kartą bandžiau, bet patiko, kvepia lb skaniai, produktai skalsūs, išplovė plaukus gerai, plaukai švelnūs, minkšti wub.gif
user posted image
Atsakyti
L'occitane purinamasis plaukų kondicionierius užteko vienam kartui, labai malonus kvapas. Plaukai iš tikrųjų įgavo kažkiek apimties, nebuvo sukritę, bet ir nebuvo pasipūtę. Tokie natūraliai purūs. Manau, puikiai tiktų ploniems plaukams.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2015 01 23, 12:28)

man gaila nera tokio efekto nuo sio sampuno (loreal professionnel pure resource )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 24 kovo 2015 - 17:24
QUOTE(kumiko @ 2015 03 24, 17:23)
man gaila nera tokio efekto nuo sio sampuno (loreal professionnel pure resource )

Nusipirkau ir aš šį šampūną, bet vis kasdien reikia galvą plauti. Mano plaukai trumpi ir dažyti. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2015 03 25, 12:25)
Nusipirkau ir aš šį šampūną, bet vis kasdien reikia galvą plauti. Mano plaukai trumpi ir dažyti.  blink.gif

drinks_cheers.gif po tokiu pagyru negalejau neisbandyti ,bet deja schmoll.gif galvoju,gal per karstu vandeniu plaunu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 26 kovo 2015 - 16:23
QUOTE(kumiko @ 2015 03 26, 16:23)
drinks_cheers.gif po tokiu pagyru negalejau neisbandyti ,bet deja  schmoll.gif galvoju,gal per karstu vandeniu plaunu g.gif

Pagyrom ir aš susigundžiau, bet nusivyliau, plaunu ne karštu vandeniu, bet vis tiek reikia kasdien plaut.
Atsakyti
L'Oreal Nude Magique Blur Cream

Labai įdomus kremukas, tik gaila spalva man labai tamsi. Aišku, pagrindas silikonas, todėl oda tokia švelni po jo, bet jei tiktų spalva, turbūt pirkčiau. Poras stebuklingai sumažino bigsmile.gif Maskuoja minimaliai, beveik nieko, bet kokią karštą dieną būtų neblogas daiktas.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 27 kovo 2015 - 23:37
QUOTE(kumiko @ 2015 03 26, 16:23)
drinks_cheers.gif po tokiu pagyru negalejau neisbandyti ,bet deja  schmoll.gif galvoju,gal per karstu vandeniu plaunu g.gif

Man vis dar puikus tas sampunas smile.gif nors pastebejau, kad nemaza dalis giriamu produktu plaukams (tigi, kerastase) man visiskai netinka ir nepatinka, tai gal mano plaukai kokie "nestandartiniai" g.gif
Atsakyti
šį mėnesį išbandžiau:
user posted image
Lakme apimties suteikiantis plaukų šampūnas ir kremas, tai ko gero vienas iš labiausiai patikusių duetų plaukų priežiūrai. Metų atradimas smile.gif

L'occitane dažytų plaukų šampūnas ir kondicionierius, patiko, bet prieš Lakme nublanksta viskas kolkas.

L'occitane aromaterapijos serijos kūno kremas: gerai drėkina, atpalaiduoja, malonus kvapas.

Trind minkštinanti rankų kaukė patiko, nes po jos rankos švelnios lyg kūdikėlio smile.gif

L'oreal Tru Match makiažo pagrindas tikrai nepatiko, per skystas, labai netolygiai dengia ir spalva netiko.
Uoga uoga Pupa pupa atspalvį suteikiantis kremas, pirmą kartą išsitepė gražiai ir tolygiai, antrą kartą siaubingai. Todėl trečią net nebandžiau.
Atsakyti
Nivea Color plaukų šampūnas ir kondicionieirus su makadamijų aliejumi malonaus ir švelnaus kvapo abi priemonės. Šampūnas naudojasi daug skalsiau nei kondicionierius, šampūno 10 ml mėginio man užteko dviems kartams, kondicionieriaus tik vienam kartui plaukams žemiau pečių. Po plovimo plaukai buvo purūs ir švelnūs, kas man labai svarbu, kad neapsunkino plauko. O mano plaukus priemonės su aliejais dažnai apsunkina. Dar ir kitą rytą po plovimo visai normaliai atrodė.
user posted image
Atsakyti