Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandžiau, pratestavau....

QUOTE(DG* @ 2015 01 24, 16:55)
O pats kokosu kvapas nera stiprus? Vien del sios minties vis nebandau kokosinio, nes kokosu kvapas man nelabai  unsure.gif

Ms. Blonde, o Acure kokie tavo favouritai?  cool.gif  g.gif

Kokosu kvapas ten nera tas tikras kokosinis (t.y. ne kaip mes iprate kokosa uzuost ir ne kaip kokosu aliejaus kvapas). Del sampuno tai viskas ok, normalus kvapas, bet purskiklis plaukams tai man visiskai fe, kazkoks erzinantis kvapas (plius jis kitoks nei sampunas).

Acure man argano ir citrus berods - vienas orandzine, kitas geltona etiketem.
Atsakyti
Isbandziau Tatcha 'Polished Rice Enzyme Powder' - geriu geris wub.gif Kolkas tik pora kartu bandziau, bet manau ir toliau nenuvils. Oda nusiprausus lieka labai minkstute, svelni, vos ne kaip kremu patepta, tai ir norisi liest ir liest. thumbup.gif Man kazkiek nepatinka kvapas, nors jis ir vos juntamas, bet turi kazka tokio atstumiancio... Na ir aisku kaina nepadori uz toki kieki - $65 uz kazkur 60g produkto...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 27 sausio 2015 - 04:57
Išbandytas Eco Desire veido kremas Regeneracija C. Bandydama šį kremą labai bijojau, kad jis riebins mano veido odą. Tačiau labai klydau. Kremas tikrai jos neriebino ir buvo tinkamas problematiškai odai. Ji netgi išlikdavo matinė ir neišlindo joks blizgesys. Nepastebėjau ir kad kimštų poras. Užtepus lengvai ir greitai susigeria. Kadangi laikomas šaldytuve, kremas yra vėsus, užtepus ant veido odos jis ją maloniai vėsina, gaivina ir suteikia žvalumo. Malonus natūralus kvapas. Labai puikiai tinka kaip makiažo pagrindas, nes odą drėkina ir pudra pasidengia tolygiai. Be to mišrios odos savininkėms šį kremą galima puikiai derinti su Aurora, vieną naudojant dienai, kitą nakčiai.
user posted image
Atsakyti
Isbandziau Douvall's bronzing argano aliejuka wub.gif labai patiko... nors jis turi smulkiu blizguciu bet ant odos jie visiskai isnyksta suteikdami tik sveiko svytejimo is vidaus ir svelnu naturalu rusvuma be jokio oranzinio ar raudono atspalvio. Nors yra lyginamas su hauschka bronzing koncentratu sis man zymiai labiau patiko neisryskina jokiu demeliu pasausejimu, odele drekina. Kolkas esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 24, 16:38)
Kokosu kvapas ten nera tas tikras kokosinis (t.y. ne kaip mes iprate kokosa uzuost ir ne kaip kokosu aliejaus kvapas). Del sampuno tai viskas ok, normalus kvapas, bet purskiklis plaukams tai man visiskai fe, kazkoks erzinantis kvapas (plius jis kitoks nei sampunas).

Acure man argano ir citrus berods - vienas orandzine, kitas geltona etiketem.

Siandien kaip tik pasiiemiau kokosinio sampuno miniuka, pabandymui, bet siandien gavus siuntika kuriame turejau andalou naturals sunflowers and citrus sampuno miniuka kurio talpa 60ml pagalvojau kad labai mazas, o ten tik 44ml, bet vienam kartui gal uzteks.

Reiks susirasti ir isideti i whislista ir acure sampunus, kazkaip paskutiniu metu man manija sioje srityje. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2015 01 29, 20:54)
Siandien kaip tik pasiiemiau kokosinio sampuno miniuka, pabandymui, bet siandien gavus siuntika kuriame turejau andalou naturals sunflowers and citrus sampuno miniuka kurio talpa 60ml pagalvojau kad labai mazas, o ten tik 44ml, bet vienam kartui gal uzteks.

DE sampunas kokosinis labai skalsus mirksiukas.gif
Atsakyti
The body shop ranku kremas.
user posted image
Is jo tikejausi labai daug, bet realybe kitokia, nei jis maitino mano ranku oda, nei drekino, kvapas irgi jautesi, man nelabai patiko, siap ne taip baigiu sunaudoti tepdama daznai ir po nemaza kieki. unsure.gif Nekartotinas.

Eosiukas.
user posted image

Is pradziu labai patiko, maitino ir drekino lupas, labai skanus kvapas ir ant lupu labai jautesi, man tai patiko, bet panaudojus kelias savaites eme nieko nebedaryti, nebesijausti ir ilgai "mozoti" lupas reikejo kad kazkas jaustusi, tai pabodo ir padariau pertrauka gal kokias 2-3sav jo nenaudojau, paskui grizau vel tas pats tik dabar jau eina link pabaigos jis, bet 2savaites panaudojus kasdien eme persteti lupos, o pasitepus lupu blizgi ar lupu dazais pasidazius tiesiog grauzdavo. blink.gif Nezinau ar kada kartosiu ji. unsure.gif

The body shop, passion fruit.
user posted image

Jau antra buteliuka naudoju, labai patinka, ir putoja gerai, ir kvapas man labai patinka. Naudojau keleta kitu rusiu tai man nelabai patiko, greifurtu buvo per astrus, braskui persaldus, noreciau gal mangu pabandyti nes kuno svieta turejau tai labai patiko.
Atsakyti
Yin Yang Skin cleanser.
Gavusi miniuką galvojau, jog čia prausiklis. Ir naudojau kaip prausiklį, kol nesusiradau info apie jį. Pasirodo valiklis biggrin.gif Na, bet prausė irgi gerai biggrin.gif
Pasirodo, kad jis Winner Natural Health 2009, o aš galvojau, kad tai azijietiškas produktas.
Kaip apie prausiklį nerašysiu, būtų nesąmonė.
Kaip valiklio man jo tik porai kartų užteko, aišku, nes kaip prausiklio nemažai suprausiau doh.gif
Po valymo oda minktšta, švelni, visai nebesinorėjo jokio kremo tept. Nebereikalo daug aliejų sudėtyje.
Rašo, jog juo makiažą reik valyt 7 kartus, jog oda būtų visiškai švari. Aš manau, kad tiek daug kartų nereik. Nors priklauso nuo to, kaip smarkiai makiažo dėta.
Ar pirkčiau? nežinau.
Bet labiau pasidomėjus mane kiti produktai labiau sudomino ax.gif

user posted image
foto mano
Atsakyti
Biofficina Toscana prausiklis. Rašo, kad tinkamas veidui, kūnui bei kaip intymios higienos priemonė. Pamėginau kaip veido prausiklį. Kadangi sudėtyje yra pankolio ekstakrto, tai kvapas iš karto priminė vaikystėje gertą mikstūrą nuo kosulio lotuliukas.gif Kvapas intensyvus, prausia neblogai, vandeniui neatsparų tušą įveikia. Bet mano odą skuba traukti, tad po jo greitai greitai tenka naudoti toniką ir tepti drėkiklį biggrin.gif Pilnos pakuotės nepirksiu, nes nepasirodė geresnis už mano dabartinį prausiklį.

user posted image

Dr. Shcller Bio-Jasmin veido kremas. Kurį laiką naudojant bekvapes veido priežiūros priemones, kvepiantis kremas tampa keistai neįprastu smile.gif Ir kvapas intensyvokas, nors nėra nemalonus. Pasitepus ryte, dienos pabaigoje perbraukus per veidą atrodo lyg vis dar nubrauktum nesusigėrusį kremą. Dėl to pilnos pakuotės nepirkčiau.

user posted image
Atsakyti
Uoga uoga Mojito iš ryto
losjonas yra gaivaus citrusinio-mėtų kvapo, kuris energizuoja ir atgaivina. Tačiau kvapas juntamas tik tepantis, po kokių dvidešimties minučių ant kūno jau neužsiuodžia. Geriasi greitai ir gerai, drėkinimas man pasirodė lengvas. Mėginio užteko vienam kartui. Iš tikrųjų taip ir neapsisprendžiau, patiko jis man ar ne.
user posted image
Foto iš uogauoga.lt svetainės
Atsakyti
Eco Desire stangrinantis avižų baltymų kremas Luknė buvo labai smalsu išbandyti. Pirmiausiai mane šis kremas sužavėjo savo kvapu, jis malonus ir švelnus, toks natūralus. Jo tekstūra irgi puiki: susigeria gerai ir greitai, nepalieka riebios plėveles. Tikrai gerai drėkina, ryte pastebėjusi išsausėjimą ant veido ir patepusi kremu, vakare oda buvo švelni ir lygi. Puikiai tinka kaip makiažo pagrindas. Tiesa, kadangi mano oda riebi, vakare jautėsi, kad T zona šiek tiek riebesnė ir yra (bet taip būna praktiškai su visais kremais, kai gyvenu aktyvesnį gyvenimą).
user posted image
Foto: Eco Desire
Atsakyti
Loreal veido aliejus
user posted image
Kimšo poras po vieno karto. Daugiau jokio poveikio nepastebėjau.

Caudalie Divine Oil- sumaišytas su naktiniu kremu gerai drėkina veido odą, porų nekimšo, kvapas malonus. Taip pat patinka plaukams- glotnina, blizgina šiek tiek.
user posted image
nuotraukos iš interneto platybių
Atsakyti