Atsinesu posta is kitos temos ir dar papildysiu.
Buva vyrui uzsakius
Weleda 'skin food' kremo, o sau pasiemiau tos pacios firmos naujaji granatu ranku krema - tai prie maniskio kremu buvo dar prideta po miniuka granatu ranku kremo ir jau spejau isbandyt (nes siuntinys isskaidytas i kelis, tai didziojo ranku kremo negavau kolkas)
Tikejausi pacio kremo tirstesnio, nes skystokas yra, kvapas kiek keistas (man tikrai ne granatais kvepia - lyg cinamono kazkiek jauciu) - na nera kvapas nemalonus, o siaip greitai susigere, odyte minksta, padrekinta liko
Ziuresiu kaip toliau naudosis, bet kolkas patinka. Per diena jau kelis kartus juo tepliojausi ir visus kartus patiko. O kvapas keistas manau gali but nuo sezamo aliejaus - siaip man jis nieko blogo buvo kol nepasidariau savadarbio sveitiklio kunui su sezamu (nuo silto duso kvapas pasidare kaip kokio tepalo/alyvos ir pan). Va nuo tada jautriau reaguoju i sezamo alieju, tai gal ir siame kreme jis man kiek kliuna. Bet manau priprasiu ir naudot netrukdys. Tiesiog tikejausi granatu kvapo.....
QUOTE(Vitulka @ 2010 11 28, 13:50)
lauksiu atsiliepimų, nes mokat tikrai aprašyt
Na ka, isbandziau ir as keratina - vakar kaip tik atejo siuntinukas kol buvau darbe, tai grizus namo klausiu vyro ar pasto nebuvo. Sako buvo, kazka kojoms atnese, susirask (o dar maniskis taip sugeba viska isvyniot ir per penkias vietas padet, kad paskui tenka man ieskot, nes pats neturi laiko parodyt
)... Nu galvoju galvoju ka cia tokio kojoms galejo atnest, nes nieko neuzsakinejus. Tai kai pamaciau keratina juokas paeme. O dar tame siuntinuke buvo vatos pagaliukai smailu galu (kaip ausims, tik cia nagams skirta odeles apsivalyt lakuojantis ir pan) - tai ir tuos isvadino 'kojoms skirta'
Zodziu, cia truputi ne i tema pavariau, o dabar prie reikalo. Taigi, skaitinejau apie keratina, tai raso, kad ji naudot dazant, tiesinant (ilgalaikiu budu) ir pan plaukus ir siaip kad jis kazka plaukams darytu, reiketu, jog atsiveres plaukas butu (t.y. taip paprastai tepant nieko nepadarys), o pvz dazant ir naudojant keratina po to jis visa laika save skleidzia ir veikia tol, kol dazai nenusiplauna (arba tiesinant plaukus kol jie istiesinti ir pan).
Bet as dariau kaip ir jus: isplovus plaukucius juos istepiau keratinu (kvapas man laabai patiko
), palaikiau su maisiuku gera pusvalandi ar kiek daugiau ir isskalavau. kolkas dar dregni plaukai, tai nezinau kaip efektas bus, bet visai malonus liest, nors nei dabar, nei tik isplovus nebuvo itin slidus (bet pirstai lengvai slysta per plaukus).