Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandžiau, pratestavau....

QUOTE(tikpasilik @ 2015 01 15, 18:32)
Jau senokai išbandžiau O.D.A. maskuojantį antialerginį kremą. Pas mane buvo Nr.2 spalva. Parodoje priprašiau, kad įpiltų pabandymui. Įpilto kiekio užteko dviems kartams. Pirmas įspūdis buvo nelabai teigiamas, o antrą kartą bandant labai patiko. Kadangi  tikrai maskuoja didelę dalį odos trūkumų ir spuogelius, be to atrodo labai natūraliai. Iš tikrųjų net nepasakyčiau, kad ant veido odos kažkas tepta. Įdomu, kaip panaudojus ilgiau bus? Bet manau, kad įsigysiu pilną pakuotę produkto, nes ji man labiau patinka nei Pharmaceris pudra, kuri yra labai sunki ir padaro ant veido kaukę.
user posted image
Foto iš interneto

kad labai maskuoja nepasakyciau ypac kas nori uzmaskuot spuogelius ir demeles, bet veido spalva labai graziai lygiai suvienodina, turiu 1 nr. visiskai nepasakytum kad kazkas tepta, bet kur spuogelis ar deme reik atskiro maskavimo su kazkuo
Atsakyti
man ODA sis isgi labai patiko, tik tiek kad sviesiausias atspalvis man net vasara kiek tamsokas. maskuoja kaip kremas su spalva gerai, vidutiniskai sakyciau, maskuoklio nelygumams tikrai reikia arba tiesiog sluoksniuot pati krema galima daug kartu ant nelugiu vietu. tiesa, su labai riebia oda veidas labai blizges smile.gif
Atsakyti
Sian isbandziau Desert Essence kokosu sampunas+balzama thumbup.gif esu suzaveta, plaukai jau senokai taip neblizgejo, nekvepejo ( kvapas toks sintetinis kokosinis) ir nebuvo tokie svelnus wub.gif sampunas ziauriai skalsus, plaukus labai svariai plauna, bet nelieka jie slidus balzamas sakyciau reiketinas tikrai. Balzamas toks idomios gan riebokos pasirode net kazkiek lipnokos konsistencijos bet issiplove lengvai ir plaukuciai labai svelnus paliko... na zodziu kokybes ir kainos santykis superinis thumbup.gif ziuresiu kaip seksis draugauti toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2015 01 22, 20:58)
Sian isbandziau Desert Essence kokosu sampunas+balzama thumbup.gif 

Desert Essence plauku piremones ir man patinka, nors favoritai turbut obuoline ir avietine linijos. Dabar baigineju citrinu, kokoso kazkada irgi turejau.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 22, 21:34)
Desert Essence plauku piremones ir man patinka, nors favoritai turbut obuoline ir avietine linijos. Dabar baigineju citrinu, kokoso kazkada irgi turejau.

bandysiu ir as bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2015 01 22, 22:42)
bandysiu ir as  bigsmile.gif

Dar mano favoritu sarase Andalou ir Acure sampunai/kondicionieriai, ypac Andalou patinka. Siulau ir situos pabandyt.
Atsakyti
Nivea Q10 drekinantis dieninis kremas man veidui per riebus, kimšo poras. Sutepiau kaklo zonai. Drėkina puikiai. Tai vienas iš mano mamos mėgstamų kremų.

Vichy drėkinantis gelis normaliai/mišriai odai kremas įsigeria tikrai labai gerai, konsistensija maloni, lengva. Oda tikrai padrėkinta, švelni. Kadangi skirtas normaliai /mišriai odai, porų kimšti neturėtų. Džiugu, kad be parabenų. Jei rekomenduotų dermatologas, tikrai įsigyčiau ir mielai naudočiau.

L'occitane maitinantis taukmedžio kremas super riebus, tepiau išsausėjusias vietas, tai neblogai apgydė. Man labai patinka šių taukmedžio kremų kvapas. Jis man labai malonus ir aš jį mėgstu, tik veido kremui gal kiek per stiprus, nes užtepus ilgokai jaučiamas. Nebūčiau turėjus pasausėjimų, nebūčiau bandžiusi aš jo biggrin.gif Įdomu, kaip sausos odods savininkės jį vertina g.gif

user posted image

Atsakyti
user posted image

loreal professionnel pure resource sampunas. giliai nustebino biggrin.gif issiploviau plaukus pirmadieni popiet ir penktadieni jie dar visai padorus, jei eiciau kazkur palaidais plaukais uztektu sausu sampunu saknis papurksti. sestadieni ryte plausiu. iprastai plaunu kas antra diena, su dalim sampunu antra diena jau buna kiek pasiriebalavusios saknys ir purskiu sausa sampuna, o cia drasiai 4-5 dienas palaidais plaukais galiu eit blink.gif 10 balu. plauko neissausino ne kiek.
Atsakyti
First Aid beauty face cleanser.
Patiko,labai gerai prausė makiažą, nesausino odos, po jo oda minkšti ir švelni. Naudojau apie savaitę odos neišsausino. Visai pirkčiau pilną kiekį.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 23, 01:50)
Dar mano favoritu sarase Andalou ir Acure sampunai/kondicionieriai, ypac Andalou patinka. Siulau ir situos pabandyt.

bigsmile.gif reiks uzmest aki
Atsakyti
Vitulka, ju veido kauke su avizom labai labai giriama dar wink.gif jei sugalvosi ka uzsisakinet duok zinot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prietarai: 23 sausio 2015 - 20:38
QUOTE(Ramint@ @ 2015 01 22, 19:58)
Sian isbandziau Desert Essence kokosu sampunas+balzama thumbup.gif  esu suzaveta, plaukai jau senokai taip neblizgejo, nekvepejo ( kvapas toks sintetinis kokosinis) ir nebuvo tokie svelnus wub.gif  sampunas ziauriai skalsus, plaukus labai svariai plauna, bet nelieka jie slidus balzamas sakyciau reiketinas tikrai.  Balzamas toks idomios gan riebokos pasirode net kazkiek lipnokos konsistencijos bet issiplove lengvai ir plaukuciai labai svelnus paliko... na zodziu kokybes ir kainos santykis superinis thumbup.gif ziuresiu kaip seksis draugauti toliau smile.gif

O pats kokosu kvapas nera stiprus? Vien del sios minties vis nebandau kokosinio, nes kokosu kvapas man nelabai unsure.gif
Pati bandziau avietini, vynuogini abieju rusiu po dvi pakuotes sunaudojau, dabar laukiu obuolinio. wub.gif Naudojant abi patiko, dabar galvoju jei kartociau tai gal avietinio serija labiau, kazkaip vynuoginis einant antrai pakuotei i pabaiga biski buvo atsibodes, bet gal del to kad abi pakuotes is eiles naudojau, nedariau pertraukos. unsure.gif
Ms. Blonde, o Acure kokie tavo favouritai? cool.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DG*: 24 sausio 2015 - 15:57