Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandžiau, pratestavau....

Eco Desire kremas mišriai veido odai "AURORA" Visų pirma kremas mane nustebino gražia švelniai oranžine spalva ir išskirtiniu, bet maloniu šaltalankių aromatu. Kadangi turiu mišrią ir gan kaprizingą odą, T zona linkusi į blizgesį, galiu pasidžiaugti, kad šis kremas tikrai neriebina odos, yra lengvas. Įsigeria gerai ir greitai. Puikiai drėkina: pradėjusi naudoti kremą turėjau išsausėjusį odos plotelį panosėje, kuris šerpetojo. Keletą dienų panaudojus kremą šerpetojimai dingo ir oda tapo vienoda. Užtepus jo man matiškumas išlieka praktiškai visą dieną ir nepastebiu išlindusio blizgesio. Šio kremo tekstūra labai maloni. Taip pat jis puikiai tinka kaip makiažo pagrindas. Be to man dar didelis pliusas yra tas, kad tai lietuvių gamintojų produktas, kuris yra pagamintas iš ekologiškų žaliavų.
user posted image

Daugiau čia
Foto iš interneto
Atsakyti
šiuos atsiliepimus rašiau mažai grupei interesantų kitoje temoje, tačiau pamąsčiau, gal ir kitoms grožio mylėtojoms bus aktualu. taigis, dalinuosi savo išbandytaisiais ax.gif

pradėsiu nuo Zoeva šepečių, atrinkau tik tuos, kurie labai patinka ir yra kasdien naudojami.
225 minštučiausias fainulis, puikiai su juo "sublendinu" akį. 101 naudoju skaistalams, nepamainomas, nes gan didelis, jaukus, minkštas. žadu dar tokį pat vieną pirkti. 142 nors ir skirtas maskuokliui skirstyti, bet pas mane jis "aria" už du: tiek paskirtymui kreminio maskuoklio, tiek ir kreminiams šešėliams. nuostabus! anei kiek nesugeria į save produkto, viską palieka ten, kur ir priklauso palikti. ir paskutinis mylimukas, tai šepetys #102, kurį aš intensyviai eksploatuoju kaip kreminės tektūros pudrų "padengėją". pirmą kartą pamačiusi jį, pagalvojau, kad bus biški grybs, nes toks kažkos man neįprastas pasirodė... bet išbandžiusi, atsiprašiau šepečio ir dabar oficiliai skelbiu, kad mylėsiu jį, kol kandys mus išskirs. musėt ta meilė bus ilgesnė, nes kandys turbūt jo nemylės taip, kaip aš, mat jis sintetinio plauko.

user posted image

Zoeva Naturally Yours paletė. mano neprofesionalia nuomone, spalvos paletėje labai netgi tinkamai parinktos, yra visko, ko gali prireikti neįkyriam akių makiažui sukurti. kai kurios spalvos ypač pigmentuotos ir kas bent jau man svarbiausia - "nemurzinos" ir nebyrančios ant paakių. užskaitau šį reikalą ir rašau paletei pliusą.

user posted image

keletas malonių atradimų iš mono šešėlių serijos.

pradėsiu nuo labai biudžetinių Catrice šešėliukų: 010 užkliudė mano akį ir pirštą savo spalva ir tekstūra - nors rašoma, kad tai velvetinis matinis šešėlis, tačiau jis turi tokį lengvą vos matomą subtilų spindėjimą. 400 šešėlis tarp bjūterių įvardinamas kaip labai populiaraus MAC Taupe satin šešėlio analogas. negaliu smarkiai prieštarauti, yra panašumo, tačiau Catrice šešėlis šiltesnio atspalvio, kai tuo tarpu MAC'o jau priskirčiau prie šaltesnės gamos atstovų. reziume: 400 pigmentuotas, vertas dėmesio šešėlis. siūlau išbandyti prie progos.

praitą savaitę gavau keletą Makeup Geek šešėliukų. bjūto gerbėjoms privaloma (!) žinoti ir išbandyti šiuos į šešėlių pasaulį įsiveržusius ir visa kaip liaupsinamus spalvų atstovus. maniškis #1 - Twilight oij jeee, spalvos nesugebu nusakyti, aikit pagūglinti. kitų turimų dar nespėjau pratestuoti, bet jau kai bus done, tai iš kart ateisiu į eterį su komentarais. trumpai: spalvos be galo be krašto pigmentuotos, švelnios ir nenusakomų atspalvių, persiliejimų. must have'as neabejotinas!

Maybelline kreminis šėšėlis Coper - tobula spalva, blizgesys, dengimas. apie MAC Painterly turbūt nesiplėsiu - visiems žinomas ir savo gerą vardą užsitarnavęs šešėlių pagrindas wub.gif ir mano šviežiausias atradimas šešėlių pasaulyje - Rouge Bunny Rouge atstovas, pirktas hautelook'e su nemaža nuolaida, tai ir dar labiau mylimas. ką jau čia bepasakysi, jei tik bus proga, jamkit nors vieną ir bandykite, nes dengimas, nerealiai subtilios spalvos su tobulu išsklaidymu pribaigė mane.

user posted image

user posted image

by terry kreminis šaltos bronzinės spalvos šešėlis. myliu, bučiuoju ir po pagalve laikau, kad katinai nenušvilptų. čia buvo džiaukas dėl paduškės
kažkada garsiai šūkavau apie savo absoliučią meilą by terry pieštukams. nugis laikai keičiasi, by terry nervingai rūko kamputy, o ant pjedestalo užsilipo Trish McEvoy gel liner. banguoju, koks jis tobulas. juodų juodžiausias, super lengvai paišosi ir dar nuostabiau sklaidosi.
gavus YSL Shocking eyeliner, mane tikrąja to žodžio prasme ištiko Šokas. aš pagaliau !!! be jokių titaniškų pastangų, iš pirmo karto, nubrėžiau prie blakstienų tooookią ploną liniją, apie kokią iki šio eyeliner'io tik pasvajoti galėjau. dabar šokingas irgi garbingai guli po paduške

user posted image

šie MAC Next to skin skaistalai oficialiai galėtų būti paskelbti metų kontūravimo priemone šviesiaodėms.
einant pro Catrice stendą "pirštas užkliuvo" ir už šio Luminizing Bronzer. aina švilpt tekstūra kokia gerumo, barchatinė, kaip koks kreminis šilkas, nors pats bronzeris pudrinis. įspūdingas švytėjimas, manau, bus puikus akcentas vasarai.
na ir noriu pristatyti Rouge Bunny Rouge krempudrą. šis produktas atitinka visus mano norus: vidutinis maskavimas, subtilus glow'as, puikus pasiskirstymas, gaivus veidas ir t.t. neturiu nė vieno priekaišto šiai pudrai, na... išskyrus kainą.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitaaa: 05 sausio 2015 - 23:06
QUOTE(gitaaa @ 2015 01 05, 23:50)
šiuos atsiliepimus rašiau mažai grupei interesantų kitoje temoje, tačiau pamąsčiau, gal ir kitoms grožio mylėtojoms bus aktualu. taigis, dalinuosi savo išbandytaisiais  ax.gif

kaip faina tokius išsamius atsiliepimus skaityt. Gal bus naudinga ateičiai smile.gif
dar labai noriu pagirti šešėlių spalvas, tobulos wub.gif
kur pirkta pudra ir kokia ta nedraugiška kaina? biggrin.gif pirmą kartą tokią matau.
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2015 01 05, 23:50)
šiuos atsiliepimus rašiau mažai grupei interesantų kitoje temoje, tačiau pamąsčiau, gal ir kitoms grožio mylėtojoms bus aktualu. taigis, dalinuosi savo išbandytaisiais  ax.gif

Galetum ir visa kosmetikos krepseli pasirodyt 4u.gif
Atsakyti
gitaaa, vienas malonumas tokius atsiliepimus skaityti. wub.gif Sakykit, o Zoeva šepetėlius ir Makeup Geek šešėlius pirkot iš oficialių svetainių?
Atsakyti
ačiū, merginos 4u.gif smagu skaityti, kad mano rašliava patiko
QUOTE(evelinki @ 2015 01 05, 23:17)
kur pirkta pudra ir kokia ta nedraugiška kaina? biggrin.gif pirmą kartą tokią matau.

pirkau iš hautelook'o ganėtinai gera kaina rolleyes.gif o šiaip jų produktus galima parsisiųsti iš oficialaus puslapio

QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 05, 23:37)
Galetum ir visa kosmetikos krepseli pasirodyt 4u.gif

oij neeee biggrin.gif dar tam nepribrendau

QUOTE(Malaya @ 2015 01 06, 19:09)
Sakykit, o Zoeva šepetėlius ir Makeup Geek šešėlius pirkot iš oficialių svetainių?

taip 4u.gif abejos svetainės siunčia į LT smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitaaa: 06 sausio 2015 - 21:45
Ziaja alyvuogių kremas rankoms ir nagams man šis kremas patiko, nes tikrai gerai drėkina rankas, nepalieka lipnios plėvelės ir gan greitai susigeria. Tik kvapų nemėgstančioms nepatiks, nes turi gan stiproką ir man keistoką kvapą (nors dauguma priemonių su alyvuogėm panašiai kvepia), kuris pakankamai ilgai išlieka.
Yellow Hydrate kasdienis drėkinantis šampūnas Mėginėlis nemažas - 15 ml, man jo užteko dviems kartams (plaukai iki pečių). Jau plaunant plaukus pirmą kartą paliko teigiamą įspūdį, nes išplovus vien tik šampūnu plaukai lieka švelnūs ir nereikalauja kaukės. Tačiau abu kartus naudojau su Angel professional kondicionieriumi. Kvapas malonus, švelnus, naudojantis vos juntamas ir neįsimenamas. Konsistensija tiršta, spalva švelniai gelsva. Išdžiūvę plaukai buvo švelnūs, paklusnūs, lengvai formuojami, neapsunkina plauko. Šiaip plaunu plaukus kas antrą dieną, tai tą antrąją dieną plovimo dar nereikalavo. Tikrai mielai naudočiau toliau. O kažkada seniau esu bandžiusi šios serijos kaukę, tai irgi patiko.
user posted image
Foto mano
Atsakyti
Jau kuris laikas bandau Eco Desire paakių kremą KERAI . Atsimenu, kaip pačiai buvo įdomu apie jį atsiliepimai iš SM pirkusių, tai dabar palieku savo 4u.gif
Kadangi turiu jautrius ir linkusius į alergiją paakius, šiai sričiai prižiūrėti priemones renkuosi labai atsargiai. Šis paakių kremas man tiko ir labai patiko. Visų pirma sužavėjo švelnus ir malonus kavos kvapas, kadangi esu didelė kavos mėgėja, man jis labai patiko. Kremo tekstūra puiki, labai gerai įsigeria į paakių odą. Naudojasi labai skalsiai, paakiams užtenka vos lašelio priemonės. Susigeria labai greitai, nepalieka lipnumo užtepus, nėra riebus. Be to, kadangi kremas laikomas šaldytuve, atgaivina paakius tiek ryte, tiek vakare ir mažina paburkimus po akimis.
user posted image
Foto Eco Desire
Atsakyti
Šiandien apsipirkusi PRIZMOJE pamačiau naują parduotuvėlę, kurioje prekiaujama kosmetika iš Korėjos. Kadangi brangesnius pirminius esu linkusi pirkti pastudijavus sudėtį ir atsiliepimus, nusipirkau išbandyti dvi vienkartinio naudojimo kaukes:

Kaukė su sraigių sekretu:

http://www.artekas.c...sraigiu-sekretu

šiek tiek padrėkino, bet be WOW efekto, nepatiko, kad liko toks lipnumo pojūtis ant veido (ją rekomenduojama palikti įsigerti), BET, pvz., paskui su tuo lakštu dar įsitryniau rankas, tai rankoms super smile.gif . Manau, nekartosiu, bandysiu kitas.

Pėdų kaukė su vynuogių ekstraktu:

http://www.artekas.c...uogiu-ekstraktu

Įmaunamos pirštuotos kojinėlės su visokiais gėriais (gal ir blogių kažkiek). Patiko, pėdos švelnutės po jos. Ar vertas kainos? Kartkartėm galbūt, bet, manau, yra ir pigesnių ne prastesnių alternatyvų.
Atsakyti
Jau išbandytas ir Eco Desire levandų veido šveitiklis Geiša Paskutiniu metu nenaudojau jokio šveitiklio veidui, nes niekaip neišsirinkau tinkamo. Labai apsidžiaugiau gavusi galimybę išbandyti šį levandų veido šveitiklį "Geiša". Iš tikrųjų, prisipažinsiu, kad nemėgau priemonių, kurias reikia susimaišyti pačiai, man patogiau buvo, kai viskas būdavo paruošta. Tačiau gavusi šį šveitiklį, nuomonę pakeičiau. Atsisuki indelį, pakabini kiek reikia šveitiklio miltelių - aš tam naudoju matavimui skirtą šaukštelį ir šveitiklio pasemiu 2,5 ml. Tada dedu miltelius į indelį ir užpilu vandeniu: jeigu jaučiu, kad oda reikalauja stipresnio valymo, renkuosi vėsesnį vandenį, jeigu švelnesnio - užpilu karštu. Vandens pilu šiek tiek daugiau nei paties šveitiklio. Tokio kiekio pasigamintos košelės man užtenka veido šveitimui. Šveitiklis naudojasi tikrai skalsiai. Kvepia švelniai levandomis, mane šis kvapas ramina. Todėl šveitiklį naudoju vakarais, prieš miegą. Panaudojus šveitiklį, veidas tampa švaresnis ir skaistesnis, labai švelnus.
user posted image
Foto Eco Desire
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2015 01 07, 13:03)
Ziaja alyvuogių kremas rankoms ir nagams man šis kremas patiko, nes tikrai gerai drėkina rankas, nepalieka lipnios plėvelės ir gan greitai susigeria. Tik kvapų nemėgstančioms nepatiks, nes turi gan stiproką ir man keistoką kvapą (nors dauguma priemonių su alyvuogėm panašiai kvepia), kuris pakankamai ilgai išlieka.

Labai pritariu Jūsų pasisakymui 4u.gif Ir visgi kvapas priežastis, dėl kurios kol kas nebūčiau linkus įsigyti pilnos pakuotės ax.gif
Atsakyti
Jau senokai išbandžiau O.D.A. maskuojantį antialerginį kremą. Pas mane buvo Nr.2 spalva. Parodoje priprašiau, kad įpiltų pabandymui. Įpilto kiekio užteko dviems kartams. Pirmas įspūdis buvo nelabai teigiamas, o antrą kartą bandant labai patiko. Kadangi tikrai maskuoja didelę dalį odos trūkumų ir spuogelius, be to atrodo labai natūraliai. Iš tikrųjų net nepasakyčiau, kad ant veido odos kažkas tepta. Įdomu, kaip panaudojus ilgiau bus? Bet manau, kad įsigysiu pilną pakuotę produkto, nes ji man labiau patinka nei Pharmaceris pudra, kuri yra labai sunki ir padaro ant veido kaukę.
user posted image
Foto iš interneto
Atsakyti