Bandžiau šiandien ryte šį kondicionierių su Garnier Ultra Doux Honey Treasures šampūnu. Derinukas mano plaukams labai tiko. Nors išplovus ir natūraliai išdžiūvus jie buvo pasipūtę, bet tiesinant tiesintuvu pajaučiau, kad plaukai tikrai purūs ir švelnūs, lengvai pasidavė tiesinimui. Labai skaniai kvepia, tikrai malonus kvapas. Mėginyje 8 ml kondicionieriaus pilnai užteko vos vos žemiau pečių plaukams.
Bandžiau dvi ar tris dienas, tai galiu pasakyt kad labai skaniai kvepia, toks energizuojantis kvapas Gerai susigeria, drėkina odą.
Foto iš interneto
Kelias dienas bandžiau Rasa Beauty Drop veido kremą su dvigubu drėkinimo efektu riebiai, mišriai odai pats kremas maloniai kvepia, gerai tepasi ir gėrėsi į veido odą, tik nežinau sutapimas ar ne, bet man po šio kremo labai išsausėjo veido oda, nors niekad taip nebūdavo anksčiau.
Eurovaistinės dovanos Vichy Aqualia Thermal light drėkinamasis kremas (mėginėlis) Atrodo šis kremas drėkina neblogai, patepus juo pora dienų pasausėjimai dingo. Ir matiškumą laiko neblogai, praėjus pusdieniui po patepimo veidas matinis vis dar ir nesimato riebaliuko. Tik va būsiu prisieksperimentavusi su kremais, nes vėl iššoko vienas giluminis spuogas
Foto mano
Foto mano
QUOTE(tikpasilik @ 2014 12 09, 16:34)
Eurovaistinės dovanos Vichy Aqualia Thermal light drėkinamasis kremas (mėginėlis) Atrodo šis kremas drėkina neblogai, patepus juo pora dienų pasausėjimai dingo. Ir matiškumą laiko neblogai, praėjus pusdieniui po patepimo veidas matinis vis dar ir nesimato riebaliuko. Tik va būsiu prisieksperimentavusi su kremais, nes vėl iššoko vienas giluminis spuogas
man sitas kremas kemsa poras
Atstatomasis losjonas "Yellow Repair Reconstructing Cauterization Treatment" Šį losjoną plaukams gavau viename seminare. Ilgai jis stovėjo pas mane namuose, kol pagaliau prisiruošiau išbandymui.Pirmiausiai pradėsiu nuo to, kodėl gi aš delsiau pradėti naudoti šį produktą. Ogi todėl, kad man jo naudojimas pasorodė sudėtingesnis ir reikalaujantis daugiau laiko negu paprastas galvos plovimas. Taigi išploviau plaukus šampūnu, tada šiek tiek nusausinusi rankšluosčiu, ištepiau ir įmasažavau šį losjoną. Tada griebiausi plakų džiovintuvo ir pradžiovinau plaukus ( minėta gamintojo instrukcijoje veikliosios losjono sudedamosios dalys tampa aktyvios šildomos). Tada dar kartą išskalavau plaukus (galima perplauti šampūnu, jei jaučiamas poreikis). Bet man plaukai slydo iš pirštų, tad nusprendžiau, kad antrą kartą šampūnu neplausiu ir nedėsiu jokios kaukės nei kondicionieriau. Ir jau džiūstant plaukams pastebėjau, kad jie paliko gyvybingesni, minkšti, švelnūs ir purūs. Be reikalo uždelsiau su naudojimu taip
JMO prausiklis - labai nustebino, nes nieko is jo nesitikejau, o tiksliau nesitikejau, kad normaliai nupraus makiaza. Dazniausiai tokios konsistencijos prausikliai arba nenuplauna akiu tuso, arba isvis prastokai makiaza prausia, bet sitas nueme viska Kvapas labai svelnus ir neutralus. Stovi noru sarase pilna pakuote
Sunaudojau YSL Forever paakių ir veido serumo mėginukus.
Kaip suprantu serumai skirti vyresnio amžiaus odai (man 27), tačiau vistik magėjo išbandyti. Paakių serumo mėginuką (jis buvo tas mažytis, gal 1 ml.) naudojau beveik 2 savaites kasryt prieš makiažą, užtekdavo mikroskopinio kiekio, nes labai skystas, aliejingas, smarkiai drėkinantis. Jausmas buvo tikrai komfortiškas, kaip tik buvo keletas pasausėjimų, kurie po naudojimo dingo, be to, paskui puikiai guldavo makiažas, t.y. paakių maskuoklis. Patiko.
Na o serumas veidui pasirodė ne toks įspūdingas, tiesiog papildoma smarkiau drėkinanti priemonė odai, panaudojau per porą kartų po valančių kaukių.
Sunaudojau ir Clinique Superdefence spf 20 kremo veidui mėginuką.
Mano mišriai odai pasirodė pernelyg riebus, sunkokas, dienos eigoje labai lindo blizgesys.
Kaip suprantu serumai skirti vyresnio amžiaus odai (man 27), tačiau vistik magėjo išbandyti. Paakių serumo mėginuką (jis buvo tas mažytis, gal 1 ml.) naudojau beveik 2 savaites kasryt prieš makiažą, užtekdavo mikroskopinio kiekio, nes labai skystas, aliejingas, smarkiai drėkinantis. Jausmas buvo tikrai komfortiškas, kaip tik buvo keletas pasausėjimų, kurie po naudojimo dingo, be to, paskui puikiai guldavo makiažas, t.y. paakių maskuoklis. Patiko.
Na o serumas veidui pasirodė ne toks įspūdingas, tiesiog papildoma smarkiau drėkinanti priemonė odai, panaudojau per porą kartų po valančių kaukių.
Sunaudojau ir Clinique Superdefence spf 20 kremo veidui mėginuką.
Mano mišriai odai pasirodė pernelyg riebus, sunkokas, dienos eigoje labai lindo blizgesys.
L'occitane migdolų stangrinamoji kūno želė Mano nuomonė iš tikrųjų būtų tokia, kad aš neturiu apie šią priemonę nuomonės Šio mėginio man užteko vienam kartui, tad galiu įvertinti tik konsistensiją, kvapą, gėrimąsi į odą. Taigi pradėsiu nuo kvapo: atsiplėšusi pakuotę tikėjausi to nuostabaus migdolų kvapo, bet deja, kvapas man nei iš tolo nepriminė migdolų, labiau - į šlamučių linijos kvapus. Priemonės konsistensija gelinė , susigėrė į odą greitai ir lengvai, nepaliko lipnumo jausmo. Spalva, tokia kaip pakuotės, švelniai žalsva.
Kažkodėl tikiu šios priemonės stangrinamąja savybe, jeigu ją derinsime su sportu. Mielai išbandyčiau, jei gaučiau dovanų. Bet ar pirkčiau pati? Šiuo metu ne, nes tai visiškai ne pagal mano finansines išgales
Kažkodėl tikiu šios priemonės stangrinamąja savybe, jeigu ją derinsime su sportu. Mielai išbandyčiau, jei gaučiau dovanų. Bet ar pirkčiau pati? Šiuo metu ne, nes tai visiškai ne pagal mano finansines išgales
Vargindavo ataugusios nagų odelės. Išbandžiau odelių tirpiklį NSI "Vanish Cuticle Dissolve". Tai galiu pasakyti, kad labai gerai nutirpina. Pasitepi visų pirštų odeles ir palieki kelias minutes, paskui nuvalau su nosine arba vata ir odelių nerasta
Nuotrauka iš interneto.
Nuotrauka iš interneto.
QUOTE(-Alice- @ 2014 12 21, 16:47)
Vargindavo ataugusios nagų odelės. Išbandžiau odelių tirpiklį NSI "Vanish Cuticle Dissolve". Tai galiu pasakyti, kad labai gerai nutirpina. Pasitepi visų pirštų odeles ir palieki kelias minutes, paskui nuvalau su nosine arba vata ir odelių nerasta
Nuotrauka iš interneto.
Nuotrauka iš interneto.
o kur pirkti toki Lietuvoje?
Išbandžiau Filorga Skin-Absolute Ultimate Anti-aging naktinį kremą. Kažkaip buvo smalsu kas per dalykas už tokią kainą (410,88lt/119eur). Ingredientų sąrašas kilometrinis- nelabai žinau ko laukti. Tokio juodumo ant savo odos esu tepusi tik juodąjį molį jaunystėje, kai oda buvo riebi. Kremas tiršto gelio konsistencijos. Juodas susilietęs su oda tampa skaidrus ir juodumas išnyksta. Kvapas dumblių, ne pats maloniausias. Tepasi sunkokai, bet pavyksta įmasažuoti. Oda vakare jautėsi normaliai, nepasakyčiau kad labai švelni, sudrėkinta ar stangri. Abu vakarus, kai tepiausi šiuo kremu, ilgėjausi įprastų savo veido drėkiklių. Ryte stebuklų irgi nepastebėjau. Oda labai vidutiniškos būklės, drėkinimo po nakties šildomose patalpose norėtųsi ir daugiau. Arčiau veidrodžio... Poros ant nosies! Juodos kaip kremas! Ir ant smakro kelios. Daugiau absoliučiai nieko ypatingo nepastebėjau po dviejų kartų.
foto iš interneto
Sudėtis
foto iš interneto
Sudėtis