Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandžiau, pratestavau....

Oblepikha Siberica professional apimtį plaukams suteikiantis šampūnas Iš tikrųjų vieną kartą panaudojus nuomonė gali būti neteisinga. Bet man šis šampūnas ne itin patiko. Jame labai jaučiasi šaltalankių kvapas. Atpažinau jį labai lengvai, nes kaip tik prie kelias dienas pirkau savo vaikiukui šaltalankių sulčių smile.gif Toliau spalva, tokia oranžinė kaip multivitaminų sultys. Konsistensija poskystė, 6 ml šampūno man užteko mano iki pečių plaukams, ilgesniems tikrai norėtųsi daugiau. Ant pakuotės rašo, kad duoda maksimalią apimtį, tas yra tiesa, apimties suteikia, kažkiek atkelia nuo šaknų. Bet jokio žvilgesio, plaukai šiurkštoki ir sunkiai formavosi tiesintuvu. Sudėtyje yra Argano aliejaus, jo mano plaukai nemėgsta, gal todėl jie tokie nemalonūs. Ir galutinis nuosprendis - pilno kiekio nepirksiu, mano plaukams jis nieko gero nepadarė. O išplovus šiuo šampūnu, ryt vėl plaukus reikės plauti, nors šiaip stengiuosi tai daryti kas antrą dieną.
user posted image
Foto skolinta is interneto
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 08 08, 10:01)
Per tris vakarus sutepiau Gehwol pavargusių kojų balzamo mėginuką. Patiko ir manau prie progos įsigysiu pilną pakuotę, nes kremukas neriebus, lengvai ir greitai susigeria, lengvai vėsina ir atgaivina kojas  ax.gif

kvapas ilgai laikosi?
nemegstu kai stipriai kvepia kremai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 22 spalio 2014 - 12:40
Andalou Naturals veido sveitiklis.
Nors dar tik pirmas pabandymas, bet labai patiko, reikia labai nedaug, o poveikis jauciasi po pirmo karto, oda po sveitimo kaip kudikio, nors raso kad naudoti tris kart savaiteje as manau kad ir 2kartu pakankamai su tokiu, dabar noriu sios firmos kremo.
user posted image
Foto is interneto.
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2014 10 22, 13:40)
kvapas ilgai laikosi?
nemegstu kai stipriai kvepia kremai

Nepamenu jau tiksliai blush2.gif
Bet aš kojas kremu lepinu prieš pat miegą, pasitepu ir iškart po anklode, tai tiek ten to kvapo ir užsiuodžia - tik tepantis ax.gif
Atsakyti
Isadora Wake up Make-up Nuovargio žymes paslepiantis makiažo pagrindas Pasilikau jį "įpatingai progai", na ne namuose išmėgint, o kai kažkur eisiu. Ir čia padariau klaidą. Vakar ruošiausi pas gydytoją ir sugalvojau išmėginti šį makiažo pagrindą. Nuomonę susidariau tikrai ne puikią. Pirmiausiai sunkiai tepasi, lyg veliasi ant odos ir ją neįsigeria. Atrodo kaip kaukė (na aišku gal spalvą atsitaikius normaliau atrodytų, pas mane Cool beige buvo) ir net nemalonus jausmas užtepus. O laiko nuvalyti jau nebuvo. Bandžiau taisyti padėtį su šviesesne biria pudra, pakontūruoti šiek tiek ir užtepti skaistalus. Rezultatas geresnis tapo, bet jei būčiau turėjus laiko, tikrai būčiau per naują dariusi visą makiažą. Šiandien, jau būdama namie, bandžiau duoti antrą šansą pudrytei, bet deja... Tai ko gero, pati blogiausia mano bandyta pudra...
user posted image
Atsakyti
Garnier BB kremas normaliai odai Bandydama šį BB kremą jau buvau labiau neigiamos nuomonės apie jį po skaitytų visokių atsiliepimų. Bet mane jis tikrai nustebino. Ir geraja prasme: dengiasi labai lengvai ir gražiai, natūraliai atrodo. Stebuklingai suvienodino odos spalvą, tačiau maskavimas silpnokas. Kadangi šiuo metu turiu kelis gražuolius spuogus, jie nepasislėpė. Bet čia nedidelis minusas, kai reikia aš juos užmaskuoju kitomis priemonėmis smile.gif Ir išlaikė visai neblogai gerą pusdienį.
Dabar planuose išbandyti Garnier Pure Active BB, kuris sudėtyje turi salicilo rūgšties ir nekemša porų.
user posted image
Foto mano
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikpasilik: 05 lapkričio 2014 - 12:16
QUOTE(tikpasilik @ 2014 11 05, 11:38)
Garnier BB kremas normaliai odai Bandydama šį BB kremą jau buvau labiau neigiamos nuomonės apie jį po skaitytų visokių atsiliepimų. Bet mane jis tikrai nustebino. Ir geraja prasme: dengiasi labai lengvai ir gražiai, natūraliai atrodo. Stebuklingai suvienodino odos spalvą, tačiau maskavimas silpnokas. Kadangi šiuo metu turiu kelis gražuolius spuogus, jie nepasislėpė. Bet čia nedidelis minusas, kai reikia aš juos užmaskuoju kitomis priemonėmis smile.gif  Ir išlaikė visai neblogai gerą pusdienį.
Dabar planuose išbandyti Garnier Pure Active BB, kuris sudėtyje turi salicilo rūgšties ir nekemša porų.
user posted image
Foto mano

As kaip tik si BB krema nusipirkau pabandymui, nors irgi daug neigiamu dalyku girdejau, bet kadangi nelabai naudoju BB kremu o paskutinem dienom tiesiog uzsinorejau pabandyti tai kaip pabandymui rinkausi pigesni varianta, o ir siap pasirinkimo nelabai buvo. Loreal BB kremo nenorejau, o ir brangesnis jis kone dvigubai. Kadangi man labai didelio maskavimo nereikia manau sunaudosiu puikiai, kiek bandziau ant rankos tai labai skaniai kvepejo, ryt pabandysiu tikiuosi nenusivilsiu blush2.gif ax.gif
Papildyta:
Pamaciau komentara apie Garnier Moisture Match kremukus. As kaip tik neseniai sunaudojau normaliai odai melynoje pakuoteje, patiko, lengvai isigeria, gerai drekina. O va zalioje buvau nusipirkusi vasara, tai kai uzsitepi ant veido odos tai toks jausmas kad veido sveitikli o ne krema uzsitepei, kai jau issigeria tada lyg ir nieko. Reziume gal reikia atrasti kas tinka ir vienam gali tikti kitame visiskai ne. 4u.gif
Atsakyti
Išbandžiau Maxiderma dermatologinius balzamus rankoms ir kulnams bei pėdoms. Žadama, kad rezultatas matomas jau po trijų dienų. Aš kaip ir atlikau trijų dienų bandymus - tepiau šiais kremais rankas ir pėdas. Be išvada tokia: kad tas rezultatas jaučiamas tik tuo metu kol tepi ir naudoji šiuos balzamus. Pabaigus trijų dienų "kursą" rankos bei pėdos toliau sėkmingai sausėja. Pilnos pakuotės nei to, nei to nepirkčiau, nors buvau susigundžiusi, nes šį mėnesį yra gera akcija.
user posted image
Foto iš interneto
Atsakyti
Kadangi aš esu šokolado maniakė tai paliksiu atsiliepimą apie tris šokoladinius kūno kremus/sviestus.

Pirmasis. TBS chocomania lotion.
user posted image
Kvapas skanus, neerzinantis, pienelis lengvai tepasi ir greitai įsigeria. Kvapas nugaruoja greitai ir drėkinimo, man sausaodei - mažoka ir net labai.

Andalou Naturals Cocoa Body butter.
user posted image
Kadangi tai sviestas, o ne pienelis - drėkinimo užtenka. Pliusas ir tai, kad kaip sviestui, tepasi ir geriasi pakankamai greitai. Kvapas išsilaiko daug ilgiau už TBS, bet bėda, kad kvapas man nepatinka ir erzina, kažkoks nešokoladinis jis man, turi įdomų prieskonį, bet vėlgi - atsiliepimuose kitoms jo kvapas dieviškas. Verta pirkti vien dėl drėkinimo ir natūralumo.

Ir mano meilė - Aura Cacia, Nourishing Cocoa Butter
user posted image
Konsistencija - kieta kaip akmuo, norint naudoti reikia naudoti mikrobangų krosnelę arba vargti su garų vonelėmis, čia yra didžiausias minusas. Vėliau sviestas pavirsta aliejumi kurio kvapas kaip tikro šokolado wub.gif Kvapas jaučiasi ilgai ilgai ir pačiam, ir aplinkiniams, tad jei jums nepriimtina kvepėti šokoladu - šis produktas ne jums smile.gif Aš labai mėgdavau išsitepti kai žinodavau, kad būsiu namie ir mėgautis, nes aš galėčiau vien gyventi šokoladu wub.gif o kartą išsitepusi buvau ir mieste, tai kvepalų jokių nereikėjo, tik tiek, kad nevisada norisi viešumoje kvepėti šokoladu biggrin.gif Ir kadangi konsistencija aliejinė - produktas geriasi labai ilgai. smile.gif

Nuotraukos skolintos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo overlook: 19 lapkričio 2014 - 11:52
QUOTE(overlook @ 2014 11 19, 09:52)
Ir mano meilė - Aura Cacia, Nourishing Cocoa Butter

Kur perkate? Iherbe yra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(She_Wolf @ 2014 11 20, 13:11)
Kur perkate? Iherbe yra?  ax.gif

Yra 4u.gif
Atsakyti
Išbandžiau parodoje gautą Velym balinamąjį dantų kremą. Mėginuko užteko keliems kartams, bet patiko stiprus skonis ir ilgai išliekantis gaivumas bei švaros jausmas. Manau, nusipirksiu visą pakuotę
user posted image
foto mano
Atsakyti