Ateinu su kažkieno prašytu atsiliepimu apie Garnier ultra doux sausą šampūna Bandžiau kokius keturis kartus jau, tai galiu pasakyti, kad visai patiko, ypač jei koks ekstra atvejis ir reikia išlėkti, o galva neplauta (sėdžiu namuose su vaikeliu, tai neplaunu kasdien). Plaukai prie šaknų atrodo daug gražiau, puresni ir pakelti ir dar kelias valandas visai neblogai atrodo, kvepia skaniai - vanile Tai pirmasis tokio tipo mano bandytas produktas, tai neturiu su kuo palyginti, bet būtinai pirksiu ir kitokius išbandyti ateity Tik įdomu, ar šio Garnier yra pas mus LT parduotuvėse?
atnešu atsiliepimą apie Loreal Prodigy plaukų dažus. Visų pirma spalva - dažiau 4.0 ruda, spalva gavosi tamsesnė nei tikėjausi, labiau į juodumą Dažai be amoniako, todėl kvapas malonus, lengvai susimaišė, gavosi geros konsistencijos, tokią nesunku tolygiai užtepti. Pakuotės sočiai užteko mano vidutinio ilgio ir nemažo kiekio plaukams Nusidažė tolygiai, po dažymo buvo minkšti, žvilgėjo. Rezultatu patenkinta
Tiesa pakuotėje buve pirštinės kiek mažokos, nors šiaip pirštinių S dydį renkuosi
Tiesa pakuotėje buve pirštinės kiek mažokos, nors šiaip pirštinių S dydį renkuosi
Per tris vakarus sutepiau Gehwol pavargusių kojų balzamo mėginuką. Patiko ir manau prie progos įsigysiu pilną pakuotę, nes kremukas neriebus, lengvai ir greitai susigeria, lengvai vėsina ir atgaivina kojas
Dėkui už atsiliepimą! Gundausi įsigyti sausą šampūną, nors nelabai tikiu, kad veikia. Gal kam teko testuoti kitas firmas? Būtų labai įdomu išgirsti koks tokio tipo produktas labiausiai patinka:)
QUOTE(tikpasilik @ 2014 07 07, 14:46)
Ateinu su kažkieno prašytu atsiliepimu apie Garnier ultra doux sausą šampūna Bandžiau kokius keturis kartus jau, tai galiu pasakyti, kad visai patiko, ypač jei koks ekstra atvejis ir reikia išlėkti, o galva neplauta (sėdžiu namuose su vaikeliu, tai neplaunu kasdien). Plaukai prie šaknų atrodo daug gražiau, puresni ir pakelti ir dar kelias valandas visai neblogai atrodo, kvepia skaniai - vanile Tai pirmasis tokio tipo mano bandytas produktas, tai neturiu su kuo palyginti, bet būtinai pirksiu ir kitokius išbandyti ateity Tik įdomu, ar šio Garnier yra pas mus LT parduotuvėse?
QUOTE(Ammba @ 2014 08 10, 20:04)
Dėkui už atsiliepimą! Gundausi įsigyti sausą šampūną, nors nelabai tikiu, kad veikia. Gal kam teko testuoti kitas firmas? Būtų labai įdomu išgirsti koks tokio tipo produktas labiausiai patinka:)
Radau sausų šampūnų temą
Manau, ten rasite ir apie kitus
Perkeliu ten savo atsiliepimą
Jau kelintą kartą į rankas papuola Garnier Nordic Moisture Match mėginiai. Pasilieku tik mišriai/riebiai odai kadangi manoji tokia Konsistencija maloni, įsigeria greitai, kvapas man nepatiko, nes pakankamai stiprokas ir ilgai juntamas. Visgi matiškumą laiko neilgai, o ir blizgesys dienos eigoj pasirodo. Nors šiaip jei turėčiau ne problematišką, o tik mišrią odą, manau, įsgyčiau pilną pakuotę, nes tai neblogas kainos ir kokybės santykis
QUOTE(tikpasilik @ 2014 08 15, 13:49)
O man labai nepatiko, nesuteikia JOKIO matiškumo, vos užsitepus veidas pasidengia tarsi kokia plėvele, fui... Jokio gaivumo, "šviežumo"... Sudėtis irgi ne "kažką"...
QUOTE(tikpasilik @ 2014 08 15, 11:49)
Jau kelintą kartą į rankas papuola Garnier Nordic Moisture Match mėginiai. Pasilieku tik mišriai/riebiai odai kadangi manoji tokia Konsistencija maloni, įsigeria greitai, kvapas man nepatiko, nes pakankamai stiprokas ir ilgai juntamas. Visgi matiškumą laiko neilgai, o ir blizgesys dienos eigoj pasirodo. Nors šiaip jei turėčiau ne problematišką, o tik mišrią odą, manau, įsgyčiau pilną pakuotę, nes tai neblogas kainos ir kokybės santykis
Nepatiko ir man.
Išbandžiau pas mamą herbs&spices белкосмекс šampūną ir kondicionierių, pamenu rašė, kad nuo slinkimo. Pas mamą labai sausi, garbanoti ir slenkantys plaukai, tai jai patiko. Mano plaukai normalūs, tamsiai dažyti, irgi truputį slenka. Išplovus purūs, žvilgėjo, lengvai išssišukavo, bet labai greit susiriebalavo - ryte išsiplovus, vakarop jau riebaluoti buvo Nepirkčiau vien dėl didelio kiekio, nes nemėgstu tokiais dideliais kiekiais priemonių
Išbandžiau l'occitane regard radieux eye roll on 1 ml mėginuką, užteko keliems kartams. Pati pakuotė mėginio labai nepatogi, nes paakių žele labai skysta ir praplėšus bei paspaudus priemonės išbėga stipriai per daug Na normalioj roll on pakuotėj taip nebus aišku Pati žele susigeria lengvai, greitai ir gerai, dėl tamsių ratilų nieko negaliu pasakyti, nes jų pas save nematau. Dėl raukšlelių apmažėjimo irgi nieko negaliu pasakyti, nes per trumpai naudojau. Šiaip faina tokia priemonė, svarbiausia, kad lengva. Gal kažkada ir įsigysiu pilną pakuotę
Foto iš interneto
Foto iš interneto
Jau antra diena bandau Manhattan Easy match make up kreminę pudrą (spalva soft beige 34). Patiko man ji, įsitrauksiu ją į norų sąrąšą ir manau kažkada įsigysiu Maskavimas jos geras, bet ant veido nesijaučia sunkumo, be blizgesio išliko pakankamai ilgai, nors mano veido oda mišri ir linkusi blizgėti. Visai patiko kvapas, nors jis toks kaip kvepalų, kartais gali ir erzinti. O dar kaina nedidelė
Foto iš interneto
Foto iš interneto
Isbandziau Josie Maran 'bearnaked' nagu lako valymo serveteles - kvapas iskart patiko, nes toks ne valiklio, o netgi malonus, bet valo, tai siaubingai Nieko nenuvale, tik vos patirpde laka ant vieno nago, bet vistiek lakas liko beveik visas... Esu sios firmos ir veido serveteles bandzius - taip pat nuvyle.
Taip pat pabandziau tokios pat paskiries Butter London serveteles - su viena pavyko pilnai nuvalyt laka nuo vienos rankos. Sios visai patiko, bet jauciu kainos/kiekio santykis nekoks, o ir ta pati padaro paprasta vatyte su valikliu (plius dar greiciau).
Taip pat pabandziau tokios pat paskiries Butter London serveteles - su viena pavyko pilnai nuvalyt laka nuo vienos rankos. Sios visai patiko, bet jauciu kainos/kiekio santykis nekoks, o ir ta pati padaro paprasta vatyte su valikliu (plius dar greiciau).