Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandžiau, pratestavau....

QUOTE(rasabakiene @ 2014 06 18, 17:24)
Gal galite plačiau aprašyti veido prausimąsi medumi?  4u.gif

Nieko daug neprirašysi čia, tiesiog ant šlapio veido mažytį šaukštelį medaus įmasažuoju ir nuplaunu vandeniu 4u.gif Darau tai tik rytais ir tai net ne kiekvieną rytą, kažkaip psichologiškai negalėčiau veido praust tik medumi biggrin.gif Bet šiaip gan naudingas dalykas, medus yra žinomas dėl savo antiseptinių, priešuždegiminių savybių, yra švelnus prausiklis, tinkantis tiek jautriai, tiek riebiai odai ir kitiems odos tipams. Norėčiau su manukos medum pabandyt, turbūt dar geriau būtų. Ale brungus velnias biggrin.gif O šiaip plačiau pasigoogle'inti yra, daugiau informacijos rasite nei aš suteikčiau. Pvz. čia - http://empoweredsust...ace-with-honey/
Visada galima pabandyti, daug nieko neprarasite. Pati ir pabandyčiau blog'e aprašyt šitą reikalą, bet dar per trumpai praktikuoju, jei sugebėsiu kada dažniau panaudot, pamatyt rezultatus geresnius, tai gal ir įrašą suveiksiu biggrin.gif
Atsakyti
Išbandžiau l'oreal skin perfection koreguojamąjį drėkinamąjį kremą, teigiamų savybių jame net neieškau, kadangi sekančią dieną po patepio išlindo net keli spuogai doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 06 19, 09:49)
Išbandžiau l'oreal skin perfection koreguojamąjį drėkinamąjį kremą, teigiamų savybių jame net neieškau, kadangi sekančią dieną po patepio išlindo net keli spuogai  doh.gif 
user posted image

Isbandziau, tiksliau baigiu jau ir sunaudot ta pati. Atrodo poros man kemsasi nuo oro, bet sitas lyg ir nedaro to. Tinka kaip makiazo pagrindas, kiek sutraukia poras, bet tik kol naudoji. Is esmes man jis nedaro nei gera, nei bloga.
Atsakyti
user posted image
Tik teigiami atsiliepimai. Plaukai įnoringi, šaknys greit susiriebaluoja, tad tenka kasdien plauti plaukus, dėl ko kenčia plaukai ir vizualiai atrodo pasipūtę ir išsausėję. Panaudojus vien šampūną, po plovimo šiek tiek buvo susivėlę plaukai, nes mano plaukai ir šiaip labai veliasi, bet po to vieno karto jie puikiai išsišukuodavo ir be papildomų purškiamų balzamų, bet šiaip plaukai minkštučiai ir švelnūs, išbandžius su balzamu rezultatas dar geresnis, visai jokio vėlimosi, plaukai blizga, slidūs ir švelnūs, norisi liesti ir liesti. Su nekantrumu laukiu, kada ir kaukę išbandysiu. Jau galvojau pradėti dairytis į profesionalias priemones, kad plaukai atsigautų, bet čia labai maloni ir pigi staigmena pasitaikė.
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2014 06 28, 17:22)
user posted image
Tik teigiami atsiliepimai. Plaukai įnoringi, šaknys greit susiriebaluoja, tad tenka kasdien plauti plaukus, dėl ko kenčia plaukai ir vizualiai atrodo pasipūtę ir išsausėję. Panaudojus vien šampūną, po plovimo šiek tiek buvo susivėlę plaukai, nes mano plaukai ir šiaip labai veliasi, bet po to vieno karto jie puikiai išsišukuodavo ir be papildomų purškiamų balzamų, bet šiaip plaukai minkštučiai ir švelnūs, išbandžius su balzamu rezultatas dar geresnis, visai jokio vėlimosi, plaukai blizga, slidūs ir švelnūs, norisi liesti ir liesti. Su nekantrumu laukiu, kada ir kaukę išbandysiu. Jau galvojau pradėti dairytis į profesionalias priemones, kad plaukai atsigautų, bet čia labai maloni ir pigi staigmena pasitaikė.

As irgi daug geru atsiliepimu girdejau.ar daug silikonu sudetyje yra?
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 06 28, 18:51)

Nesu natūralistė, sudėties nagrinėti nemoku blush2.gif Radau šampūno sudėtį, galit pasižiūrėti, kiek blogiukų http://2.bp.blogspot...ingredients.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfiuka: 29 birželio 2014 - 09:04
QUOTE(delfiuka @ 2014 06 28, 17:22)

Dabar tikrai paimsiu visus vienu metu, ir kauke ir sampuna ir balzama lotuliukas.gif reik ir man isbandyt kas cia per geris blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 06 28, 16:51)

Jei norit natūralių produktų, tuomet nepirkčiau šitų. Bloga sudėtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 06 29, 15:12)
Jei norit natūralių produktų, tuomet nepirkčiau šitų. Bloga sudėtis ax.gif

Tai taip. Garnier visada vengiu. 4u.gif
Atsakyti
Bet ar jis tinka riebiems plaukams? Mano linkę į riebumą, tai parduotuvėje paskaičius etiketę padėjau, nes kažkaip man ten pasirodė, kad jie labiau sausiems biggrin.gif
Atsakyti
Biotherm Aquasource Nuit mėginėlis užsigulėjo, tad šį savaitgalį sugalvojau išbandyti. Vis atidėliojau, nes sudėtis nieko gero nežadėjo, taip pat, jau bandytos Biotherm veido priežiūros priemonės įspūdžio nepaliko. Taigi taigi, grįžtant prie serumo, patiko kiek vyriškas kvapas, priemonė laabai slidi, pirštai po veidą slidinėjo kaip reikiant biggrin.gif Drėkinimo tik įspūdis, ryte oda atrodė prasčiau nei po įprastinio mano naktinio kremo. Mėginuko užteko dviem kartam. Išvada-nepatiko ir nepirksiu.
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2014 06 29, 19:33)
Bet ar jis tinka riebiems plaukams? Mano linkę į riebumą, tai parduotuvėje paskaičius etiketę padėjau, nes kažkaip man ten pasirodė, kad jie labiau sausiems biggrin.gif

Plauką apsunkina, tai nebent balzamą galit pabandyti, jei patys plaukai pasausėję. Mano plaukai greit susiriebaluoja, tačiau patys plaukai tai labai išsausėję nuo dažno plovimo, tai patinka, bet prie retesnio galvos plovimo tikrai neprisideda biggrin.gif
Atsakyti