Gavau mėginėlį POND'S Luminous Finish BB+ kremo.
Nieko labai nesitikėjau iš jo, bet po pirmo pasitepimo, norėjau teptis ir vėl, nes labai patiko, kaip atrodo oda su juo.
Lengvos kreminės tekstūros, gražiai pasiskirsto ant odos ir kaip pavadinimas teigia tikrai suteikia to spindesio, gaivumo, bet ne per daug. Mano oda po žiemos turi nemažai išsausėjimų, ir mano didžiam džiaugsmui jų visai neišryškino, didelis didelis pliusas.
Taip pat ilgai išlieka, bent man iki vakaro, jokiom kitom pudrom netvirtinau.
Rezultatas - graži, sveikai spindinti oda. Nesu dar naudojus tokio produkto, kuris taip tiktų ir patiktų, tikrai pirksiu pilną pakuotę. Dar vienas didelis pliusas - pigus
Rekomenduoju pabandyti
p.s. yra 2 atspalviai - light ir medium.
ciate 'velvet manicure' rinkinukas - atsiliepimai labai vidutiniski, bet vistiek norejosi isbandyt. Pats lakas labai grazios spalvos, bet uzbarscius to aksomo dulkeliu visas grozis man dingsta... Gal cia man taip, bet labai keistai atrodo ir nera grazus efektas. Nesudetingai ir greitai viskas pasidaro, bet man per daug terliones. Tos dulkeles sunkiai byra is indelio, tai neapsikentus antra ranka lakuodama atkimsau ir barsciau is viso be siaip murgdziau i vidu naga. Aisku po apacia pasitiest kazka reikia, nes kiek ant nago, tiek ir aplinkui pribyra to velveto. O suslapinus rankas ir lieka nagai slapi Greitai nudziusta, nes minimaliai ten visko, bet vistiek taip nelabai patogu tam momentui... P.S. po kokios geros valandos ant kai kuriu nagu jau pradeda nusitrint kailiukas (kyscioja nago galas)...
tarte 'lipsurgence' blizgis, isbandziau 'park ave princess' spalva - spalva labai neutrali, blizgis duoda stiklini blizgejima (man turbut graziausias blizgiu efektas), gana klampus, nors nepasakyciau, kad labai lipnus. Laikosi taip pat labai gerai. Pradzioj man lyg truputi meta jautesi (bet gali but ir del to, kad pries dazantis buvau metiniu balzamu pasitepus), o po to isliko tik toks jausmas lyg kazkas ant lupu yra, lyg truputi 'kanda' (kaip lip plumping priemonese), bet negaliu sakyt, kad nemaloniai.
tarte 'lipsurgence' blizgis, isbandziau 'park ave princess' spalva - spalva labai neutrali, blizgis duoda stiklini blizgejima (man turbut graziausias blizgiu efektas), gana klampus, nors nepasakyciau, kad labai lipnus. Laikosi taip pat labai gerai. Pradzioj man lyg truputi meta jautesi (bet gali but ir del to, kad pries dazantis buvau metiniu balzamu pasitepus), o po to isliko tik toks jausmas lyg kazkas ant lupu yra, lyg truputi 'kanda' (kaip lip plumping priemonese), bet negaliu sakyt, kad nemaloniai.
Gavau mėginėlį "L'OREAL Laser Renew" naktinio kremo ir pagal instrukciją išbandžiau kaip naktinę kaukę. Pradžioje švelniai pažnaibiau odą tam, kad suaktyvinčiau kraujotaką ir judesiais viršun plonu sluoksniu tirštai ištepiau kaukę. Nustebino, kad ryte atsikėlus, oda vienodesnės spalvos, skaistesnė ir lygesnė.
loreal blur cream pirmas įspūdis keistas kažkoks Ir net nežinau, ar patiko. Poras paslepia tikrai gerai, dėl nedidelių trūkumų maskavimo nieko nepastebėjau. Tekstūra labai lengva, lyg putos. Užsitepa lengvai, labai švelnus veidas palieka užtepus ( negalėjau atsistėbėti ), kremas beveik nematomas. Bandžiau naudoti vieną, o kitą dieną ant viršaus tepiau pudrą, tai man su pudra geriau atrodė veidas, o ir pudra lengviau pasiskirstė. Mėginėlį radau gegužės mėn Moteris žurnale Pilno nepirksiu, nes sudėtis jaučiu nekokia ir kemša poras įtariu
Veido kaukė Matis Reponse Vitalite Energising Mask bandžiau vieną kartą, patiko, oda sudrėkinta, švelni.
Veido kaukė Carita Progresiff anti-rides micro peeling kaukė nuo raukšlių. Bandžiau irgi tik vieną kartą, raukšlių neturiu, bet oda laaabai švelni po jos, atrodo turėtų būti geras dalykas, tik labai brangi, jei pirkti be nuolaidų
Bourjois 123 Perfect CC kremas - tobula pudra dienai Man šitas CC visiškai neprimena kremo, pavadinčiau tai pudra, kuri maskuoja vidutiniškai ir puikiai tinka normaliai/mišriai odai. Didelis pliusas, kad yra spf.
Xen Tan savaiminio įdegio kremas veidui išgirtas Tanya Burr youtube. Oil free, paraben free, su antioksidantais, labai lengvas, kvepia karamele Tepiau gan plonai,nes bijojau nusitamsinti. Kitą kartą tepsiu du plonus sluoksnius, norisi truputį tamsiau.
Viską bandžiau tik po vieną kartą, išskyrus Bourjois kokius 5 kartus, tai galutinį verdiktą pateiksiu po kokio mėnesio
Bourjois 123 Perfect CC kremas mėginį radau Moteris žurnale (gegužės mėn). Kaip ir daugumai man jis patiko, oda atrodo idealiai, ir maskavimas normalus. Patiko ir galbūt įsigysiu kažkada
Išbandytas Cosmopolitan žurnale rastas Rasa magic hair atkuriantis kondicionierius -kaukė. Mėginys 8 ml, atrodo nemaažai, bet man jo sunkiai užteko plaukams žemiau pečių. PRiemonę galima naudoti kaip kondicionierių palaikant kelias minutes arba kaip kaukę palaikant šiek tiek ilgiau. Naudojau kaip kondicionierių. Pats kondicionierius man patiko. Plaukai švelnūs, padrėkinti, žvilga ir nesusivėlę, o svarbiausia neapsunkinti, ką man padaro didelė dalis priemonių su makadamijos/argano aliejais. Manau, įsigysių pilną pakuotę tiek šampūno, tiek šio kondicionieriaus-kaukės.
Isbandytas Flormar tusas MAXXL. Aisku kolkas jis skystokas. Bet visitiek likau patenkinta. Netrupineja, laikosi puikiai visa diena
QUOTE(tikpasilik @ 2014 06 08, 11:54)
Išbandytas Cosmopolitan žurnale rastas Rasa magic hair atkuriantis kondicionierius -kaukė.
Išbandžiau ir aš (gavau Pelenės parodoj), galiu pasakyt, kad efekto beveik jokio. Tiesa, mano plaukai problematiški - šviesinti, sausi, linkę pūstis ir garbanotis.
Acure Organics Facial Cleanser Gel Superfruit + Chorella Growth Factor (link'e tiesiog tas pats + tekstas anglų kalba)
Galiu jau dabar pasakyti, jog ko gero, šis prausiklis yra vienas iš geriausių, kokius esu naudojusi. Kiti dažniausiai arba pernelyg išsausindavo odą, sudirgindavo ją arba tiesiog nepakankamai švariai prausdavo veidą (pvz. veido riebalas ar makiažo likučiai). Šis puikiai prausia veidą neužkimšdamas porų bei nepaversdamas odos sausa ar niežtinčia. Prausiklis turi malonų ir gaivinantį citrusų kvapą, kuris nėra per stiprus, ir man tai patinka. Pakuotėje tėra 118ml produkto, kas, palyginus su kitais prausikliais, nėra labai daug, tačiau prausiklis yra gan greit putojantis, todėl veido prausimui nereikia labai didelio kiekio. Negaliu komentuoti kaip prausiklis nupraustų akių makiažą, kadangi tam naudoju atskirą valiklį (pvz. jojobos aliejų). Vis dėlto, nusiprausus veidas lieka gaiviai švarus, tačiau nesijaučia jokio tempimo ar deginančio jausmo, kas kartais gali nutikti, jei prausiklis yra per stiprus arba turi odą erzinančių ir jai netinkančių sudedamųjų dalių. Produktas taip pat nesukėlė naujų spuogų, nepablogino ir jau esančių būklės. Negalėčiau pasakyti, jog prausiklis kaip nors kovoja su egzistuojančiais spuogais (ar valo užsikimšusias veido poras), tačiau gamintojas to ir neskelbia, tad nėra juk taip, tarsi produktas visai neveiktų, tiesa? Be to, manau, jog naudojant su atitinkamomis ir veikiančiomis kitomis odos priežiūros priemonėmis, prausiklis ilgainiui padėtų odai atrodyti geriau, ko ir tikiuosi, kadangi dar nenaudoju jo pakankamai ilgai.
Stengiuosi prausti savo veidą medumi kiekvieną rytą (tai nutinka rečiau nei norėčiau) ir naudoti savo Dr. Hauschkos valomąjį kremą kiek tik galiu dažniau. Abu šie ritualai atima daugiau laiko, todėl šis Acure Organics prausiklis galėtų būti puiki alternatyva kiek tingesniems žmonėms (pvz. man, žinoma), nenorintiems praleisti visos valandos bevalant savo veidą, norintiems greito sprendimo kelionėse, tiems, kurie tik bando susidraugauti su natūralia kosmetika ir nori natūralaus gelinio prausiklio, primenančio seniau naudotus paprastus prausiklius. Ar tiesiog tiems, kurių oda mišri ar riebi. Produktas tikrai puikus ir vertas pabandymo.
Galiu jau dabar pasakyti, jog ko gero, šis prausiklis yra vienas iš geriausių, kokius esu naudojusi. Kiti dažniausiai arba pernelyg išsausindavo odą, sudirgindavo ją arba tiesiog nepakankamai švariai prausdavo veidą (pvz. veido riebalas ar makiažo likučiai). Šis puikiai prausia veidą neužkimšdamas porų bei nepaversdamas odos sausa ar niežtinčia. Prausiklis turi malonų ir gaivinantį citrusų kvapą, kuris nėra per stiprus, ir man tai patinka. Pakuotėje tėra 118ml produkto, kas, palyginus su kitais prausikliais, nėra labai daug, tačiau prausiklis yra gan greit putojantis, todėl veido prausimui nereikia labai didelio kiekio. Negaliu komentuoti kaip prausiklis nupraustų akių makiažą, kadangi tam naudoju atskirą valiklį (pvz. jojobos aliejų). Vis dėlto, nusiprausus veidas lieka gaiviai švarus, tačiau nesijaučia jokio tempimo ar deginančio jausmo, kas kartais gali nutikti, jei prausiklis yra per stiprus arba turi odą erzinančių ir jai netinkančių sudedamųjų dalių. Produktas taip pat nesukėlė naujų spuogų, nepablogino ir jau esančių būklės. Negalėčiau pasakyti, jog prausiklis kaip nors kovoja su egzistuojančiais spuogais (ar valo užsikimšusias veido poras), tačiau gamintojas to ir neskelbia, tad nėra juk taip, tarsi produktas visai neveiktų, tiesa? Be to, manau, jog naudojant su atitinkamomis ir veikiančiomis kitomis odos priežiūros priemonėmis, prausiklis ilgainiui padėtų odai atrodyti geriau, ko ir tikiuosi, kadangi dar nenaudoju jo pakankamai ilgai.
Stengiuosi prausti savo veidą medumi kiekvieną rytą (tai nutinka rečiau nei norėčiau) ir naudoti savo Dr. Hauschkos valomąjį kremą kiek tik galiu dažniau. Abu šie ritualai atima daugiau laiko, todėl šis Acure Organics prausiklis galėtų būti puiki alternatyva kiek tingesniems žmonėms (pvz. man, žinoma), nenorintiems praleisti visos valandos bevalant savo veidą, norintiems greito sprendimo kelionėse, tiems, kurie tik bando susidraugauti su natūralia kosmetika ir nori natūralaus gelinio prausiklio, primenančio seniau naudotus paprastus prausiklius. Ar tiesiog tiems, kurių oda mišri ar riebi. Produktas tikrai puikus ir vertas pabandymo.
QUOTE(illuminated @ 2014 06 18, 17:47)
Acure Organics Facial Cleanser Gel Superfruit + Chorella Growth Factor (link'e tiesiog tas pats + tekstas anglų kalba)
Gal galite plačiau aprašyti veido prausimąsi medumi?