Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandžiau, pratestavau....

QUOTE(Tangi @ 2014 05 02, 19:20)
drinks_cheers.gif  susigeria tikrai labai gerai, tolygiai.  bet mane siek tiek pabere  g.gif  nors siaip oda nelinkus i berima. ziuresiu kaip toliau, jei ne tas paberimas, butu puikus kremas  doh.gif

o man tai nieko gero,toks jausmas kaip makiazo baze uzsitepus ..
Atsakyti
Schwarzkopf Essence ULTIME Omega Repair šampūnas radau nemažą mėginuką Cosmopolitane thumbup.gif šampūnas visai patiko, skaniai kvepėjo, gerai putojo, lengvai pasiskirstė, plaukai švelnūs, lengvai šukavosi, įgavo blizgesį, o ir antą dieną padoriai atrodo thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Gavau Armani Privè kvepalu meginuka Ambre Soie, kazkas nerealaus...Siltas gintaras wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Išbandžiau porą gautų mėginukų ir, kadangi jų kaina nemaža, manau, prasminga pasidalinti atsiliepimais. Pirmasis buvęs nemokamame Eurovaistinės žurnale:

Uniq10ueUnique Q10 Stemcell Concentrate kamieninių ląstelių koncentratas

http://www.sugihara....oline/uniq10ue/

Kai išbandžiau šį koncentratą, turėjau problemą - šerpetojančią, niežtinčią odą odą (manau, buvo kokia alerginė reakcija). Pasitepus odą šerpetojimas iš karto praėjo. Koncentratas malonus tepti, labai skalsus, pasitepus lieka gaivumo pojūtis. Vėliau tepant oda gaivesnė, ir tiek. Kainuotų šiek tiek mažiau, manau, pirkčiau, o dabar yra analogiškų alternatyvų, kurios pigesnės. Mėginuką išmečiau, tad apie sudėtį pasakyti konkrečiai negaliu, bet sudėtis tikrai nebuvo "žalia".

Lancome Visionnaire Advanced Multi-Correcting Cream

http://www.douglas.l...lti-correcting/

Pirmiausia nepatiko stiprus sintetinis kvapas, antra - tekstūra, man ji sunkoka, trūksta gaivos, o paskaičiusi sudėtį, matau, kad yra poras kemšančių ingredientų. Pasitepus oda gyvybingesnes spalvos, tad, ko gero, tiktų toms, kurių oda papilkėjusi, kuriai trūksta gyvybės, bet kurių poros nelinkusios kimštis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė_gulbė: 09 gegužės 2014 - 16:35
Beje, Lancome Visionnaire Advanced Multi-Correcting Cream yra šio mėnesio Mada L'Officiel žurnale.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2014 05 09, 22:31)
Beje, Lancome Visionnaire Advanced Multi-Correcting Cream yra šio mėnesio Mada L'Officiel žurnale.

Aš irgi radau Laimoje jei neklystu smile.gif įdomu išbandyti ir man.
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2014 05 03, 21:23)
o man tai nieko gero,toks jausmas kaip makiazo baze uzsitepus ..

Tikrai taip, silikono jame per akis schmoll.gif
Atsakyti
Alterna 'mango coconut' kvapo sausas sampunas - aprasymas visai grazus, toks visai prie gerietiskos sudeties jis, atsviezina plaukus irgi visai smagiai, bet jau kvapas doh.gif Stiprus, saldokas ir bent man poslykstis (toks muilinis, cheminis kokosas su neaiskiu saldumu, t.y. kaip mango neivardinciau), o ir ne velnio nenugaruoja per laika.
user posted image
Atsakyti
Oyster šampūnas "Sublime Fruit Shampoo Protective" įpylė sesuo pabandymui nedidelį kiekį. Tai galiu pasakyti tiek, kad man jis eilinis šampūnas, išplauna gerai, skaniai kvepia. Tik skystokas pasirodė, tad naudosi labai netaupiai biggrin.gif O šiap manau, kad tai puikus kainos/kiekio/kokybės santykis smile.gif Artimiausiu laiku nepirksiu, bet galbūt kažkada išbandysiu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cinnamoon @ 2014 05 11, 22:20)
Tikrai taip, silikono jame per akis schmoll.gif

naudoju, nepasakyciau kad bertu. smile.gif tikrai ne baze, po bazes as savaite spuogus gydausi biggrin.gif
Papildyta:
Chanel Volume tuso meginuka isigijau g.gif kaip ir nieko bet lipina blakstienas, turiu prasukuoti su sepeteliu, nzn ar pirksiu visa pakuote g.gif atrodo blakstutes graziai.
Atsakyti
Išbandžiau Eurovaistinės žurnaliuke rastą vichy idealia bb kremas. Mėginėlis ir pats kremas skalsus - 1.5 ml užteko trims kartams. Visai gražiai atrodo ant odos, nors spalva man gal kiek šviesoka (Light shade). Oda atrodo skaistesnė, gražesnė. Rašo, kad visų tipų odai, bet mano riebokai jis per riebus truputį, labai greit blizgesys išlenda, o ir pats dienos eigoj kažkaip "nuplaukia". Nepirkčiau manau, už panašią kainą L'occitane labiau patiko ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 05 16, 11:05)
Išbandžiau Eurovaistinės žurnaliuke rastą vichy idealia bb kremas. Mėginėlis ir pats kremas skalsus - 1.5 ml užteko trims kartams. Visai gražiai atrodo ant odos, nors spalva man gal kiek šviesoka (Light shade). Oda atrodo skaistesnė, gražesnė. Rašo, kad visų tipų odai, bet mano riebokai jis per riebus truputį, labai greit blizgesys išlenda, o ir pats dienos eigoj kažkaip "nuplaukia". Nepirkčiau manau, už panašią kainą L'occitane labiau patiko  ax.gif
user posted image

Ir dar pastebėjau vieną dalyką: pasitepus šiuo BB jau kelinta diena akis griaužia ir jos ašaroja, net nežinau, ar čia kremas kaltas, ar tik sutapimas g.gif
Atsakyti