Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandžiau, pratestavau....

QUOTE(kumiko @ 2014 04 12, 18:56)
dabar jis Benu vaistinej apie 70lt 4u.gif
o tai ka visdelto nusipirkote vietoj sito?  smile.gif

Pažiūrėjau šian Eurovaistinėj apie 93 lt. Gintarinėje dar mačiau nuolaidą.
Nieko, kol kas damušinėju mėginukus visokius smile.gif
Atsakyti
Isbandziau Lancôme DreamTone 1 - suvienodina ir pagyvina veido atspalvi, del demeliu salinimo komentuoti negaliu, nes meginelio uzteko dviems kartams. Skaniai kvepia, taciau mano riebiai odai jis netinkamas, nes labai greit blizgesys islenda unsure.gif O tokiu geru atsiliepimu apie ji prisiskaiciau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 04 12, 22:07)
Suprasčiau, jei būčiau tik vieną nuorodą teįmetus ir liepus visiems eiti ax.gif Bet +/- porą sakinių atsiliepiau, panašiai kaip ir visos kitos. Sekantį kartą galiu ir ilgus tekstus copy paste'inti, bet tuomet pyksit, kad teršiu  mirksiukas.gif

nemanau, kad kuri pyks kad teršit, juk tam ir yra tema, kad dalintis nuomone. aš retai einu į nuorodas pridėtas, ypač naudojantis mobiliuoju, tai tokie pora sakinių tik suerzina smile.gif
Atsakyti
user posted image
siandien vaistinej gavau sio naktinio Caudalie aliejaus, paakiu kremo, serumo nuo rauksliu ir dieninio kremo meginuka. Serumas nuo rauksliu ir aliejus puikiai susigere, net neatrodo, kad tepusis aliejuku bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Tikrai ka nors bandysiu is sios naujos serijos su vitaminu C. Rytoj bandysiu dienini krema bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2014 04 18, 23:55)
user posted image
siandien vaistinej gavau sio naktinio Caudalie aliejaus, paakiu kremo, serumo nuo rauksliu ir dieninio kremo meginuka. Serumas nuo rauksliu ir aliejus puikiai susigere, net neatrodo, kad tepusis aliejuku bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Tikrai ka nors bandysiu is sios naujos serijos su vitaminu C. Rytoj bandysiu dienini krema bigsmile.gif

lauksiu atsiliepimo apie dienini krema, kiek pamenu tavo oda misri i riebuma kaip ir mano, todel labai domina atsiliepimas. patinka man caudalie kosmetika. 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Manau, kad kadanors isigysiu pilna buteliuka smile.gif Sias priemones mieliau renkuosi is vaistines negu is maximos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 04 24, 17:39)
user posted image
Manau, kad kadanors isigysiu pilna buteliuka  smile.gif Sias priemones mieliau renkuosi is vaistines negu is maximos  biggrin.gif

Jam dabar akcija smile.gif Aš pirkau jau nebežinau kelintą iš eilės, buteliuko man virš metų užtenka. smile.gif
Atsakyti
Turėjau Estee Lauder CC kremuko testerį, kurį sunaudojau per 3 bandymus. Mano oda normali-mišri, dažniausiai naudoju Bourjois HM pudrą, oda šviesi, bet ne porcelianas.
user posted image
man pudros reikia odos spalvos suvienodinimui, lengvam maskavimui. Šis CC pasirodė gana lengvas, pats kremas baltas su mažytėmis rusvomis dalelėmis, kurios tepant ant odos nudažo kremą rusvai, dengiant ant veido spalva susilygina, prisitaiko prie odos spalvos, iš pradžių vietomis per ruda pasirodė, bet paskui išnyko intensyvumas. Maloniai, greitai geriasi, maskavimas subtilus, palygina odos spalvą, šiek tiek maskuoja ir slepia poras, oda atrodo skaisti, ne per riebi. Paakiams norėjosi daugiau maskavimo, todėl naudojau maskuoklį ir paskui lengvai padengiau visą veidą kompaktine pudra kaip įprastai darantis makiažą. Patiko tai, kad dienos eigoje veidas atrodo gražiai, visiškai nesinorėjo didesnio maskavimo ir puiku tai, kad palyginus ilgai nelindo blizgesys. Didelis minusas - kaina (Douglas e. parduotuvėje - 219 Lt už 30 ml), bet jei rasčiau tokio poveikio pigesnę priemonę, tikrai įsigyčiau smile.gif
Atsakyti
testuoju Maybelline tusus - nepatiko man seniau Maybelline tusai, bet bandau duot sansa dabar. Kolkas nei vienas nera wow, padazo gana normaliai, bet ne tiek, kad labai patiktu ar noreciau pirkt. Ir siaip didesnio skirtumo tarp ju nerandu, t.y. dazausi, bandau ir viena aki vienu, kita kitu, bet kad labai graziau kazkuris uz kita dazytu irgi nera... Kolkas is drugstore tusu man geriausias Physician's formula 'va va voom' 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2014 04 30, 14:32)
Turėjau Estee Lauder CC kremuko testerį

Pabandykite GA CC luminescence krema. Tik gali buti spalvos maziau is jo. Kiekis kremo toks pat, o spf 35 ir kaina 159 Kristianoj

Atsakyti
BIODROGA druskos ir eterinių aliejų kūno šveitiklis, gerai šveičia, kvapas neerzina, ypač patinka naudoti pėdoms
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilkoji28: 02 gegužės 2014 - 10:01
QUOTE(guodzik @ 2014 03 30, 22:21)

Loreal Koreguojamasis drėkinamasis kremas
user posted image
pasirode labai lengvas, puikiai susigere ir sudrekino oda. visa diena neislindo blizgesys. testuosiu toliau, jei neatsiras berimo pozymiu tikrai isigysiu pavasariui-vasarai. Maloniai nustebino.

drinks_cheers.gif susigeria tikrai labai gerai, tolygiai. bet mane siek tiek pabere g.gif nors siaip oda nelinkus i berima. ziuresiu kaip toliau, jei ne tas paberimas, butu puikus kremas doh.gif
Atsakyti