Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandžiau, pratestavau....

user posted image

gal foto ne visai tiksli, isbandziau mineraline pudra. Akropolio stende.
Mergaiciu supratimas ten labai menkas apie viska. Jau vien del to pirkt nesinori, bet jei apie pudra pacia.
Nezinau ar mano sviesiai odai ten butu buvusi tinkama spalva, nes pacios isrinko ta, kuri man nelabai tinkama. ir tai mano pirma gyvenime bandyta tokio tipo pudra.
Zodziu net labai nepatiko. Pasakyti, kad isryskino visus trukumas butu per menkai, su ja oda atrode baisiai, pasausejimai, poros, klaikuma kazkokia. ir blizgesys islindo po poros valandu. Nors pvz givenchy teint couture neblizga be birios ir kokias 5-6 val.
Atsakyti
L'occitane Magical Leaves Body Milk patiko, kaip ir visi L'occitane pieneliai - gerai susigeria, skaniai kvepia, ypač šis, toks gaivus citrusinis kvapas. Pirkčiau, bet gaila, jau nebėra šios kolekcijos verysad.gif Laiku neišbandžiau mėginėlio blush2.gif
user posted image
Atsakyti
manhattan clear face wash gel malonus kvapas, konsistencija tiršta, patogu naudoti, gerai nuplauna makiažą
user posted image
Atsakyti
Vichy idealia kremas
user posted image
Turėjau keletą mėginukų. Pirmą kartą naudojau savaitgalį, nes bijojau, kad dienos metu pernelyg riebins ir nenorėjau darbe būti nuplaukusi. Maloniai drėkina, gana lengvas, susigeria ir nerieina pernelyg smarkiai, nors ir mėgstu dar lengvesnes priemones. Sunaudojau ir prieš makiažą. Galiu sakyti, kad patiko.
Vichy idealia bb kremas, šviesesnis
user posted image
Pati konsistencija ir poveikis panašus kaip ir kremo, bet suteikia lengvą maskavimą, skaistina, gana šviesus, nors ir šviesiaodė esu, bet šis jau į porcelianinės odos pusę, vasarą netiktų. Maskavimas pakankamas jei nėra didelių odos defektų arba papildomai riekia maskuoklio. Užfiksavus biria ar kompaktine pudrą - pakankamai atstojo įprastą pudrą (naudoju Bourjois HM).

Atsakyti
Dior 'fluid stick' lupu dazai-blizgis - labai lauktas, bet nuvyles produktas. Issirinkau 'kiss me' spalva, nes norejau kazko sviesaus, neutralesnio - net nezinau, bet manau ir spalva man pridejo minusa produktui, tokia per daug pupytiska (ypac riebiau tepant) ax.gif Siaip tik uzsitepus tikrai smagus, labai pigmentuotas, man gana riebiai pasidengia vienu istraukimu, bet tuo paciu ne taip riebiai, kad per sonus teketu, o taip, kad spalva ryski + atrodo kaip kreminiu lupdaziu pasidazius. Bet spalva man greitokai dingsta nuo lupu, nors pigmentas lieka (bet tada jau daug naturaliau atrodo, per naturaliai gal net). O didziausias minusas man, kad sausina lupas - labai greitai pajauciu lupu traukima, nors produktas nedinges nuo lupu buna...
user posted image

Alba 'hawaiian moisture cream' veido kremas - bandem abu su vyru ir abiems netiko: mano oda sausa i normalia puse, maniskio misri, bet abiems sis kremas per sunkus buvo ir apgadino oda (iskilo visokiu guzeliu/spuogeliu, kazkuo negrazi oda buvo, spalva nelygi ir bendrai truko sveikos odos vaizdo) doh.gif Kvapas primena Nivea ta melyna krema - nei vienas jo nenaudojam, bet abu iskart taip ivardijom sio kremo kvapa. Kremas tirstas, nedaug jo reikia, gerai susigeria ir atrodo, kad gerai padrekina, bet... pasekmes po jo nekokios buvo sad.gif Nors bandziau tept kuna, tai visai nieko.
user posted image

Glam Glow paakiu kaukes meginelis - patiko konsistencija, kuri tokia truputi zeline. Bet kazko tokio po jos nejauciu, netgi sakyciau nesuzavejo. Gal kiek ir dregnesne, minkstesne paakiu oda, bet tas pats kremu pasitepus buna. Ir tik uztepus vienas paakys lyg superstejo, po kiek laiko ir kitas, bet nebuvo kazkokio diskomforto - uztai nuvalius kauke paakiai rausteleje buvo. Tiesa, tepiau tik paakiuose, ant voko netepiau. Na o dabar po kokiu 20min po kaukes nuvalymo, tai paakiai kaip patine/pabrinke + raudonos demeles laikosi doh.gif
user posted image

L'occitane 'ultra rich cream' meginys - gana tirstas, neutralaus kvapo, smagiai besitepantis, greitai susigeriantis, nepaliekantis riebumo. Ispudi tikrai gera paliko, bet siaip nenaudoju sios firmos produktu (del sudeties), tai ir pirkt pilno kiekio nezadu, bet kam patinka ji, tai tikrai rekomenduoju.
user posted image

Clarins 'body lift cellulite control' losjono meginelis - tepiau tik tam, kad sunaudot. Instrukcijoj raso tept nuo ciurnu iki liemens - kazkodel labai abejoju, kad blauzdoms jis reikalingas (nebent tikrai pas kazka jos problematiskos, bet kazin ar kremas tokiu atveju bepades)... Ai, ir siaip as stebuklingais kremais netikiu. Na o sis losjonas skystas, tepasi smagiai, kazkokio ypatingesnio pojucio nejauciu apart lengvo vesumo kol nebuvau apsirengus, bet ne nuolatos, o tik momentais (net nezinau ar vesumas tikslus zodis, bet dabar lyg dingcioja, lyg badymas/niezejimas toks).
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 10 balandžio 2014 - 04:32
Uriage Aquaprecis Refreshing gelis - kremas normaliai ir mišriai odai.
Nuėjau į vaistinę, pristojo konsultantė, pradėjom kalbą, pasakiau, kad noriu lengvo, drėkinančio daikto. Na, ir po ilgų diskusijų, kad nenoriu parafinum liquid, aliejų, silikonų (Uriage kreme jų yra), davė mėginuką cool.gif
Na, kremas tikrai lengvas, labai skaniai kvepia, tepantis labai geras jausmas, lyg oda gertų drėgmę. Labai greit susigeria. Kaip ir sakė, šiek tiek matizuoja. Dar sakė, kad drėkinimas ilgalaikis, nueina į gilesnius sluoksnius.
Mano oda mišri į sausumą, man dregmės maža.
Ilgai svarsčiau, ar pirkti pilną pakuotę, lyg jau buvau pasiryžus, bet baigės akcija, o už 102 lt (berods, bet tikrai sukas apie 100) neverta. Už tokią sumą pirmą kartą pasitepus tusi sau pasakyt "noriu jo" biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 04 12, 11:38)
Ilgai svarsčiau, ar pirkti pilną pakuotę, lyg jau buvau pasiryžus, bet baigės akcija, o už 102 lt (berods, bet tikrai sukas apie 100) neverta. Už tokią sumą pirmą kartą pasitepus tusi sau pasakyt "noriu jo" biggrin.gif

Na ir kainos ant Lietuvėlės, čia http://www.cocooncen...tml#description toks pat kiekis šio kremo plius 2 priemonės nekainuoja 60 Lt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 04 12, 11:38)
Nuėjau į vaistinę, pristojo konsultantė, pradėjom kalbą, pasakiau, kad noriu lengvo, drėkinančio daikto. Na, ir po ilgų diskusijų, kad nenoriu parafinum liquid, aliejų, silikonų (Uriage kreme jų yra), davė mėginuką cool.gif
Na, kremas tikrai lengvas, labai skaniai kvepia, tepantis labai geras jausmas, lyg oda gertų drėgmę. Labai greit susigeria. Kaip ir sakė, šiek tiek matizuoja. Dar sakė, kad drėkinimas ilgalaikis, nueina į gilesnius sluoksnius.
Mano oda mišri į sausumą, man dregmės maža.

user posted image

dabar jis Benu vaistinej apie 70lt 4u.gif
o tai ka visdelto nusipirkote vietoj sito? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2014 04 12, 11:33)
Na ir kainos ant Lietuvėlės, čia http://www.cocooncen...tml#description toks pat kiekis šio kremo plius 2 priemonės nekainuoja 60 Lt.  ax.gif

nes vietoj gamina, normalu, kad pigiau smile.gif
Atsakyti
Nežinau ar čia labai skaitosi prie "išbandžiau/pratestavau" temos, bet jau nuo praeitų metų 'testavau' ir naudojau Long Winter Farm aliejinius kvepalus, todėl nusprendžiau parašyti įrašą apie tai blog'e.
user posted image
Turiu 3 buteliukus, labiausiai patinka būtent Bibliophile ir White Porch kvapai, Forest Wife irgi patinka, bet tiesiog nelabai su pačiu kvapu atitaikiau, tikėjaus kiek mažiau spygliuočių jausis. O šiaip nebrangūs kvepalai (gal tik siuntimas prisideda kažkiek), neišblėsta po kelių minučių, nepalieka riebalo ant odos, viską plačiau pačiam blog'e aprašiau, kviečiu paskaityt, kam įdomu. smile.gif Spauskit ČIA.
Atsakyti

i 
Informacija turime dalintis tiesiai. O ne tiesiai per aplink, todėl prašome ją dalintis forume, o ne nukreipt už forumo ribų.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 04 12, 20:54)
Informacija turime dalintis tiesiai. O ne tiesiai per aplink, todėl prašome ją dalintis forume, o ne nukreipt už forumo ribų.

Suprasčiau, jei būčiau tik vieną nuorodą teįmetus ir liepus visiems eiti ax.gif Bet +/- porą sakinių atsiliepiau, panašiai kaip ir visos kitos. Sekantį kartą galiu ir ilgus tekstus copy paste'inti, bet tuomet pyksit, kad teršiu mirksiukas.gif
Atsakyti