Įkraunama...
Įkraunama...

Akmens masės kriauklė ir jos valymas.

QUOTE(Mupi @ 2011 07 04, 00:27)
Kuo skiriasi akmens mases nuo granitines plautuves  g.gif  blush2.gif

va ir man įdomu g.gif
Atsakyti
Kazkas minejo, kad pirks keramine plautuve.. Gal kas jau turit tokia? Idomu butu atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
Mačiau šioje temelėje kažkas žadėjo pirkti plautuvę iš Aquasanito. Taigi turiu dvi naujienas:
1. Jie prekiauja dirbtinio granito kriauklėmis. g.gif
2. Rugpjūčio 1-16 dienomis darbuotojai atostogauja, t.y. parduotuvė nedirba. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo soninta: 04 rugpjūčio 2011 - 13:30
QUOTE(Azazella @ 2011 07 01, 10:04)
Jau penkis metus turiu apvalia, gilia, tamsiai zalios spalvos akmens mases kriaukle.
Paskaiciau tema ir labai nustebau, kad su kokia kruva problemu moterys susiduria del formos, spalvos, karsto vandens pylimo, valymo.
Neturiu nei vieno priekaisto savo kriauklei. Valau su kempinele, kuria plaunu indus, laselis feirio, viskas nusivalo ir nusiplauna, nors, tiesa sakant, nelabai ten buna ka valyti, visad svari kriaukle buna, jokiu rudziu pedsaku, ar kalkiu demiu.
Visad nukosiu tiesiai i kriaukle tiek bulves, tiek makaronus, net i galva nebuvo atejusi mintis, kad nuo to galetu ji suskilti smile.gif

drinks_cheers.gif As turiu aquasanita apvalia juoda plautuve thumbup.gif Kainos ir kokybes santykis tikrai geras. Tamsios spalvos plautuves nepatere pirkti nes labai matosi nesvarumai. Is praktines puses: nepasakyciau, kad kalkes labiau ant jos matosi. Tiesiog reikia nepatingeti ir issiplauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2011 08 09, 16:04)
nepasakyciau, kad kalkes labiau ant jos matosi. Tiesiog reikia nepatingeti ir issiplauti  mirksiukas.gif

o su kuo reiktų kalkes išvalyt? nes turiu plados plautuvę, viskas su ja kaip ir gerai, tik ant padėklo vienoje vietoje matosi šviesesnis plotelis, spėju, kad nuo kalkių g.gif nes ten išplautus dedu įrankius, lėkštes...
Atsakyti
Jau 2 m4nesius turiu grafito spalvos Franke kriaukle su paprastu ventiliu. Na ji man labai patinka. Gili, patogi, jokie nešvarumai nesimato, kalkių nuosėdų atsirado ant padėklo, tai labai lengvai pieneliu nusivalė. Atkemšu ją ranka, man tai nesudaro didelių nepatogumų, gal todėl, kad nesu itin poniška. Indus plauna indaplovė, o kriauklę užkemšu tik tada kai plaunu vaisius ir daržoves, tai ir nešvarumų didelių ten nebūna. Viskas gerai su mano kriaukle. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2011 08 19, 11:32)
Gili, patogi, jokie nešvarumai nesimato, kalkių nuosėdų atsirado ant padėklo, tai labai lengvai pieneliu nusivalė.

kas per pienelis, labai aktualu g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2011 08 19, 11:32)
Jau 2 m4nesius turiu grafito spalvos Franke kriaukle su paprastu ventiliu. Na ji man labai patinka. Gili, patogi, jokie nešvarumai nesimato, kalkių nuosėdų atsirado ant padėklo, tai labai lengvai pieneliu nusivalė. Atkemšu ją ranka, man tai nesudaro didelių nepatogumų, gal todėl, kad nesu itin poniška. Indus plauna indaplovė, o kriauklę užkemšu tik tada kai plaunu vaisius ir daržoves, tai ir nešvarumų didelių ten nebūna. Viskas gerai su mano kriaukle. thumbup.gif

čia patiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Sakykit, o pagal geruma plautuves eina Frankie, Plados ir toliau visokios kitokios?
Kazi kaip tokios kaip ALVEUS, Marmorin? Patiko ju kaina, o dar ir su maisytuvu, bet nenoriu nusipirkt tokios, kuri po metu bus nepanasi i save smile.gif
Atsakyti
pagal geruma plautuves eina Blanco, Franke, Plados ir toliau visokios kitokios... biggrin.gif

QUOTE(isdykusS @ 2011 08 19, 13:17)
Sakykit, o pagal geruma plautuves eina Frankie, Plados ir toliau visokios kitokios?
Kazi kaip tokios kaip ALVEUS, Marmorin? Patiko ju kaina, o dar ir su maisytuvu, bet nenoriu nusipirkt tokios, kuri po metu bus nepanasi i save smile.gif

Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2011 08 19, 16:23)
pagal geruma plautuves eina Blanco, Franke, Plados ir toliau visokios kitokios...  biggrin.gif

Supratau, aciu smile.gif
O gal dar galit paaiskint, kuo skiriasi ir kuris geriau: ekscentrinis ventilis ir uzkemsamas?
Atsakyti
Kazi kuri yra arciausiai realybes spalva? Randu tuos pacius spalvu pavadinimus, bet kad foto jie skiriasi g.gif

Sahara user posted image..user posted image
Beige user posted image..user posted image

o kitur jau Sahara tokios spalvos:
user posted image
Atsakyti