Įkraunama...
Įkraunama...

Akmens masės kriauklė ir jos valymas.

Ka patartumet rinktis Plados ar Franke g.gif Kainos panasios o kaip kokybe g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mupi: 08 balandžio 2011 - 19:45
Del pusantrines kriaukles mes turim atrodo franko tai kita kart neimciau pusantrines todel kad, kai ta pusele naudoji retai apsinesa riebalais purvu ir usikemsa, o ta puse kur daznai naudoji taip nebuna na cia mano toks pastebejimas, nes naudojam jau 4 metai 4u.gif Ir tikrai imciau tik tamsia, jokiu budu ne sviesia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 04 07, 22:14)
O kokios dėmės matosi ant juodos kriauklės?

baltos nuo kalkių (nors yra filtrai, bet matyt nepakankami), nuo ploviklių, nežinau nuo ko dar, bet labai matosi sad.gif Dabar kai su rūgštele atsišveičiau, tai po kiekvieno panaudojimo viską išsausinu, kad niekur neužsistovėtų vanduo ir neatsirastų dėmių.
Atsakyti
QUOTE(Mupi @ 2011 04 08, 21:44)
Ka patartumet rinktis Plados ar Franke  g.gif Kainos panasios o kaip kokybe  g.gif

As plados turejau, labai patenkinta likau.
Atsakyti
O as rekomenduociau Franke smile.gif jau antroje gyvenamoje vietoje turiu Franke apvalia smelio spalvos kriaukle - labai patenkinta esu.
Atsakyti
Su valgomaja soda labai gerai issivalo smile.gif
Atsakyti
o ar galima valyti Cif. Cilit, LOC ir kt.?
Atsakyti
Mes jau metai turim aqasanitos kriauklę, smėlinės spalvos. Man tinka ir patinka. Neturiu jokių nusiskundimų... tikrai nesigailiu ją nusipirkus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bronike @ 2011 06 30, 10:55)
Mes jau metai turim aqasanitos kriauklę, smėlinės spalvos. Man tinka ir patinka. Neturiu jokių nusiskundimų... tikrai nesigailiu ją nusipirkus thumbup.gif

ir aš ją turiu. tik dar nepastatė.
dėmių nelieka? pvz nuo kokios serbentų uogienės?
Atsakyti
user posted image
Gal kas pasakys kokio gamintojo si plautuve, kazko panasaus noreciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mupi: 30 birželio 2011 - 19:50
QUOTE(Mupi @ 2011 06 30, 20:50)
user posted image
Gal kas pasakys kokio gamintojo si plautuve, kazko panasaus noreciau  ax.gif

aš gal pasirodysiu buka, bet nesuprantu tokios krauklės paskirties dviejų dalių unsure.gif kam reikia 2 dalių?
Atsakyti
Na pvz maženėje dalyje gali plauti vien tik daržoves, vaisius, salotas ir pan. Kadangi joje neplauni lėkščių, tai neužsiteršia plovikliais ir kitokiais briedais, tai vaisius, daržoves galima mesti tiesiai į ją ir plauti..
Atsakyti