sveikos as nusiziurejau FRANKE firmos kriaukle ta pusantrine... ar kas turit pusantrines ta prasme kriaukle ir dar ta puse kriauklytes ar verta ta puse kriauklytes pirkti? nes visokiu komentaru girdejau ir dar neapsisprendziu... del kriaukles
Sveikos,
gal kas naudojatės Aqasanita (lietuvių gamybos) praustuvėmis? Dar tiksliai neapsisprendėme dėl spalvos - pilka metallic ar alumetallic - baisiai rūpi, kaip "nešiojasi"
gal kas naudojatės Aqasanita (lietuvių gamybos) praustuvėmis? Dar tiksliai neapsisprendėme dėl spalvos - pilka metallic ar alumetallic - baisiai rūpi, kaip "nešiojasi"
QUOTE(astoosab @ 2011 04 06, 16:30)
Aš turiu Jau daugiau negu pusę metų.Kol kas viskas gerai su ja,pasveiciu su kempinėle profilaktiškai ir gerai Mano šviesiai rusva,smėlinė
O kokios firmos ?
QUOTE(Net @ 2011 04 06, 15:28)
Sveikos,
Turim ,naudojam jau metus, mėlynos spalvos, apvali. Naudojam tikrai negailėdami, ir karštą pilu ir burokus sudedu... kol kas nieko valymas lengvas, su fairy ir kempinele nuvalau ir viskas. Aš patenkinta
O gal kas turi juodos spalvos kriaukle??? Kaip valosi, kaip atrodo po naudojimo?
QUOTE(Ariana&D @ 2011 04 07, 12:14)
O kokios firmos ?
Aš irgi apie aquasanito kriauklę kalbėjau
Mano juoda, gelbėja tik ant stiklinės apie 4 šaukšteliai citrinos rūgšties maistinės išmaiyti - į purškiklį, išpurkšti, palaikyti ir nuvalyti - kaip nauja
QUOTE(Sugar Free @ 2011 04 07, 19:21)
Mano juoda, gelbėja tik ant stiklinės apie 4 šaukšteliai citrinos rūgšties maistinės išmaiyti - į purškiklį, išpurkšti, palaikyti ir nuvalyti - kaip nauja
O kokios dėmės matosi ant juodos kriauklės?
Na va, as jau ir dziaugiuos savo nauja kriaukle, kolkas tai tik taip su feiriuota kempine pavalau ir gerai
o klausima dar turiu
pavizdziuj karstas bulves ar makaronus galima nukost tiesiai i kriaukle ?? baisu, kad nesuskiltu
o klausima dar turiu
pavizdziuj karstas bulves ar makaronus galima nukost tiesiai i kriaukle ?? baisu, kad nesuskiltu
QUOTE(birbusiukas @ 2011 04 08, 09:33)
Na va, as jau ir dziaugiuos savo nauja kriaukle, kolkas tai tik taip su feiriuota kempine pavalau ir gerai
o klausima dar turiu
o klausima dar turiu
o tai dar ir taip gali nutikti? Nemanau tikrai,nes jei jau negalima,tai kur tada kosti,lekti laukan?Tokiu atveju man tikrai tokios kriaukles ir dykai nereiktu
Papildyta:
siuo metu kriaukle ir man galvos skausmas, jau pradejau dairytis, butent akmens mases. Kazkaip nusiteikiau tamsesne imti, bet buvau pas draugus, pas juos dabar beveik balta(aisku gyvena su ja tik pusmeti), pries tai tamsia turejo.Tai prieziuros ir ta ,ir kita reikalauja. Juodoj nuskutus bulves su vandeniu jei palaikydavo, iki tiek,kiek vanduo semdavo, ruozas stovedavo. Bet per trumpa laika isnykdavo. Zodziu, nemaniau,kad su tokiom kriauklem visokiu niuansu buna.Noreciau sviesesnes, bet tikrai bijau,kad buroku joje nepalaikysi.Tamsi butu praktiskesne, bet tada ir stalvirsiu reikia tamsu daryti, zodziu rebusas dabar man