QUOTE(Ledi @ 2015 02 06, 21:52)
Pas mane granito spalvos, 7 m jai o atrodo puikiai. Dabar i nauja buta vel tokia pat mastom det,
kuo valote? Maniske granito spalvos nera nei metu naudojimo o jau neatplaunu kalkiu, nors valau ja tikrai daznai, nesuprantu kuo jas nuvalyti. Labai stipriu valikliu kalkems naudoti bijau, actas kazkiek pagerina situcija bet labai trumpam. problema ne kad daznai valyti reikia, bet kad apskritai nenusivalo
Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2015 02 06, 11:57)
Pas mane Franke Granito spalvos akmens mases kriaukle. Gera pusmeti jau naudoju, nematau jokiu trukumu jos. Baltos demes liktu jei paliktumet stovinti vandeni. Reikia po naudojimo nusausinti ir nebus jokiu demiu. As neturiu jokiu specialiu valikliu, kai issimurzina su indu plovikliu praplaunu (jei riebaluota kriaukle buna). Buna kad palieku ir indus kriauklej pusdieni ir vandens kazkiek buna ant dugno. Nelieka jokiu baltu demiu. Isplaunu, nusausinu ir kaip nauja.
Papildyta:
Apie Akvasanita kriaukles musu baldus gaminusios imones atstovas iskart perspejo - jos pasitaiko kreivos (islinke), buna kad montuojant sutruksta, po kriaukle lieka tarpas ir pan. Zodziu sake jei issirinksit Akvasanito kriauke jokiu garantiju neduodam kad bus idealiai sumontuota ir perspejo kad buvo atvejis kai montuojant kriaukle truko
nu pas mane irgi granito. pacio dubens nesausinau niekada ir ant jo nelieka jokiu demiu, bet aplink maisytuva ir ant krasto prie jo tai vargeli