Įkraunama...
Įkraunama...

Akmens masės kriauklė ir jos valymas.

QUOTE(Samari @ 2015 01 28, 14:37)
Vienintelis dalykas kuo nusivyliau po virtuvės įkurtuvių, tai franke kriauklė, būtent smėlinė.... Kainavo nemažai, o priežiūra siaubinga sad.gif  Pagelto nuo kavos, arbatos....  Išsivalo ti spec priemonem arba balikliais....

O as labai patenkinta, jau beveik 2 metai jai, atrodo kaip nauja.
Atsakyti
Pas mane granito spalvos, 7 m jai o atrodo puikiai. Dabar i nauja buta vel tokia pat mastom det,
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2015 02 06, 07:46)
Praktiskumas ir grozis. smile.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif jeigu sutampa abu tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2015 02 06, 21:52)
Pas mane granito spalvos, 7 m jai o atrodo puikiai. Dabar i nauja buta vel tokia pat mastom det,

kuo valote? Maniske granito spalvos nera nei metu naudojimo o jau neatplaunu kalkiu, nors valau ja tikrai daznai, nesuprantu kuo jas nuvalyti. Labai stipriu valikliu kalkems naudoti bijau, actas kazkiek pagerina situcija bet labai trumpam. problema ne kad daznai valyti reikia, bet kad apskritai nenusivalo
Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2015 02 06, 11:57)
Pas mane Franke Granito spalvos akmens mases kriaukle. Gera pusmeti jau naudoju, nematau jokiu trukumu jos. Baltos demes liktu jei paliktumet stovinti vandeni. Reikia po naudojimo nusausinti ir nebus jokiu demiu. As neturiu jokiu specialiu valikliu, kai issimurzina su indu plovikliu praplaunu (jei riebaluota kriaukle buna). Buna kad palieku ir indus kriauklej pusdieni ir vandens kazkiek buna ant dugno. Nelieka jokiu baltu demiu. Isplaunu, nusausinu ir kaip nauja.
Papildyta:
Apie Akvasanita kriaukles musu baldus gaminusios imones atstovas iskart perspejo - jos pasitaiko kreivos (islinke), buna kad montuojant sutruksta, po kriaukle lieka tarpas ir pan. Zodziu sake jei issirinksit Akvasanito kriauke jokiu garantiju neduodam kad bus idealiai sumontuota ir perspejo kad buvo atvejis kai montuojant kriaukle truko  doh.gif

nu pas mane irgi granito. pacio dubens nesausinau niekada ir ant jo nelieka jokiu demiu, bet aplink maisytuva ir ant krasto prie jo tai vargeli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LaumeLaima @ 2015 03 04, 21:50)
kuo valote?

citrinos rugstele nebandet?
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2015 03 04, 23:22)
citrinos rugstele nebandet?

ne, sito nebandziau . pabandysiu. Istikro tai ir nebandziau franke spec pastos. Gal kas bande, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(LaumeLaima @ 2015 03 04, 23:22)
ne, sito nebandziau . pabandysiu. Istikro tai ir nebandziau franke spec pastos. Gal kas bande, kokie atsiliepimai?

As sia pasta turiu, bet retai ja naudoju. Man ji gerai nuvalo visus nesvarumus. Bet ir be jos isgyvenciau, nes kriaukles spalva gera, nesimato nei kalkiu, nei nesvarumu.
Atsakyti
QUOTE(LaumeLaima @ 2015 03 05, 00:22)

pas mane apie maišytuvą buvo gerokai kalkių prisikaupę, tai aš švelniai su peiliu pagremžiau, tiesiog ašmenų šonu, kaip su plokštele, atsargiai, kad neįbrėžt. Nusivalė ir jau kas liko pabaigiau su kempinėle valyti. Pastos nebandžiau, bet manau tikrai galėtų padėt, nes tam ir skirta ji, tokių plautuvių valymui.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2015 03 05, 09:07)
As sia pasta turiu, bet retai ja naudoju. Man ji gerai nuvalo visus nesvarumus. Bet ir be jos isgyvenciau, nes kriaukles spalva gera, nesimato nei kalkiu, nei nesvarumu.

na jusu kriaukle ne juoda tai neaktualu smile.gif
Papildyta:
savaitgali vistik nusipirksiu ta pasta ir parasysiu atsiliepimus ar verta
Atsakyti
sveiki, gal kas turit tokia ar panašia, ta prasme 2 dalių kriauklę, ar patogu ir naudinga? ar tiesiog pirkti geriau 1 didesnę?:
http://www.arsan.lt/...dubenimis-10013
Atsakyti
QUOTE(marina30 @ 2015 03 24, 12:22)
sveiki, gal kas turit tokia ar panašia, ta prasme 2 dalių kriauklę, ar patogu ir naudinga? ar tiesiog pirkti geriau 1 didesnę?:

Tas mažas dubuo patogus vaisių, daržovių nuvarvinimui, nuplovimui, įrankiams. Jeigu Jums reikalingas toks dalykas, tuomet venrta pagalvoti apie dvidubenę plautuvę. Bet konkrečiai šios Jūsų įdėtos plautuvės nežinau ar kur berasit pirkti, nes 2014/2015 metų kataloge jos nėra. Mažiausia dviejų dubenų plautuvė iš Franke būtų 78 cm ilgio. Jei reikia mažesnės, geriau tada vieno dubens ir papildomai įsigyti plieninį nuvarvėjimo indelį, kuris tiks konkrečios plautuvės dubeniui.
Atsakyti
QUOTE(marina30 @ 2015 03 24, 11:22)

Laba diena, MIG serija nebegaminama, Franke likučių savo sandelyje neturi.
Atsakyti